![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat conform today, da' cam mult seara...acum stau calare pe PC, ascult "La ci darem la mano"...am chef de Mozart in seara asta, ca sa-mi fac digestia in liniste...
Meniul zilei: d - 2 finn crisp cu gem coacaze negre, 1 iaurt mic Milli, cafea cu lapte p - cotlet de proc gratar, ciuperci la cuptor, salat verde s - ei, aici e aici...piure de urzici cu ceafa de porc la cuptor, ceapa verde(apoi rosie...), un pahar de vin rosu sec, cioco 85% cacao...sunt ca un poloboc, de abia ma misc, de fapt, nu ma pot misca, ma rostogolesc... Mi-am facut si eu provizii de tofu pt salata aia apetisanta...sa vedem ce-o iesi. Somn usor! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am trecut pe-aici sa va spun sa incercati neaparat salata cu tofu pusa de cleo. este bestialaaaa. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) si mai e si conforma. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
demult n-am mai simtit asa o combinatie pe gustul meu. stiti voi vorba doctoresei, cu virginitatea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur ca mi-am pierdut-o, a fost orgasm din prima. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu!!!!! Ia sa mai trag o privire la salata aia....
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am venit cam infometata de la impachetarea cu ciocolata si m-am infipt in 2 portocale (mari) si un amestec de migdale, alune si alune de padure (aici am mancat cam multe cei drept)...si pe la 23, ma trezesc cu telefon de la maica-mea sa-mi spuna sa ma uit in frigider ca mi-a lasat prajitura. Deschid frigideru si-mi zic, hai sa vad ce prajitura mi-a lasat. Ma uit si scria 'Mille feuille' (ceva ce-am mai vazut parca pe la Cleo) si intre ambitie, curiozitate si pofta s-a dat o lupta crancena; evident c-am sfarsit prin a manca prajitura, dupa o zi in care fusesem cuminte-cuminte. Astazi cantarul arata 65 in cap, in conditiile in care sunt la menstruatie. Probabil greutatea mea se situeaza pe la 64.5...dar lucrul asta ma nemultumeste, asa ca am recurs la masuri mai drastice. Concluzia o trageti singure sau v-o spun eu aici pe sleau: greu e sa te mentii, ca de slabit, se slabeste daca ai ceva ambitie si nu calci stramb.
Irinici, ma bucur din suflet pentru cel 1.5kg dat jos. La tot mai multe! Cyl, in continuare te citesc greu. Te rog, inca un pic de atentie si va fi totul bine. Pesca si Alinice, voi tineti si post si Monti? Ca de Irinici stiu sigur ca e in post. Am uitat sa spun ca ieri n-am mai mancat mazare...ca nu mi-a placut, era cam nefiarta asa c-am aruncat-o. Dragutelor, ce gust are tofu asta? De branza, ca daca are gust de branza, nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, fetelor!
Eu sper sa incep sa fiu din ce in ce mai cuminte. Meniul de azi: MD: salata de salata verde, 1 rosie, 1 ou fiert, telemea rasa P: aceeasi salata C: iaurt 0% Va pup, sa aveti o zi frumoasa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tofu n-are gust propriu, roxanico. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Buna fetele drage,
Am primit raspunsul de la Sanovita: Buna ziua, Va multumesc ca ati apelat la noi pentru informatii. Va asteptam oricand cu intrebari, sugestii, sesizari. Produsele texturate de soia comercializate de firma noastra in trei forme (granule, cuburi, snitele) sunt obtinute din faina de soia expandata (pentru un timp foarte scurt produsul este supus la o temperatura inalta). Prin acest procedeu timpul de preparare scade de la 2-3 ore soia boabe la maxim 20 minute texturatele din soia. Inainte de fierbere inmuiati in apa calduta amestecata cu condimentele preferate minim 15 minute. Dupa inmuiere puteti folosi granulele ca inlocuitor de carne tocata in orice fel de preparat. Cuburile puteti sa le fierbeti sau la cuptor cu legume. Snitelele pot fi prajite in ulei sau fierte 15-20 minute dupa care puteti adauga pasta de tomate. Sunt sigur ca este un domeniu care il stapaniti mult mai bine decat mine. Multa sanatate si pofta buna, M. Banica director executiv Sano Vita Cam multe indicatii despre cum se gateste...cum putem afla ce IG are faina de soia expandata?daca numai in asta consta compozitia,eu zic ca nu-i asa grav faptu` ca exista expandarea asta...kalua,ce parere ai? Nu stiu de ce a fost asa de convins ca e un domeniu pe care`l stapanesc mult mai bine.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca doar dansul este director executiv...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Important e ca am primit un raspuns cat de cat linistitor... Azi am papat: MD:iaurt cu fulgi ovaz,tofu G:alune P:omleta cu tofu C:fructe Ma duc la aerobic azi...cam am o senzatie asa de ameteala,ma simt cam fara vlaga,dar sper sa ma tin bine... Va pup... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu mi-am facut o mancarica cu inimioare si ficatei de pui...
ficateii sunt conformi? in rest...dimineata acelasi meniu din totdeauna, seara, un ou ceva.. din astea. si bag fructe la greu intre mese. ieri am bagat prune care nu s-au inteles cu iaurtul de dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai hai sa facem socoteala la soia: are IG 15 + 15 de la expandat plus vreo 5-10 de la macinat.
Sunt foarte placut impresionata ca Sanovita a raspuns asa repede si-nca de cine, wow! Ficateii sunt conformi, dar nu e bine sa-i consumam des deoarece contin si glucide. Eu am mancat un mar, apoi resturi de-aseara (tocanita din muschiulet de vita cu varza de Bruxelles si ciuperci, ceapa verde, smantana). Fara salata ca n-am avut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deseara fac spanac cu ochiuri si poate-mi fac si niste painici filozofale. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sar-mana kalua pt informatii...deci e conforma...se evita totusi combinarea cu glucide nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:09 AM |
|