IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Light Blue
post Dec 10 2008, 10:33 PM
Post #2681

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Si tu, Pescarush, si tu imi faci pofta? Biscuiti cu ciocolata neagra? Ma urc in avion si vin. Pai cum vreti sa mai rezist cand ma tentati cu atatea minunatii?
Meniul meu:
MD: 2 mere rase cu fulgi de ovaz- rai la gust, cafea;
P: ciorba de legume si zacusca, 2-4 patratele de ciocolata 75%;
S: salata din boabe de naut, rosie si o crema vegetala cu masline.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 10 2008, 11:35 PM
Post #2682

Musafir

Doftoreaso, nu prea-i bun ananasul ala la numai 40 minute "departare" de masa lipo-proteica. Ar trebui sa fie vreo doua ore intre ele.

Carne irlandeza a ajuns si aici, au zis ca n-a fost vanduta ca atare, ci folosita la alte produse (salam, carnati, pateu si de-astea ma gandesc eu, poate mancaruri congelate sau la conserva). Cerea protectia consumatorului sa se publice numele firmelor si ale produselor la care s-a flosit carne irlandeza, dar pana acum n-am vazut vreo lista.

Apropo de Cote D'Or: au luat-o nemtii la purecat pe cea cu 86% cacao si i-au dat "predicatul" foarte bun. Analizate au fost: ingredientele, procentul de cacao si ambalajul, la toate a luat foarte bine.
Cu toate astea mie nu-mi spune nimic, nici asta, nici aia cu 70%.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 11 2008, 12:17 PM
Post #2683

Musafir

Ok.
In cazul asta voi manca ananas exclusiv la micul dejun, in amestec cu iaurt si fulgi de ovaz.
Sa fiu sincera, aseara a fost o exceptie, fiindca in mod normal consum ananas doar dimineata, in iaurt.
Multumesc!

+Quote Post
pescarush
post Dec 11 2008, 02:27 PM
Post #2684

Musafir

Light, scuze. Te astept la aeroport. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe cand s-au terminat, am aflat ac au pus deoparte o cutie si pentru azi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 11 2008, 10:11 PM
Post #2685

Musafir

Hello!
Mai frate, dar se chiuleste en gross here!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu am papat:
d - iaurt cu ananas si fulgi ovaz, cafea black
p + s: ciorba de fasole boabe, ciusca murata, fasole verde cu carnita de porc
ceai verde
acum cred ca dau iama in 2 kiwi, ca mi s-a facut pofta de ceva dulce de la tortul Sylviei pregatit in cinstea zilei de nastere a fetitei ei. Haoleuuuu, v-am zis eu, daca mor inainte de vreme, va fi din cauza hipersecretiei de saliva!!!

This post has been edited by dr_wise: Dec 11 2008, 10:11 PM

+Quote Post
Fanny
post Dec 11 2008, 10:22 PM
Post #2686

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu is pe baricade langa tine. Mi-am luat in seara asta niste pasta de naut de la un magazin libanez si-am facut chiftelute presarate cu susan. Au iesit o bunatate, mai ales ca le-am combinat cu muraturi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Apropo de dulciuri, am pus ochii pe o cutie cu dulciuri libeneze cu fistic si alte delicii. Mi-am propus sa cumpar una de Craciun, ca n-o fi foc!

+Quote Post
dr_wise
post Dec 11 2008, 10:45 PM
Post #2687

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vorba mea...ce mai conteaza in fata infinitului?! Ia-o domle pt Craciun, ca o data e Craciunul 2008...pai nu?! Eu cred c-o sa dau iama in niste bunataturi luxemburgheze, dar nu inainte de a le poza.
Btw, le pot pune pozele la "dulciuri"?
Si inca o intrebare...astazi fuse ziua lui Pedrooooooooooooo (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ..ocazie cu care l-am pupat cu sonor...intre noi fie vorba, nici o gagica n-a ratat ocazia asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..iar luni a fost ziua "pufosului" de la receptie care s-a dovedit a fi Romain, proprietarul scolii de dans, profesor de dans si instructor de Pilates si yoga.
Ehh...dar ce voiam sa va spun...miercurea viitoare e mare party mare, de la ora 1330, dupa ultima ora de Pilates pe anul asta. Si am dat sfoara in tara ca vin cu camera digitala si vreau sa fac poze cu toata gasca de fete, plus instructorii... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ehhh, dragutelor, explicati-mi si mie unde sa pun pozele cu Fred, Pedro si Romain, sa vedeti si voi "motivele" pt care ma prezint eu cu constiinciozitate la toate orele de sport?
Aaaaaaa! In aceeasi miercuri e party la ora de franceza, tb sa venim fiecare cu o mancare specifica tarii de unde provenim. Ce parere aveti, cu ce sa ma prezantez eu, mancare buna si desert?

+Quote Post
kalua
post Dec 11 2008, 10:50 PM
Post #2688

Musafir

Salata boeuf si-un cozonac.

+Quote Post
Fanny
post Dec 11 2008, 10:54 PM
Post #2689

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La poza cu baietii, raspunsul este unul singur: MUSAI sa deschizi topic nou: 3 motive sa faci sport zilnic! si subtitlul: Fred, Pedro si Romain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pozele cu dulciuri le postezi la poze cu mancare si dulciuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cat despre mancarea traditionala, recunoaste in fata juriului: ce-ti iese mai bine si mai bine?

+Quote Post
pescarush
post Dec 12 2008, 03:15 AM
Post #2690

Musafir

fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
doctore, neaparat vrem sa-ti vedem motivele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu am tras chiulul azi, bineinteles, iar maine, same story. bine ca saptamana viitoare mai merg 2 zile la servici, macar nu mai am atatea tentatii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by pescarush: Dec 12 2008, 04:50 AM

+Quote Post

413 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:28 PM