![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu scad niciun gram si din punct de vedere al alimentatiei chiar ca nu poate fi. O fi luna, bat-o vina, ca-i in crestere. Alta explicatie n-am, nu-s nici inainte de ciclu.
Azi mananc un mar, apoi varza murata cu afumatura si carnati. Seara mergem la un restaurant mai fitos si sper sa nu fi fost deja comandat un meniu anume. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kalua draga, pai sa-ti spun ce patesc eu zilnic, de cand mi-am achizitionat cantarul asta "ultraperformant". Intr-o zi arata 75kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , in alta 73.5kg, ieri arata 72.1, din cauza asta mi-am permis sa-mi fac de cap si sa mananc 2 bip bip-uri, numa' ca astazi arata 73.5kg....ei, comedie!!!!!
Din putul gandirii mele zic asa..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...cred ca de fapt ce apare in plus se trage de la constiinta mea prea incarcata.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ce zici? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cum ma fac fata cuminte, cum revine la o greutate de bun simt.... Ti-ai verificat constiinta, e curata? Iti sta vreun bip bip acolo blocat, ca poate de la ala ti se trage?.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Astazi am mancat 1 porcarie amestecata cu iaurt simplu si fulgi ovaz cafea cheala, black de black, ca terminai laptele ieri si inca n-am fost la piata sa mulg vaca.... This post has been edited by dr_wise: Nov 27 2008, 10:55 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Constiinta mea-i precum apa clara de izvor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sigur nu mi se trage de la asta. Si cantarul e prietenul meu de vreo 10 ani, deci ne cunoastem bine si nu-mi face figuri. Si burta asta nu se mai dezumfla! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sambata dimineata aveam 54,9. Duminica nu m-am cantarit, dar am mancat si sambata si duminica niste dulciuri neconforme (dar nu multe). De duminica seara sunt iar Preafericita Augustina si am ajuns la 55,8. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu aseara am papat niste pestisor prajit, ca nu mai puteam sa ma concentrez la nimic din cauza de pofta de peste, cu mamaliga(stiu ca nu e in regula) si cu mujdei!
Cat de cat incerc sa ma mentin pe linia de plutire, dar vad ca oricum, de cand tot dau cu batul in balta, am pus doar 1 kg, si oscilez intre 55 si 54. Io nu am cantar din ala cu sutimi. Nu am pus mult si vad ca nici nu pun! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Da, mai fetelor, vin si eu sa ma plang, ca nu stiu ce sa mai fac.
Mananc conform de conform, fac si miscare, dar nu dau jos nimic. Acuma, nu vreau sa vad 5kg date jos, dar nici macar unul? Aseara am mancat ciorba de vita cu legume.Si am baut un pahar de vin, cand am ajuns acasa. Azi, o sa fie acelasi meniu ca ieri, seara poate niste peste la conserva cu salata. Pup. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Si eu m-am tot plans ca nu dau mai mult de 0,5 kg pe sapt. jos dar e bine si asa.
Ieri am papat:MD=lapte cu germeni grau, cafea;P= pulpe pui cu ardei kapia, C=ciorbita, carnat cu un ou; seara pe la 9 am mancat niste struguri. Azi:MD-ca ieri, P=bacon cu cascaval si ardei kapia, C=nu stiu, ma simt rau Pe curand,pa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies, noi sa fim sanatoase si sa facem mult sport ca sa compensam micile "scapari"... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Astazi am mancat: d - 1 porcarie + iaurt simplu + fulgi ovaz cafea decof black p - cremvursti cu mustar, bors de perisoare cu ardei iute murat, 2 cuburi de cioco 75% cacao s - 2 pere Si 2L de apa plata!!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) PS: am facut o iahnie de fasole (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...durereeeeee!!! Acum toc de zor la varza, pt o salata bunacioasa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si ma gandesc ca o varza calita ar fi taman buna la iahnia asta maine....mai, mai, cum mananc ciocolata, cum ma "destept". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 27 2008, 08:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Eu stiu ce are cantarul cu mine, de nu scade gramajul:
MD: cafea si un mar fara coaja; P: supa- zeama fara galustele din ea, chiftelute cu susan, ardei gras si..... O felie de tort cu mere si frisca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) S: vreo patru chiftelute date prin susan, telemea, muraturi si prajiturica. Dulciurile actioneaza ca un drog. Numai vointa nu e de ajuns, ca nu am vointa. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Am revenit dupa pedeapsa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Kalua , sincer imi pare rau ca v-am suparat - abia acum am inteles de ce nu se pun retete aici - si intr-adevar este ok pentru ca sunt multi care vor sa se inspire si le gasesti dificil Problema mea este ca am in asa hal setat programul ca nu vad ce-mi raspundeti decat daca inchid si iar intru pe forum - asa ca am inceput reteta aceea - am scris completarea fara sa vad ce ai scris. Pe moment am fost tare suparata - nu intelegeam ce este banul (???) acum m-am dumirit si ... iacata-ma inapoi Dupa pedeapsa, in primele zile ,de nervi probabil, am calcat in strachini rau de tot apoi mi-am dat seama ca nu ma simt bine si sunt balonata ,etc., deci am revenit la cele bune adica la MM Nu m-am mai cantarit insa pantalonii sunt largi - ceea ce este ok Am mancat MM in ultimele zile azi la fel : -D - cereale secara cu iaurt 0,1 inainte o mandarina cu pauza - P - fasole batuta cu salata si ardei gras - S - o sa vedem - inca nu stiu Mihaela - Dr. Wise - pescarus- Maat - va pup - mi-a fost dor de toate!!!! O sa citesc deseara ce ati mai scris in perioada asta O zi frumoasa |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angy, ma bucur ca nu te-ai suparat si-ai inteles despre ce e vorba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine-ai revenit si mai uita-te si la alte topicuri, poate-l gasesti si pe cel de retete si postezi acolo cand mai inventezi ceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:10 PM |
|