![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angy (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Chiar ma bucur!
Pai curata-ti cache-ul si vezi ce mai poti face din setari ca sa nu te mai chinui in halul asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! Si bine ai revenit, angy!
Astazi am fost mimozela de elita, ia uite aici meniu: d - lapte cu fulgi ovaz cafea cu lapte p - bors de perisoare, ardei iute murat, iahnie de fasole cu carnati, salata de varza alba cruda Daca mi-o mai fi foame mai incolo, am fructe/ mere, pere, mandarine. Am baut 1L de apa la sport, tb sa mai razbesc inca 1L pana ma culc. Weekend placut, iubitele!!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaa!
Ia uite aici mic dejun de calugarita: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2117.jpg) mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz....yaaam, yam! Dragele mele, daca pana deseara nu apar, inseamna ca-mi fac siesta intr-un sant luxemburghez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...in curand plec la Festivalul vinului si cramelor, sa-mi incep adevarata initiere in vinurile locale. Gata! Imi pierd virginitatea si la asta, fir-ar sa fie! Va pup! PS: daca nu apar, sunati la 112, fiindca astia au santuri, nu gluma!!!! In fact, au un intreg oras in sant....se numeste Grund (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...de-as mai duce-o pan' la toamna, Lelita Ioanaaaaaaa!!!! Sa beau vin, sa manc pastrama, Lelita Ioanaaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 29 2008, 10:42 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Buna dimineata dragele mele!!!
Multumesc pentru primire - mi-au placut mesajele - Multumesc Eu azi - maine lucrez (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Noroc ca pe 1 Decembrie este liber (sa am si eu un weekend scurt) De mancat azi am mancat proteine: oua cu sunca / omleta si cu ardei P: mananc salata cu zacusca S: nu stiu inca Aseara am calcat in strachini ca am avut musafiri si am baut un wischi mic (mi-am facut mia culpa dupa ... dar a fost bunnnnn - ca -l tineam in casa de vreo n-spe ani si cred ca adunati ajune la vreo 20 - hehe - gata nu ma mai ating de el chiar daca tentatia e mare!!!) In rest papat (asa cum zice Mihaela) cum trebuie adica MM 100% O zi frumoasa chiar daca aici ploua cu galeata !!!! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Se apropie sarbatorile yupyiii abia astept !!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaa!!!!
(IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sa traiasca sarbatoritele zilei, sa fie iubite si sa dea de baut un vin "schert", ca aici ploua-ninge cu spume! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Inca nu s-a hotarat ce va fi, ploaie sau ninsoare. In dimineata asta am mancat iaurt cu fulgi ovaz. Acum sipuiesc o cafea cu lapte. Duminica placuta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Vineri seara am mancat iahnie de fasole, cu salata multa, ca eram cu gandul numai la iahnia lui Dr_wise. Sambata si duminica, am mancat dimineata mere rase cu fulgi (am dormit in vecini, si am plecat cu fulgii dupa mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). La pranz, gratarel de porc cu o salata imensa, si un pic de crap prajit in faina de naut;desert, ciocolata amaruie. Seara, fructe, ca nu am facut miscara in weekend, si nu a mai intrat mancare. Pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut o duminica tare placuta!
Dimineata ploua, apoi s-a transformat in lapovita. Pe la 1000 ningea cu fulgi mari, iar cand am plecat spre Ambasada Romaniei, sa votam, a iesit soarele. N-am mai vazut cer senin aici de multa vreme, asa ca am crailit pe jos timp de 3 ore. Meniul zilei fuse: d - porcarie amestecata cu iaurt simplu si fulgi ovaz cafea cu lapte 1400 - un bip bip cu mere, neconform 1600 - salata de ton si ultimii stropi de iahnie cu putina salata de varza 1900 - seminte de dovleac 2100 - mandarine Acum ma duc sa ma deparazitez si sa ma fac bella, fiindca maine seara mergem la receptia organizata de ambasadorul Ro la Luxembourg. Daca e voie sa fac poze, voi fi un paparazzi adevarat si voi ateriza aici cu poze. Daca nu, asta e.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Poate-mi fac timp in seara asta sa deschid un topic despre Luxembourg la "turism". Am uitat sa va intreb, voi ce gatiti de ziua nationala a Romaniei? Eu am luat 2 cotlete de porc si vin. In rest, habar n-am, sunt inca in lipsa de inspiratie. A, ba nu! Fac si o ciorba radauteana din aripi de curcan, dar nu ma duce mintea inca ce sa pun garnitura la cotletele alea. As face ceva cu varza cruda si aia murata ramase de la sarmale..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...o varza calita? Hmmmmm..... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, merge bine cu varza calita.
Eu nu sunt foarte cuminte zilele astea, asa ca nu mai pun nici un meniu. Daca as reusi macar der maine pana vineri, ca apoi sambata am Christmas party la firma la mine. Ma duc sa-mi termin treaba, apoi de la ora 9 ma instalez la "Desperate Housewives". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani de Ziua Romaniei!!!!!
Sa traiti, ca trebuiti!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Tocmai am terminat de pregatit "varza calita cu cotlet de porc si carnati afumati". Ia uite aici mandrete de varzica, dedicatie speciala pentru "La Fete Nationale de la Roumanie" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) : (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2117.jpg) O vom servi cu ardei iute murat si un vin rosu sec bunacios Si, in premiera mondiala, am facut orez cu lapte la cuptor: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2119.jpg) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) s-a cam rumenit el, dar sper sa alunece dincolo de omulet fara probleme maine dimineata, cand il voi servi cu gem din fructe de padure. Nu i-am pus nici un indulcitor, fiindca n-am gasit inca fructoza, aveau alte balarii si n-am curaj sa experimentez altceva. Asa ca l-am facut neindulcit, urmand sa-l indulcesc dupa metoda straveche numita "la botul calului" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Voi cum sarbatoriti ziua romanilor? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Imi venea sa pup cantarul dimineata, 53.600Kg, nu am mai vazut asa ceva de mai bine de o luna. Azi: mere cu fulgi de ovaz, cafea conforma p:salata mare, doua pateuri inedit, branza topita fitness c:salata mare cu peste prajit. Cum am sarbatorit?M-am dat cu motocicleta 3 ore prin Bucuresti si imprejurimi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dr_wise, acum poftesc la varza, because of you! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:07 PM |
|