![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fac si eu o pauza de 5 minute, acum am terminat curatenia. Si am obosit. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Pregatesc amiaza si apoi plec in Toroto, la intalnirea cu gagicile. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Asa ca, cina probabil ca nu va fi conforma.
Fanny, si eu ca tine. Cuminte cuminte si apoi poc. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Pana acum meniul meu de azi arata asa: D - cafea, paine de secara integrala prajita cu tofu spread si rosii G - am ciugulit niste struguri P - carnati prajiti cu muraturi C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) habar n-am. Blue, nu te plange. Aici ninge de o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi dimineata erau -10 grade. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Gata, pe cai ca am drum lung de facut. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Distractie placuta!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu am mancat tarziu in seara asta si nesemnificativ, adica: ciorba de fasole, apoi 2 feluri de branza + 2 rosii si am rontait varza cruda si murata in timp ce pregateam sarmalele pt maine. Acum ma bate gandul sa dau iama intr-un iaurt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt un pic ingrijorata, dupa ce au dat la tv stiri cu ninsoarea masiva de la munte, blocajele + 2 tineri (un cuplu) care ar fi ramas blocati pe un traseu inchis pe timp de iarna. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Lotte spunea ca se duce la catarat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa nu fi intampinat neplaceri pe acolo.
Doftorici, sa stii ca astept cu multa nerabdare sa demarezi povestile tale luxembourgheze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, si eu ma gandeam mai devreme la Lotte, dar n-am apucat s-o sun sa vad daca-i in regula. O s-o fac maine dimineata si va tin la curent.
Va pup montignacelor! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, sa stii ca astept cu multa nerabdare sa demarezi povestile tale luxembourgheze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pai am strans o multime de poze, da' am o lene de ma doare! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Incerc sa ma energizez... Eu am rulat de zor sarmalute in seara asta, maine le gatesc. Mirosea in toata casa ca in ajun de Craciun, a varza murata...mama, si ce buna-i varza asta cumparata de la sarbi! Trufanda! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu va mai ganditi la prostii. Lotte a cu amicii ei, se simte f bine acolo, trage un vin fiert seara inainte de culcare. Ganditi pozitiv doamnelor!!! This post has been edited by dr_wise: Nov 23 2008, 01:10 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
A venit iarna: la Deva ninge.Eu nu slabesc nicicum mai mult de max.1/2 kg. pe sapt., asta este..doar va scriu in fiecare zi meniul, e conform!
Ieri:MD=painica filosofala cu papara ou, P=ciorba fasole verde, friptura mistret cu mazare boabe si rosii, C=f.putina soia cu rosii Astazi:MD=2 felii sunca proaspata cu cascaval, cafea;P=ciorbita, fripturica cu ardei copti, C=inca nu stiu. Va pup si mai vb. Light, sper ca tu sa scapi mai usor de kg. in plus.Felicitari pt. cafeaua fara cofeina. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!!!
De ieri am revenit si eu la cafeaua fara cofeina. In dimineata asta am mancat fulgi de ovaz cu lapte. Buuuuuuuuuuuuuun!!! Acum am pus sarmalele pe foc, iar la pranz dau spaima in ele si intr-o sticla de vin rosu. Revin cu poze mai incolo. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pregatiti-va suculetele gastrice, va atentionez, vor saliva intens! Duminica placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Mihaela, nu ma pot lauda inca cu slabitul. De azi m-am hotarat sa fiu mai atenta la ce mananc, ca sa se duca odata kilogramele, nu numai gramele. Am vazut ca daca imi permit cate o abatere, dupa aceea nu mai pot sa ma mobilizez.
Deocamdata pentru azi: MD: un mar ras cu fulgi de ovaz si o cafea; Gustare: un mar; P: supa de pui, un snitel dat prin faina de naut, o rosie si un f . mic gogosar. Nu am inteles daca este voie ca in supa de pui sa punem taitei obisnuiti, simpli. Sunt din faina alba de grau si sare. E voie? Dr_Wise sarmalele sunt pentru faza I? Ca daca da, te-as ruga sa ne spui ce pui in compozitie in afara de carne. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu zic ca sunt de faza I daca nu pui orez, iar daca adaugi orez Basmati, sunt de faza a II-a, dar mai bine sa explice kalua, ca sa nu spun prostii.
Eu am pus o lingura de orez basmati in ele, asa ca spune "Pas" pana la Craciun. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) La pranz am mancat 3 sarmalute de faza II, cu iaurt (n-am avut smantana) si un pahar de vin rosu sec: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2111.jpg) Vinul fuse asta, descoperire noua: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2107.jpg) Sec 100%. Am facut si niste papanasi a la empty, dar i-am mancat fara gem si smantana. PS: nu am pozat papanasii, fiindca n-au aspect comercial (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 23 2008, 06:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Sa-ti fie de bine, dr_Wise! Ca eu inghit in sec! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ce tacamuri frumoase ai!
In seara asta am mancat o salata si un snitel, dar apoi m-am prostit cu 2 patratele de ciocolata 75%. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:52 AM |
|