IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 257 258 259 260 261 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Nov 24 2008, 11:37 PM
Post #2581

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Doctore, doar ce am deschis topicul si am vazut poza cu iaurtul (nu vazusem cine postase) si m-a apucat rasul, ca am stiut ca esti tu. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Apoi cand am mai si citit ca ma astepti sa rad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am fost neconforma in week-end, si azi. Merit (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) M-am apucat sa le fac dulciuri la ai mei, si bineinteles ca nu pot sta deoparte. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Meniul meu de azi (exceptand bip-ul):
D - un kiwi, cafea, pauza, cereale cu lapte
P - linte rosie cu carnati fripti si muraturi
C - pui la cuptor cu muraturi.

Btw, mi-au iesit niste muraturi yummyyyyy. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Doctore, te-astept sa le mancam impreuna. Si sarmalele tale arata bestial! Bineinteles, ca vinul ala le sporeste farmecul. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 25 2008, 12:32 AM
Post #2582

Musafir

QUOTE(Fanny @ Nov 24 2008, 11:29 PM) *
Te rog sa-i transmiti lui don Pedro sa te pedepseasca la urmatorul curs!

Ooooooooooooooooooooooooooo! Daca l-ai fi vazut azi pe Pedro cum isi misca fundul in ritm de chacha........ (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu rad intruna la ora lui, nu ma pot abtine, are un stil sa se miste si sa strige "laaaaadiiiies, move your back with passion!!!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haoleuuuuu! Am la "passion" in mine de numa' numa'! Dau pe afara! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scuze pt off topic!

+Quote Post
kalua
post Nov 25 2008, 10:13 AM
Post #2583

Musafir

Huhu!
Eu n-am fost in weekend nesimtit de neconforma, cu toate astea pac! 1 kg in plus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am mai mancat si pomelo ieri si duminica seara si doar stiu ca mie nu-mi fac bine citricile si ma umflu de la ele.

Ieri am mancat un sfert de pomelo, apoi heringi foarte tineri marinati cu doua pere
seara: trei crackers de-a Leei cu muraturi

Azi am in program:
un mar mare, iar 3 crackers cu muraturi
seara: snitel din piept de curcan in crusta de parmezan cu salata de naut (naut, castraveti murati, ceapa)

+Quote Post
Light Blue
post Nov 25 2008, 11:18 AM
Post #2584

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ce ne facem cu dr_Wise? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Buna idee mi-ai dat Kalua cu salata de naut!
In meniul de zi:
MD: un mar ras cu fulgi de ovaz si o cafea;
P: ciorba cu carne de vita, o omleta si muraturi;
S: friptura la cuptor cu muraturi.
Lotte, si eu ma gandeam ca n-ai prins o vreme buna pentru catarat pe munte. Bine ca ai stat la caldurica.
Pa, fetelor! O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post
lotte
post Nov 25 2008, 01:49 PM
Post #2585

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Light Blue, eu sunt alpinista in devenire, ma descurc pe orice vreme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (cu ajutorul altora din grup)
Am dezvoltat o intreaga nebunie cu muntele, imi place muntele mai mult decat imi plac barbatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mi-am luat bocanci, sac de dormit -28grade, rucsac nou.
Pe partea cealalta, ham si espadrile, pentru catarat (adica la sala, pana in primavara).
Cu pasiunea nu te joci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi-am facut program de Revelion, plec la munte de pe 30 decembrie pana pe 3 ianuarie, si in fiecare zi urc pe munte (nu vor fi trasee dificile).Iar Revelionul, pe partie la Busteni.
Abia astept.De cand m-am lasat de fumat, am o energie, imi vine sa merg pe jos pana la Satu Mare si inapoi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Dr_wise, ce mai salivez cand ma uit la pozele tale cu mancare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Eu, azi:

d:iaurt cu fulgi de ovaz, doua mere, cafea conforma
gustare:doua mere
p:salata cu cascaval si 2 pateuri de soia

Deseara, habar nu am.Poate fac placintele cu branza.Sau ceva cu spanac.

Am 54kg, si un fund mare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

O zi faina!

Pup.

+Quote Post
Roxana_
post Nov 25 2008, 02:21 PM
Post #2586

Musafir

Simt nevoia sa fac o specificatie vis-a-vis de Lotte: n-are deloc fundu' mare, ca doar l-am vazut ieri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar a facut un decolteu f sexy.

+Quote Post
mihaela1977
post Nov 25 2008, 06:44 PM
Post #2587

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: deva, HD
Member No.: 5,029

Buna seara , dragelor.
Afara ploua torential de azi-noapte, dimineata a fost sticla pe jos.
Azi am papat:2 wassa cu lapte, P=bacon cu cascaval si ardei kapia, C=pulpa pui cu ciuperci; adineauri pt. prima data de 5 saptamani am mancat niste ciocolata-70% cacao, sper sa nu fie prea grav.
Va pup,pa. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 25 2008, 07:00 PM
Post #2588

Musafir

Lotte dear, ce pot sa spun...muntele n-o sa te dezamageasca niciodata, asa ca dezvolta-ti pasiunea pt el cat te lasa curelele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in plus, bag seama, are efecte benefice asupra decolteului tau, dupa cum te lauda Roxy-Foxy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Astazi am mancat:
d - 2 porcarii d-alea de iaurturi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) au un gust de indulcitori de-mi vine sa le donez maidanezilor, problema mare e ca aici nu exista nici macar soareci maidanezi pe aici (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ...poate doar niste porumbei maidanezi...asa ca o sa ma jertfesc eu mancandu-le, da' le voi amesteca cu iaurt simplu, sanatos si gustos.
cafea cu lapte
p - bors cu perisoare:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2116.jpg)
omleta umpluta cu ciuperci + salata babana (de abia am razbit-o!):
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2114.jpg)
Acum imi iau desertul - o guma de mestecat fara zahar, dupa care trag puternic sa termin 2L de apa.......... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Nov 25 2008, 07:44 PM
Post #2589

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, nu te prea inteleg cu iaurtul de fructe, eu imi iau iaurt simplu, si pun eu ce fructe vreau.
Numai iaurt de fructe nu e cel cumparat de la magazin.

Am facut placintica cu branza, la cuptor.A iesit foarte buna;am mancat o bucata, cu salata, rosie, ceapa.Buna combinatie!

Pup.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 25 2008, 11:14 PM
Post #2590

Musafir

Nu mai cumpar, promit!
Ce reteta ai folosit pt placintica cu branza, daca-i conforma?
In caz ca-i reteta noua, vezi, sa n-o afisezi aici, ca ne da bulina rosie kalua imediat!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Am uitat sa spun ca am mancat 3 pere mici in seara asta.

This post has been edited by dr_wise: Nov 25 2008, 11:15 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 257 258 259 260 261 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:05 AM