IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Apr 1 2008, 01:33 PM
Post #271

Musafir

Din cate stiu eu soia e printre putinele alimente care se poate combina si cu glucide 35-50.

albi, vezi ca rontaiala la nesfarsit intre mese nu-i deloc buna, nu lasi pancreasul sa-si vada organizat de treaba.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 1 2008, 01:39 PM
Post #272

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si mai super atunci!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

CyL,ai "auzit" vestea cea buna?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Alinice
post Apr 1 2008, 02:37 PM
Post #273

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi meniul este normal.Numai miercuri si vineri fac meniu de post.Asadar azi am in proiect :
MD painica filo. cu pate de soia inedit si castravete,cafea cu lapte 0,1%
G o mandarina cu arahide
P mici de casa si salata asortata cu cas de oaie
C salata tricolora de tofu.
Si eu am o stare de somnolenta accentuata dar cred ca e de la sinuzita. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 1 2008, 03:01 PM
Post #274

Musafir

roxy, te-ai abtinut sa nu lingi ciocolata aia? si eu merg azi la cosmetica, de 2 ori am amanat-o deja.
da, eu tin post si Monti. am crezut ca va fi mai greu, dar vorba ta: cu putina ambitie e posibil orice.
sa pun si eu meniul pe azi:

D - finn crisp cu gem de zmeura, un ceai
ora 11 - un mar
P - ratatouille cu tofu
C - cred ca salata cu tofu, ca mai am.

fiu-meu m-a intrebat ieri daca sunt la vreo dieta tofu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
CyL
post Apr 1 2008, 03:52 PM
Post #275

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

yuuppppy.. cale libera la soia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu masura, dar m'am mai linistit. saru'mana empty si kalua pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dap kalua.. stiu.. suc cu cioco nu bun si sucu fuse prea mult. macar m'am invatat minte, am gresit, data viitoare nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

meniul meu:
MD: doua lingurite de fulgi de ovaz pe stomacul gol, jumate de canita suc mere. apoi o salata verde cu telina rasa si tofu inedit cu chimen. cred ca toata lumea are ceva cu tofu zilele astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )) am vazut in kaufland tofu de la delaco, arata tare bine. nu m'am uitat la ingrediente, o sa vad si va spun.
G: un mar cateva curmale (nici nu stiam daca sa pap sau nu, nu stiam IG lor si imi pareau asa duulci, am papat cateva doar si bine am facut
P: o salata verde cu ceapa vrde si telina rasa si o dit'amai portia de fasolica batuta. gata, s'a terminat nu mai este , a fost ultima portie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
C: n'am nici cea mai vaga idee.. sau poate o supica de legume

pupici fetelor.

+Quote Post
albinuza
post Apr 1 2008, 04:15 PM
Post #276

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

eee am exagerat eu cu rontaiala. in exprimare.
pap un mar inainte de pranz cu o ora, si inca unul mai pe seara cu vreo 2 ore incate de cina.
nu pot s amananc mai mult ca ma umflu.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 1 2008, 05:31 PM
Post #277

Incurabil

Am mancat la pranz pana la urma o salata MINUNATA cu tofu prajit...capata un gust f placut tofu-ul prajit cu condimente,super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in salata mea s-au mai strecurat:salata verde,ceapa rosie,morcov,piept de pui fript,ou fiert,telemea...aoleo,ce bun a fost!o sa va pun si`o pozuca.

+Quote Post
pescarush
post Apr 1 2008, 06:15 PM
Post #278

Musafir

Empty, ia spune tot: cu ce ai condimentat tofu? L-ai prajit apoi doar in ulei? L-ai lasat la marinat cu condimentele? Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 1 2008, 06:58 PM
Post #279

Incurabil

pesca,ti-am pus reteta la Retete Monti pt felul doi.Tofu`ul cred ca merge si numa` fript simplu in putin ulei,fara nu-stiu-ce condimente-minune si tot capata un gust placut.Nu,fara marinare.
E mai greu pana toci toate cele legumele,mai ales daca ai o foame de lup...dar se merita.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 1 2008, 07:43 PM
Post #280

Musafir

Pesca, n-am poftit la ciocolata cosmetica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sincer, nu m-a dat pe spate tratamentul cu pricina. Intai se face un gomaj, apoi iti dau cu ciocolata asta calda, te baga intr-o folie si-ntr-o prelata (ca sa nu-i zic husa), stai 40 de min, apoi faci dus si urmeaza o etapa care mi-a placut: masaj cu crema (aroma de ciocolata). Mi se pare o fita maxima, asa ca prefer sa fac un masaj anticelulitic, cand oi avea vreme, ca pe ala programat de sambata trecuta, a trebuit sa-l anulez. La cosmetica (epilat, manichiura, pedichiura) merg lunar si e un 'lux' pe care mi-l voi permite oricand, chiar si atunci cand voi avea un bebe. Mi se pare ca o femeie nu trebuie sa se neglijeze nicicand.
Astazi fusei cumintica (imi vine sa ma pup (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ):
D: iaurt cu gem conform si fulgi
P: salata greceasca fara branza si cu piept de pui
G: alune rontaite rapid printre raportari
C: 3 nectarine (trufanda) si cateva alune si migdale (max 20 de buc impreuna).
Sunt bucuroasa ca mi-am facut aprovizionarea cu fructe. Mi-am luat portocale, clementine, pomelo, mere rosii si verzi.
Apropo de gustarile de peste zi: una mi se pare arhisuficienta, ba chiar incerc sa renunt la ea. Sper sa reusesc in curand.

+Quote Post

413 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:57 AM