![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu am fost cuminte dar am preferat sa fiu tacuta, macar o zi-doua, sa vad daca nu calc in strachi imediat ce-am pus pe foaie meniul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Caci asa mi s-a intamplat in ultima vreme.
Prin urmare, de doua zile pap Monti strict. Cea mai importanta victorie e rezistatul eroic la asaltul bomboanelor Mozart cu fistic. Kalua, imi amintesc eu bine ca tu erai fan al marcii!? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, eu sunt vinovata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mozart, dar numai de la firma Reber (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Pana acum nu mi-am luat, am tot avut si mai avem la serviciu, dar m-am tinut tare pe pozitii. Dar cel tarziu intre Craciun si anul nou nu mai scapa de gura mea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Fanny, sunt mandra de vointa ta! Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , las' ca nu mai e mult si apare si buburelu' si-atunci sa vezi montignala in casa empty! Tragi macar tare pentru licenta? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Empty, bine ai revenit! Ma intrebam eu pe unde esti. Am revenit si eu. Nu pot sa ma "concentrez" o zi intreaga, mereu imi apare in cale cate ceva neconform. Acum imi faceti pofta si cu bomboanele Mozart cu fistic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Cum sa rezist la atatea tentatii?
Lotte, ia-ma si pe mine cand mai pleci la munte! (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) Meniul de azi: MD: mar ras cu fulgi si o cafea; P: supa de pui, omleta cu sunca, telemea si muraturi, 2 cubulete de ciocolata 75%; S: salata verde cu rosii si bucati de carne de pui, un covrig care nu are ce cauta in meniu. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Eu nu stiu ce am, parca am innebunit! Aseara am mancat 2 batoane de cioco Cote d'Or. Imi vine sa ma impusc! Meniul de azi fuse: d - 2 kiwi, lapte cu fulgi ovaz, cafea p - ciorba de fasole, copan de pui preparat la cuptor cu dovlecei gratinati (ultima portie) s - de toate: ba pere, ba mar, ba mandarina....... Ma enerveaza faptul ca rezist din ce in ce mai putin la tentatii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desi nu sunt conforma, cel putin perseverez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aseara am fost o scrofita si am mancat cuiburi de viespi (vreo 2-3), dupa care cremwursti in aluat. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Meniul pe azi (nu este conform in totalitate, ca n-am avut timp de gatit, si am luat pe ce am pus mana prima data, sa fie si de post): D - jumatate de grapefruit, pauza, mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, ceai P - wasa cu pate vegetal, rosii, castraveti. si de cand am inceput sa postez, au aparut si faimosii biscuiti cu ciocolata neagra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , la care bineinteles ca n-am rezistat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) C - dovlecel prajit cu muraturi. Doctore, Cote d'Or e una dintre cele mai bune ciocolate. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa ca te inteleg de ce nu rezisti. Lotte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parca te si vad intrand in cabana pe niste tocuri de vreo 10-12 cm. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) This post has been edited by pescarush: Dec 10 2008, 07:51 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Ce faceti domle, nu mai mananca nimeni conform?!!! Meniul meu de astazi: d - 1 kiwi, lapte cu fulgi de ovaz, cafea p + s - o felie de ananas crud, apoi 4 felii de Gouda, apoi mancare de fasole verde cu carne de porc Cam atat. Acum imi fac un ceai cald pt digestie. Kalua, e vreo problema daca mancam ananas proaspat inainte de cina cu 30 - 40 minute? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) a propos de Lotte...next time baga si niste ciorapi plasa, sa intre aia in fiblilatie!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) scuze!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pescarush...da' stai sa-ti spun; am vazut cioco Cote d'Or cu martipan, bip bip bip! Astia si-au propus sa ma omoare prin hipersecretie de saliva! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by dr_wise: Dec 10 2008, 08:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doftorici, Kalua, la voi s-a creat vreo isterie cu carnea de porc contaminata cu dioxina (de provenienta irlandeza)? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Autoritatile romane abia azi si-au dat seama c-au fost transporturi si la noi. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, eu cumpar numai carne de porc proaspata...presupun ca macar asta e luxembourgheza 100%...si, ca sa fiu sincera, n-am vazut nici un fel de isterie pe aici, oamenii astia sunt asa de calmi, de zici ca-s in concediu tot timpul.
This post has been edited by dr_wise: Dec 10 2008, 08:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Ti-i invidiez pe vecini. As vrea si eu o perioada de no stres. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
M-a pocnit pofta de dulce si-am combinat niste apa minerala cu un sirop de mure (facut din fructe si miere- 100% natural, spun producatorii). In loc de cina am ciugulit fistic si smochine. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohohoooo, sa vezi drogata din mine ce combinatii face cand o apuca....wasa 24% cu cioco 70% cu aroma de portocala, sau fragute....se cheama "After eight 70% cacao a la dr wise - the next generation" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:19 PM |
|