![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am facut dupa reteta placintele cu branza, e conforma.
Aluatul nu a iesit sa il prajesc, era moale, oricum nu il prajeam. Voua vi se pare ciudata combinatia mea, placinta cu branza sarata, si salata? Am pus si marar proaspat, plus legume uscate, si a iesit foarte aromata placintica.Mai am o bucata pe care o iau maine la lucru. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, te-ai apucat de gatit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mie-mi sta gandul la o placinta cu branza, dar varianta dulce. De ce nu i-ai facut o poza s-o pui aici?
O sa pregatesc si eu in weekend omleta la micul dejun, ca prea mi-a facut pofta doftorici. Kalua, ce nasol ca te umfli de la citrice. Eu iarna pe asta ma bazez (mandarine, portocale, pomelo). La noi la cantina ieri au facut si mancare chinezeasca. Aveau orez negru si mi s-a parut tare hidos. Stau si ma gandesc ca la mine conteaza f mult cromatica mancarii. Cred ca in afara de orezul asta, mai nimic nu era conform. Probabil nici orezul, daca au pus sos de soia prin el. Eu am ramas la vesnicul piept de pui la gratar. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Da, m-am apucat de gatit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doar ti-am trimis si tie retetele, credeai ca glumesc? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am pus branza sarata, ca nu e desert (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu arata prea bine, dar e foarte gustoasa. Vreau sa fac placinta cu mere in weekend. Eu, azi: d: mere rase cu fulgi de ovaz, cafea conforma gustare:deja am mancat inca doua mere p: placintica mea cu branza, salata verde, rosii diseara, nu stiu, ca sunt pe drumuri, poate mananc o ciorba undeva, in oras. O zi buna! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu exact despre ce placinta vorbesti, Lotte, daca-ai aia ca o clatita mare (facuta la cuptor). Combinatia mi se pare chiar foarte la locul ei, exact asa o mananc si eu, cu salata sau muraturi.
Ieri m-am tinut 100% de plan. Azi: un mar mare, apoi o conserva de caracatita in ulei de masline cu muraturi asortate. seara: mancare de varza murata cu afumatura si carnati. M-a apucat de vreo doua zile o pofta nebuna de asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Reteta se numeste Placintele Montignac.Mie nu mi-a iesit ca o clatita.
Ai facut si tu Kalua, la cuptor, se plangea Ala ca a incercat sa le prajeasca si nu i-au iesit. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaa!
Vreau si eu placintele!!!! Din pacate, am observat ca atunci cand mananc cocaturi iau in greutate serios. Eu am mancat un iaurt "porcarie" amestecat cu iaurt simplu + fulgi ovaz. Acum beau zdravan cafeaua cu lapte, s-o termin in max 10 minute, c-o tai la Pilates. Ne vedem deseara. Va pup!!! PS: azi cred ca fac o salata cu ton Yam Yammmmm!!!! Revin cu poze! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Doctore, salatele tale arata bestial. Aia cu ton ma tenteaza si pe mine, poate maine seara. Eu sunt cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dupa o noapte aproape alba. Cel mare are varicela acum, azi vreau sa ajung la dr. cu el, ca nu-i scade febra de sambata seara, aseara avea 39.3 Nu mai are rost sa pun meniul, ca deseara merg la restaurant mongolez cu colegele, avem Ladies Christmas Dinner, si sigur nu va fi conform. Iar maine, avem annual inventory, asa ca iar nu va fi conform, ca ne dau ei mancare aici: donuts (asa-s de ametita ca nici nu mai stiu cum se scrie) la MD si pizza la pranz. Nu stiu daca mai apuc sa intru pana vineri, ca am de lucru, yupiii. Sa aveti o saptamana usoara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, pentru mine aia-i un fel de clatita la cuptor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o fac destul de des.
Doftoreaso, nu-i coca-coca, e un aluat cu faina de naut. Care mie chiar imi place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Din meniul de azi:
MD: mar ras cu fulg de ovaz, o cafea; P:ciorba de fasole, spanac; S: salata de naut si varza calita. Planuiesc sa fac placinta Montignac. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiuuuuu! Eu nu mai am faina de naut...ca nu ma dau in vant dupa ea!!!
Pana la urma am mancat: p - 2 bip bip...sper sa nu se depuna...apoi bors de perisoare, ardei iute murat, 2 sarmale cu smantana cafea cu lapte s - pere Si am razbit 2L apa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:59 AM |
|