![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu incerc sa ma fac cuminte pana sambata:
file de pastrav afumat cu salata de varza murata (para mare pe care mi-am carat-o cu mine am uitat-o (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) dupa-amiaza am avut o abatere (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acum fac o salata de leguminoase (o gramada de feluri de fasole si linte, mazare), mai pun ceapa, ardei kapia rosu si castraveti murati in ea. Si cabanos pt. Mr. kalua. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, abia te astept cu poza la salata cu pricina. O sa mananc din ea 'virtual', ca nu mai am voie sa-i dau fasole Sarei. Se revolta prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa fac unul, sa-mi aminteasca de casa si sa miroasa a Craciun, in rest cumpar ce-i place lui fiu-meu.
Astazi am mancat: d - iaurt cu ananas, cafea cheala p - dovlecei la cuptor cu bacon crud afumat (taiat subtire, precum prosciutto), o ceasca de vin rosu fiert cu cuisoare, scortisoara, ghimbir si cardamon..cu scuzele de rigoare, dar fuse un frig astazi aici, de n-am cuvinte sa-l exprim. Desert: cioco 70% cacao In seara asta cred c-o sa mananc niste fructe, in caz ca mi se face foame. This post has been edited by dr_wise: Dec 8 2008, 08:11 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca putine am mai ramas pe baricade. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu, azi: D - jumatate de grapefruit, cafea, pauza, cereale cu lapte P - omleta cu kaizer si muraturi, iar acum o decaff cu cream C - mai am o portie de fasole cu ciolan, poate o dau gata, sa nu mai stea pe-acolo. cu muraturi, bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa, ce-o fi cu empty? Am mai vazut-o, dar de zis n-a mai zis nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nici Alinice nu mai are timp de noi, angy, Miha, unde-or fi disparut? Chiar ma gandeam zilele astea ce noroc chior pe lotte ca nu si-a mai facut planuri sa plece in Thailanda luna asta. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca fetele experimenteaza de zor prajiturele de Craciun si mai si gusta din ele, de aceea nu mai apar pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Da chiar asa, unde o fi Empty? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Eu am intrat in priza de vreo saptamana, cand am vazut calendarul, ca pana pe 19 decembrie trebuie sa termin toata treaba. Da, Kalua, la Thailanda am renuntat cand mi-am adus aminte ca sunt studenta si trebuie sa invat pentru examene in ianuarie. Eu in weekend unde credeti ca am fost?Pe munte, of course (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum, voi nu ma cunoasteti, dar sa va povestesc o faza:de data asta am plecat cu grup nou, ca grupul meu s-a hotarat prea tarziu pentru o iesire la munte. Deci, sunt eu cu muntele, catarat, si dormit la cort, dar smacurile nu-mi lipsesc din rucsac, si daca nu sunt machiata nu pot sa ma catar pe munte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si daca dorm la pensiune, ma imbrac ca de oras, adica, high heels (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Intru eu pe usa la pensiune, si fac cunostinta cu grupul (am fost 15), si se uitau toti lung la mine, ii si vedeam cum in mintea lor se gandeau, cum o sa urce donsoara asta pe Vf. Ciucas (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) A doua zi s-au linistit, cand au vazut ca am avant, dar tot nu au inteles contrastul asta, munte si felul de a fi, cica par femeie de Mall (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Neconformitati nu prea am servit, un mititel, sambata, cu un pic de mustar, omleta facuta la ceaun,cu branza de Teleorman cu cabanos, si un o bomboana Mars, pe munte. Si tot cu 54kg am ramas. Pup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, lotte, imi inchipui ce ochi au facut aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Numai grijilr cu Thailanda nu-ti mai trebuiau acum, sa ai bilete de avion luate, dar sa nu stii daca ajungi sau nu acolo, Doamne fereste! Varul unei colege trebuia sa vina incoace din Bangkok acum vreo 10 zile, e pana in ziua de azi acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Chiar asa rau e in Thailanda?Hm, chiar ca I was lucky lucky.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Va salut dragelor! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sunt bine.. multumim pt atentie si grija. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cu Monti cand si cand..e aiurea sa tot postez meniuri pseudoconforme..am mai trecut pe aici, v-am citit, dar nu am mai scris nimic...cantaru` e intr-o variatie continua..ba scade, ba creste..nu`l bag in seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Azi nu are rost sa scriu meniu ca a fost cam varza. Poate maine.. Ce chestie..am facut aprovizionare de fainuri conforme de cateva saptamani...si nu m-am atins de ele.. De cand a plecat bubu, n-am mai gatit..mananc prostii si pe apucatelea..mi`oi reveni eu cand o veni..ce inseamna domne prezenta unui barbat in casa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Va pupic , sa fiti conforme! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:53 PM |
|