![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
dragele mele , eu nu trag chiulul - doar ca sunt in showroom nonstop - e o mare nebunie pana la Craciun cand scapam de promotii- deci va rog sa -mi motivati absentele
in rest sunt cumintica desi am scapat intr-o seara in bombonele de ciocolata - ca am avut o sarbatorita oricum anul 2009 va fi dedicat MM fara nici o indoiala va pup - nu stiu cand mai am timp sa intru pe forum - iar cand o fac mi se inchid ochii o zi buna |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine punctat, fanny!
Pai sa stii c-o sa deschid topic nou, ce-i drept e drept! Asa, ref mancarea cu care ma voi "prezanta" miercuri...pai cred ca fac un cozonac d-ala crapat, dar ii adaug si niste stafide, ca-mi iese foarte bine acasa si se face usor, apoi, de ce nu, o salata boeuf, ca-i buna...dar mergea si-o tuica fiarta la ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . As face si niste sarmalute in frunze de vita si de varza, dar sa vad daca am timp suficient. Multumesc mult pt idei, kalua draga! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In dimineata asta am mancat 3 wasa cu gem de visine, 1 cana cu lapte 0.3% grasimi si una cu cafea black. Pt pranz am pus sa fac un spanac cu carne de porc, ou si lamaie, iar deseara mergem la petrecerea de sfasit de an de la jobul sotului meu. Se tine in Germania, in localitatea Nittel/Mosel, la rest "Zum Mühlengarten". Hmmmm, sper sa fie mancare buna si lume "topaitoare", ca am un chef de petrecere, ceva de speriat. Simt ca m-am anchilozat de cand n-am mai tras o sarba sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Va pup cu drag!!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Abia astept povestile de dupa petrecere! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Fetelor, eu nu chiulesc, eu experimentez cum sa nu slabesti daca nu mananci ce trebuie. Astazi povestea cineva ca se slabeste repede daca mananci seara doar fructe. Dar cum sa trec peste zilele de acomodare de la inceput cand ma roade foamea? Ca nu pot sa adorm daca mi-e foame.
Dr_ Wise, abia astept sa vad pozele cu "motivele". Ma gandesc ca salata boeuf nu e mancare pur romaneasca, dar merge. Bune ar fi si sarmalutele- mai ales cu frunza de vita si racitura. Fanny, ai o reteta anume pt chiftelutele din pasta de naut? Azi: MD: 3 felii Wasa cu gem, cafea; P: mancare de ciuperci cu o rosie; S: salata de naut, cu gogosari, conopida si o rosie alaturi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Blue, sa stii ca nu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am cumparat pasta de naut (boabe, ierburi condimente) direct de la un magazin arabesc. N-am facut decat sa adaug un ou, sare si piper, le-am dat prin faina de soia si prin susan si le-am zvarlit in tigaie.
Daca zaresti prin drumurile tale un magazin pe care scrie HALAL (sper c-am retinut bine), intra si-o sa descoperi minunatiile arabesti. Eu abia anul asta mi-am facut curaj sa intru. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Inca ceva, daca ti-e foame cand mananci fructe seara, mai bine renunta la varianta asta decat sa-ti chinui stomacul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba chiar sa stiti ca salata de boeuf cum se face in tara e foarte romaneasca, nu mai face niciun popor asa bunatate! S-ar putea sa trebuiasca sa fac si eu una pentru petrecerea noastra interna de Craciun de la serviciu (eu astept pana se trec toti pe lista cu ce aduc si vad cam ce mai lipseste) si-s bucuroasa ca as avea sfarsitul de saptamana inainte de masa si-as avea tot timpul s-o fac asa cum scrie la carte.
Eu am fost azi cumintica-cumintea, chiar daca la cantina a fost bufet de Craciun. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si a insirat Udo, bucatarul, atatea minunatii, incat nu mi-a fost greu sa-mi umplu 2 (!) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) farfurii cu conformitati (chiar am luat doua farfurii ca nu-mi place sa-mi fie farfuria plina ochi). Si am mancat asa: un copanel facut la gratar, gyros de pui, salata de fasole alba in sos de rosii grecesc, salata taraneasca greceasca, ardei si dovlecei copti, juma de ou umplut, o pasta de ton cu felii de ou fiert, ciuperci marinate. Toate bune si gustoase, sa-i dea Domnul sanatate lui Udo! Seara am mancat paste cu sos de rosii crude. Maine iar mergem la relaxat pana duminica si voi da iama-n bunataturi neconforme pregatite de personal calificat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blue, si eu slabesc daca mananc fructe seara. Ma obisnuisem cu acest obicei inainte de sarcina, dar acum am seri in care mi-e foame si nu pot manca doar fructe.
