IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
mihaela1977
post Nov 23 2008, 08:30 PM
Post #2571

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Light, ai voie sa pui taitei doar in ciorbele(supele) in care nu exista nici un pic de grasime.
Eu mananc in loc de cina struguri, nu am mancat deloc de cand am inceput dieta.
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Nov 23 2008, 08:43 PM
Post #2572

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

M-am intors cu bine.Multumesc pentru grija, dar nu ne-am aventurat aiurea, pentru ca vremea ne-a dat planurile peste cap.
A fost ziua unui prieten si ar fi trebuit sa ajungem la un refugiu sa sarbatorim acolo cu mancare, vin fiert, tort(tortul era surpriza).
Dar a nins foarte mult, nu era poteca in zapada, si a durat mult ascensiunea.
Am ajuns la Cabana Piatra Arsa pe la 4pm,(am inceput sa urcam din Busteni la 10.30am) si va spun si ce am mancat sambata:

d:iaurt cu fulgi de ovaz, cafea conforma
p: o bucata de carne de porc cu o felie de cascaval si ardei.
La Piatra Arsa am mancat ciorba taraneasca, si piept de pui la gratar cu salata de varza.Desert, vreo 4 bucatele de ciocolata amaruie.

De acolo, am plecat la Cabana Miorita, ca sa ramanem acolo peste noapte.Vreo trei ore am inotat in zapada intre 30-70 cm, si batea un vant pe platou, de te dadea jos, dar nu si pe mine, cu rucsac de vreo 10 kg in spate.

Dr_wise a prevazut bine, seara am baut vin fiert, si am stat la suete (am fost 12 persoane).Si ce bine e sa stai la caldurica, sa auzi cum suera vantul, si tu sa bei vinut cald!
Am vazut si rasaritul dimineata, din intamplare, ca aveam nevoie de toaleta, si cand ma uit pe geam, am vazut splendoare de soare venind de dupa munti.

Sambata seara am mancat o ciocolata cu rom (mica).

Astazi:
d:2 sandwich-uri cu piept de pui, cascaval, ardei.
p:un mar, un iaurt, branza topita light, 2 patratele ciocolata amaruie
c: o portocala si doua mere.

E asa frumos la munte, cu zapada, nu ratati ocazia, macar asa, intr-o plimbare, la poalele muntelui.Sa nu faceti ca mine, ca eu sunt super echipata si, desi nu par, am antrenament la conditii vitrege.Plus ca merg cu oameni cu experienta muntelui.

Multumesc inca o data pentru grija, si va pup, va urez o noua saptamana excelenta.

+Quote Post
Fanny
post Nov 23 2008, 09:13 PM
Post #2573

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ma bucur ca esti in regula! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Sa stii ca mi-ai facut pofta de vin fiert... asa ca ti-am urmat exemplul!

+Quote Post
Light Blue
post Nov 23 2008, 09:30 PM
Post #2574

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Acum am inteles cum e cu taiteii. Multumesc, Mihaela!Inseamna ca supa nu a fost chiar conforma.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 23 2008, 11:05 PM
Post #2575

Musafir

QUOTE(lotte @ Nov 23 2008, 09:43 PM) *
Dr_wise a prevazut bine, seara am baut vin fiert, si am stat la suete (am fost 12 persoane).Si ce bine e sa stai la caldurica, sa auzi cum suera vantul, si tu sa bei vinut cald!

(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) pai ce, nu stiu eu cu cine votez?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti fie de bine!!!
Aici a nins iar zdravan si e un ger de crapa pietrele! Noroc ca nu bate vantul, ca la Cta. Partea placuta e ca orasul se afla la o altitudine de 450m, vegetatia e aia de munte, sunt brazi peste tot si in concluzie, miroase asa de bine afara, a iarna si a brad!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma simt ca si cum as fi in concediu permanent la munte!!! Imi vine sa ascult intruna colinde cu Hrusca!

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 24 2008, 05:57 PM
Post #2576

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Meniul meu:MD=wassa,dulceata,cafea; P=pulpe pui cu castraveti murati;C=ciorbita, bacon,cascaval,ardei kapia
Din pacate tocmai i-am facut fetitei "putisoare"-asa le spunem la niurli , sunt chestiile acelea care se fac ca si galustele cu prune dar lunguiete si am gustat si eu-sunt preferatele mele...Sper sa nu mai fac greseli.
Lotte, bine te-ai intors, ma bucur pt. tine ca te-ai distrat asa.
Va pup.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 24 2008, 09:41 PM
Post #2577

Musafir

Salutare!!!
Deci, din ciclul "Am jurat ca n-oi mai be', da' eu nu ma pot tineeeee!!!", prezentam episodul III sau IV... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Produse%20MM/HPIM2113.jpg)
La ingrediente scrie asa: fat free yogurt (skimmed milk, skimmed milk concentrate or powder, yogurt cultures), One flavour per pot: Strawberry (12%), Apricot (10%), Raspberry (10%), Peach (10%), Forest fruits 10% (blackberry, blackcurrant strawberry), Pineapple (9,3%), Fibre (oligofructose), Magnesium citrate, Stabilisers (modified maize starch, pectin, guar gum carrageenan), Colours (anthocyanins, paprika extract, cochineal, beta carotene, riboflavin), Flavourings, Acidity regulators (sodium citrate, citric acid, calcium citrate), Grape juice concentrate, Sweeteners (aspartame, acesulfame K, sucralose), Elderberry juice concentrate, Vitamin D.
Ziceti-mi si mie, care-i buba acum? Bineinteles, in afara de toate balariile alea de coloranti, arome si stabilizatori. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Meniul de astazi:
d - iaurt simplu cu gem din fructe de padure si fulgi ovaz
cafea cu lapte
p - 3 sarmale cu varza si smantana, 1/2 pahar vin rosu sec
2000 - 3 pere mici
Plus 2 L de apa...mandria mea nemasurata!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...ca nu mai baui de mult 2L de apa, ca la carte!

+Quote Post
Fanny
post Nov 24 2008, 10:01 PM
Post #2578

Moderator Global

modified maize starch??? ce-i asta cu porumb?
Aha, amidon din porumb modificat! QED!!!
Doftoreso, tin`te sau abtin`te! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu n-am reusit sa ma tin de la doua ciucalati mici, daaa bune. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

Apropo, oricata pofta ai de dulce, mai bine ocolesti aspartamul si alti indulcitori care se gasesc pe piata. Sunt ultra-nocivi, iar tu platesti ca sa-i inghiti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 24 2008, 10:21 PM
Post #2579

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bine, domle! Recunosc, nu ma potolesc deloc. De abia astept sa apara pescarush si sa traga o burta de ras sanatos iar. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Da-i incolo cu tentatiile lor, nu mai pupa sa cumpar!
Am zis!

+Quote Post
Fanny
post Nov 24 2008, 10:29 PM
Post #2580

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti dulce foc!
Te rog sa-i transmiti lui don Pedro sa te pedepseasca la urmatorul curs!

+Quote Post

413 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:44 AM