![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate stiu eu soia e printre putinele alimente care se poate combina si cu glucide 35-50.
albi, vezi ca rontaiala la nesfarsit intre mese nu-i deloc buna, nu lasi pancreasul sa-si vada organizat de treaba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si mai super atunci!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
CyL,ai "auzit" vestea cea buna?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi meniul este normal.Numai miercuri si vineri fac meniu de post.Asadar azi am in proiect :
MD painica filo. cu pate de soia inedit si castravete,cafea cu lapte 0,1% G o mandarina cu arahide P mici de casa si salata asortata cu cas de oaie C salata tricolora de tofu. Si eu am o stare de somnolenta accentuata dar cred ca e de la sinuzita. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxy, te-ai abtinut sa nu lingi ciocolata aia? si eu merg azi la cosmetica, de 2 ori am amanat-o deja.
da, eu tin post si Monti. am crezut ca va fi mai greu, dar vorba ta: cu putina ambitie e posibil orice. sa pun si eu meniul pe azi: D - finn crisp cu gem de zmeura, un ceai ora 11 - un mar P - ratatouille cu tofu C - cred ca salata cu tofu, ca mai am. fiu-meu m-a intrebat ieri daca sunt la vreo dieta tofu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
yuuppppy.. cale libera la soia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu masura, dar m'am mai linistit. saru'mana empty si kalua pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dap kalua.. stiu.. suc cu cioco nu bun si sucu fuse prea mult. macar m'am invatat minte, am gresit, data viitoare nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meniul meu: MD: doua lingurite de fulgi de ovaz pe stomacul gol, jumate de canita suc mere. apoi o salata verde cu telina rasa si tofu inedit cu chimen. cred ca toata lumea are ceva cu tofu zilele astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) am vazut in kaufland tofu de la delaco, arata tare bine. nu m'am uitat la ingrediente, o sa vad si va spun. G: un mar cateva curmale (nici nu stiam daca sa pap sau nu, nu stiam IG lor si imi pareau asa duulci, am papat cateva doar si bine am facut P: o salata verde cu ceapa vrde si telina rasa si o dit'amai portia de fasolica batuta. gata, s'a terminat nu mai este , a fost ultima portie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C: n'am nici cea mai vaga idee.. sau poate o supica de legume pupici fetelor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eee am exagerat eu cu rontaiala. in exprimare.
pap un mar inainte de pranz cu o ora, si inca unul mai pe seara cu vreo 2 ore incate de cina. nu pot s amananc mai mult ca ma umflu.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am mancat la pranz pana la urma o salata MINUNATA cu tofu prajit...capata un gust f placut tofu-ul prajit cu condimente,super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in salata mea s-au mai strecurat:salata verde,ceapa rosie,morcov,piept de pui fript,ou fiert,telemea...aoleo,ce bun a fost!o sa va pun si`o pozuca.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, ia spune tot: cu ce ai condimentat tofu? L-ai prajit apoi doar in ulei? L-ai lasat la marinat cu condimentele? Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pesca,ti-am pus reteta la Retete Monti pt felul doi.Tofu`ul cred ca merge si numa` fript simplu in putin ulei,fara nu-stiu-ce condimente-minune si tot capata un gust placut.Nu,fara marinare.
E mai greu pana toci toate cele legumele,mai ales daca ai o foame de lup...dar se merita. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, n-am poftit la ciocolata cosmetica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sincer, nu m-a dat pe spate tratamentul cu pricina. Intai se face un gomaj, apoi iti dau cu ciocolata asta calda, te baga intr-o folie si-ntr-o prelata (ca sa nu-i zic husa), stai 40 de min, apoi faci dus si urmeaza o etapa care mi-a placut: masaj cu crema (aroma de ciocolata). Mi se pare o fita maxima, asa ca prefer sa fac un masaj anticelulitic, cand oi avea vreme, ca pe ala programat de sambata trecuta, a trebuit sa-l anulez. La cosmetica (epilat, manichiura, pedichiura) merg lunar si e un 'lux' pe care mi-l voi permite oricand, chiar si atunci cand voi avea un bebe. Mi se pare ca o femeie nu trebuie sa se neglijeze nicicand.
Astazi fusei cumintica (imi vine sa ma pup (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ): D: iaurt cu gem conform si fulgi P: salata greceasca fara branza si cu piept de pui G: alune rontaite rapid printre raportari C: 3 nectarine (trufanda) si cateva alune si migdale (max 20 de buc impreuna). Sunt bucuroasa ca mi-am facut aprovizionarea cu fructe. Mi-am luat portocale, clementine, pomelo, mere rosii si verzi. Apropo de gustarile de peste zi: una mi se pare arhisuficienta, ba chiar incerc sa renunt la ea. Sper sa reusesc in curand. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:57 AM |
|