IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 261 262 263 264 265 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Dec 1 2008, 07:10 PM
Post #2621

Musafir

Lotte (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Mi-ati facut si mie o pofta de varza! Si inca nici n-am vazut pozele, ca de la job nu se vad. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa cum vedeti, eu sarbatoresc prin munca. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu sper sa fiu cuminte, macar pana vineri.
Meniul meu de azi:

D - o portocala, cafea, pauza, cereale cu lapte
P - salata cu ton si ou fiert, a la doftoreasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
C - ficat de vita, fript, cu muraturi asortate.

La multi ani!
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Dec 1 2008, 09:05 PM
Post #2622

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

LA MULTI ANI ! Indiferent unde sarbatoriti ziua nationala (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Azi am inceput ziua cu o veste buna...62,6 kg !!!
MD caise uscate -pauza- paine de secara cu gem conform Arovit si cafea cu lapte si scortisoara (FB)
P omleta cu branza si aperitiv de gogosari cu ciuperci si sos de rosii
C fructe si ceai de papadie .
Va doresc un Decembrie plin de bucurie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 2 2008, 12:26 AM
Post #2623

Musafir

Pescarush, dinspre Canada nu stiu legaturile, dar dinspre Bucuresti, lotte draga, daca te lasa inima, ai avion la 0700 am si ajungi pe Lux la ora 1000 am. Taman la fix, cumpar carnita pana cand aterizezi tu si o fac la cuptor. Asa ca te astept cu varza calita si carnita proaspat pregatita, numa' sa-mi spui cand vii. De vin nu mai vorbesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am rosu, alb sau fiert, la alegere. Te bagi?! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

This post has been edited by dr_wise: Dec 2 2008, 12:27 AM

+Quote Post
lotte
post Dec 2 2008, 07:18 AM
Post #2624

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, eu sunt plimbareata, nu-mi spune de doua ori, ca eu vin (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Vinul il aduc eu, si te insotesc si eu la salsa, ca sa fie all inclusive (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cantarul meu s-a intors la 54.400Kg

Va urez o zi excelenta, fetelor!Pup

+Quote Post
kalua
post Dec 2 2008, 09:43 AM
Post #2625

Musafir

Ola, mandrelor! Pe corpul meu nu-l intereseaza daca-i dau conformitati sau imi bat joc de el, sta teapan la 55,7 kg. Si vreau sa va spun ca am fost excesiva cu prostiile... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Imi povestea Mila ca a vazut un documentar despre obezitate, ca un nene a descoperit gena grasimii (deci cat de slab esti e dat de la Dumnezeu, pardon, parinti) si ca fiecare corp are o greutate anume la care-i place si nu prea ai ce sa-i faci ca sa-l tii la o alta greutate. Deci daca-i place la 60kg, il poti aduce la 50kg prin nu stiu ce metode de infometare, dar nu va ramane veci si-n pururi la greutatea asta.

Eu trebuie sa merg la pranz la cantina, iar deseara fac salata de avocado. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 2 2008, 10:04 AM
Post #2626

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! raportez: 53.5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am siio o curiozitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nautul din cutiile cu naut (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) e gata fiert? Adica e gata facut? Tre sa-i mai fac ceva? Da fasolea din cutiile cu fasole? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
As vrea sa fac o salata cu naut si fasole! Vazusi pe aici si scurcircuitasi calc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 2 2008, 10:09 AM
Post #2627

Musafir

Asta zic si eu Kalua. Adica daca al meu se simtea bine la 63, puteam sa visez eu mult si bine 59. Important e sa ne placa si noua greutatea care-i place corpului nostru.
Felicitari Alinice! Mai pune si tu niste poze sa te vedem la noua greutate.
Sa va spun ca eu nu poftesc la varza doftoresei, c-am facut si eu saptamanile trecute. Plus ca acele cotlete par cam 'grasute' pentru gustul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu nu ma despart de iaurtul cu fulgi si gem dimineata, care slava Domnului ma pazeste de constipatia care apare in ultimele luni de sarcina.
Albi, nu mai e nevoie sa-l fierbi. E si o metoda mai comoda. De regula, conservele alea de fasole nu prea contin adaosuri neconforme, dar verifica totusi.

+Quote Post
albinuza
post Dec 2 2008, 10:14 AM
Post #2628

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Moooama ce bine ca nu tre sa mai fac nimic! O sa ma uit! Am facut o obsesie cu uitatul pe etichete in magazine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aaa si alta intrebare! Am vazut niste cutii in supermarket, pe care scrie, paine fara glucide! Adica e aluatul acolo. Io ar trebui sa mai adaug oua si apa si e gata de bagat la cuptor! E de bine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by albinuza: Dec 2 2008, 10:15 AM

+Quote Post
Light Blue
post Dec 2 2008, 10:40 AM
Post #2629

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Hop si eu dupa o "mica pauza"! Pai daca m-as cantari acum, constiinta mea ar apasa zdravan pe cantar. Am avut musafiri trei zile. De data asta nu i-am mai fentat cu tort conform, cu faina de soia. Am mancat si eu ce au mancat ei. De azi, gata sunt "mimoza pudica". Va suna cunoscuta expresia asta?
MD: un mar ras cu fulgi de ovaz, o cafea;
Gustare: inca un mar;
P: ciorba de vita, o rosie cu omleta si mozarella;
S:o salata cu telemea sau mozarella.

Unde este Emty? Ati observat ca a disparut?
O saptamana redusa de munca cat mai placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post
lotte
post Dec 2 2008, 10:46 AM
Post #2630

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Da Kalua, dar cum se face, ca 4 ani am avut 48-49kg, apoi, vreo 2ani, 53-54kg, dupa care 4 ani 48-49kg, si acum, iarasi, sunt la 53-54kg?

+Quote Post

413 Pages V  « < 261 262 263 264 265 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:47 PM