IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Light Blue
post Dec 5 2008, 10:43 PM
Post #2651

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Minunata gradina, Stoina!
Dr_Wise, eu de mult ma miram ca slabesti si bei vin. Dar m-am gandit ca poate nu inteleg eu bine dieta. De aceea am propus la un moment dat sa precizam faza la care suntem cand scriem meniul. Ieri si azi au fost niste zile atat de frumoase cu aer bland, parca vestea primavara.
Meniul de azi:
MD: 2 felii Wasa cu gem de prune suspect de dulce- oi fi incurcat borcanul;
Gustare: cafea;
P: fasole si muraturi;
S: varza calita si ciocolata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Acum mi-e foame.
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Dec 6 2008, 01:33 AM
Post #2652

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubita Kalua, la vara va fi si mai strasnica gradina noastra, ptr ca fata a invatat olecutza de gradinarit, chiar daca ne-am mutat in vara asta, destul de tirzior...asa ca-ti promit cafele prelungi si mese-mbelsugate, uite-aici (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna073.jpg)
iar dumnealui,zis si Mitu,ne va acompania cu barbatosenia lui motaneasca:
(IMG:http://i435.photobucket.com/albums/qq75/KAGCM/MobilIna011.jpg)

Fetele, va multumesc ptr aprecieri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum, ca am invatat sa postez pozuci, numai spuneti ce sa mai postez si ma execut rapid, cu o rugaminte,sa nu ma ciufuleasca cineva de pe-aici, ca tin la coafura mea, bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asta seara am papat beeeep, adica inghetata neconforma.Mi-era dor de ea de vreo luna si n-o gasesc decit in carrefour si cum am fost sa cumparaturesc ceva musai de-acolo ptr Mos Neculai, iata ca mi-am facut pofta ce-o poftii...
Va pup cu drag!

This post has been edited by kalua: Dec 6 2008, 09:45 AM
Reason for edit: poze

+Quote Post
pescarush
post Dec 6 2008, 04:53 AM
Post #2653

Musafir

Stoina, ai o gradina superba. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vin si eu cu canuta de cafea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu am mancat cam neconform azi dimineata, a fost ziua unei colege, a implinit 50 de ani. Oricum, de duminica pana azi n-am mai pus dulce in gura, ceea ce e o performanta pentru mine. Demuuuult nu s-a mai intamplat asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Maine am Christmas party, asa ca seara iar va fi neconforma.
Sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 6 2008, 09:53 AM
Post #2654

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Arata superb si gradina si coltul suetelor si motanul, Stoina! Cred ca esti tare mandra de coltisorul tau de rai! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 7 2008, 01:44 AM
Post #2655

Musafir

Cu scuzele de rigoare, azi sunt lipsa la catalog.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 7 2008, 10:07 AM
Post #2656

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

E superba gradina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Se vede c-ai pus mult suflet in amenajarea ei. Si motanelul e un dulcic.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 7 2008, 01:00 PM
Post #2657

Musafir

'Neata!
Am mancat de dimineata iaurt cu fulgi ovaz si ananas proaspat taiat cubulete.
Draga Kalua, vreau sa fac la pranz conopida la cuptor cu oua, smantana si cascaval ras. E OK combinatia asta?
...si, in loc de smantana, pot sa pun Mascarpone? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) L-am trimis pe amore puro la piata in dimineata asta si a cumparat Mascarpone in loc de smantana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A venit foarte mandru de desteptaciunea lui, inca mi-a adus o cutie de 500g, ca sa fie treaba facuta exemplar.
Multumesc!

+Quote Post
pescarush
post Dec 7 2008, 07:36 PM
Post #2658

Musafir

Probabil ca e cam tarziu dr_wise, dar combinatia este (a fost) ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa-ti fie de bine!
Eu m-am apucat de experimentat, inainte de Craciun, sa vad adca-mi iese cozonacul facut in masina de paine. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sa vedem ce-o iesi. Defapt, aluatul este de cozonac, dar (daca iese ceva) fac cu el cuib de viespi, fara nuca, pentru ca asa-l prefere copiii. Si in plus, le pot pune la scoala, ca aici n-au voie cu nimic ce contine orice fel de nuts in scoala, din cauza alergiilor.
Meniul meu pe azi:

D - o banana pe jumatate coapta, pauza, cereale cu lapte.
P - am in cuptor roast beef, sper sa iasa bine, cu mancare de spanac, eventual niste muraturi asortate
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mere, si precis ca voi gusta si din dulciurile facute (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

Sa aveti o duminica placuta (ceea ce a mai ramas din ea).

+Quote Post
dr_wise
post Dec 7 2008, 09:10 PM
Post #2659

Musafir

Mda...am facut deja experimentul, e OK, dar cu smantana ar fi fost mai placut. Adica, cum sa spun, eu stiu ca acolo e marcarpone, nu smantana, si asta e suficient.
Astazi am mancat:
d - iaurt cu fulgi ovaz si cuburi de ananas crud, cafea cheala
1 ceai verde
p - 2 copane de pui la cuptor, conopida la cuptor, ardei iute murat
Pozele aferente:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2237.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2238.jpg)
acum/ 20:06: cioco 70% cacao
Pescarush draga, si eu tb sa experimentez weekendul urmator una alta, mai ales cozonac, fiindca e cuptor electric, habar n-am cat timp sa tin cozonacul la copt, la ce temperatura si ce va rezulta, sa nu se arda, ehhh, o multime de amanunte.
E musai sa experimentez in avans, desi, la cate produse de patiserie sunt pe aici, cred ca fiu-meu va dori sa experimenteze produsele locale.

This post has been edited by dr_wise: Dec 7 2008, 09:13 PM

+Quote Post
pescarush
post Dec 8 2008, 03:07 PM
Post #2660

Musafir

Doctore, pai fa un coznac - doi, ca sa simtiti aroma Craciunului de acasa, si restul le cumperi. Abia e mai putina munca si pentru tine, si e multumit si fiul tau.
Meniul meu pe azi:

D - cafea, cereale cu lapte
ora 11 - jumatate de grapefruit
P - spanac, roast beef, varza murata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) salata (inca nu stiu ce sa pun in ea)

This post has been edited by pescarush: Dec 8 2008, 03:08 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:57 PM