Nu ma balonez de la fructe si chiar imi dadeau senzatia de satietate. Empty, ma bucur ca e totul ok. Las' ca fiecare mai avem rataciri. Nu poti tine Monti strict toata viata. Nu te mai ingrijora ca tu oricum esti slaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Angy, spor la treaba! Sper sa va dea prime, daca tot munciti pe branci. Kalua, dar ce-i cu ocaziile astea incantatoare de petrecerea a weekendului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Aseara am avut petrecerea de Craciun si mancarea a fost cu specific italian. Totul f meticulos si arata f bine. Ma uitam cu mirare la unele colege care-si umpleau farfuriile cu varf. Mi se pare asa o proasta crestere. Vorba ta, mai bine 2 farfurii decat una plina, de nemancat. Si alta faza care iar ma deranjeaza: de ce sa-ti pui domne in farfurie mai mult decat poti manca? Ai o placere sa irosesti mancarea? Dulciurile nu m-au dat pe spate, erau mini-prajituri de cofetarie. Restaurantul arata f bine si ma bate gandul sa mergem sa mancam o data acolo. Si eu sunt mare amatoare de salata boeuf si-mi place cel mai mult cea facuta de mami. A zis ca mi-o produce dupa Craciun. Va dati seama ca ma rasfat acum in sarcina, ca dup-aia ma pun pe slabit. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, mie mi se pare cel mai scarbos ce fac americanii (ca la alte popoare n-am mai vazut ceva): pe langa ca-si umple farfuriile cu varf, mai amesteca si pancakes cu mult sirop de artar cu scrob si carnati si altele, bleah!
Ei, ne rasfatam si noi, de ce nu? Oricum vremea de iesit din casa nu-i, asa ca mai bine stau acolo, ma las servita, fac o sauna, trag un inot, etc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Gata, revin la sentimente (Monti) mai bune si-mi propun pana de Craciun sa fiu conforma...pentru ca apoi e clar c-o sa dau iama-n bunataturile vehiculate prin fata campului meu vizual.
Si hotarata cum sunt, cel putin pe ziua de azi, am mancat asa: MD - 2 mere rase cu fulgi ovaz si scorti, cafea cu lapte P - salata de fasole pastai cu usturoi si 4 bucatele mici de ficatei prajiti, 4 masline C - ori pomelo, ori ananas... Rox, oi fi io slaba, dar .. ma simt impacata cu Monti , ca mananc sanatos, echilibrat, n-am probleme cu colonu`...tu cum o mai duci cu sarcina? Sper ca esti bine...nasti in ianuarie? si io-s nascuta tot in ianuarie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Urmaresc cu viu interes aventurile doctoresei, hihihi...tare ma amuza..si`mi atrag atentia bunataturile din poze..asa ca, mai posteaza, ca mie-mi place. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asadar, am avut un moment de ratacire cam de-o luna asa, da` tot pe calea cea buna ma intorc..si anume Monti..am mancat cioco la greu, au tot fost ocazii, ba Sf Andrei, ba 1 Decembrie, ba Mos Nicu..acum ma opresc un pic pana de Craciun din ratacirea asta pe cararile dulci ale ciocolatii, ca stiu ca apoi nu ma mai pot opri pana dupa sarbatori...is tanara si nelinistita...hihihi Na, va pup, weekend super gagici! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
empty, ma bucur ca te vad pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
si eu mi-am propus sa ma cumintesc pana la Craciun. nici nu vreau sa ma urc pe cantar, dupa destrabalarea de saptamana asta. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) meniul pe azi: D - 2 mere rase cu fulgi de ovaz si scortisoara P - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) vreau sa incerc sa fac o mancare de varza murata cu carnati afumati (sper sa iasa) cumparati de la romanul nostru din piata C - sper sa fiu ok cu niste fructe, ca mananc mai tarziu pranzul. Week-end placut gagici, eu am fugit ca am atata treaba! Trebuie sa plecam sa cumparam bradutul, apoi curatenia cea de toate zilele (de sambata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), impodobirea bradutului, si sa mai dau o tura pe la magazine, sa ia copiii cadouri prietenilor lor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 05:26 PM |
|