IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 269 270 271 272 273 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Dec 13 2008, 05:56 PM
Post #2701

Musafir

Buuuuuuuuuuuuuuuun!
Deci, cu dedicatie speciala pentru suculetele gastrice ale lui empthy, care pun pariu ca vor intra in miscare browniana cand vor vedea pozele urmatoare...sa postam cateva din mancarurile halile seara trecuta...si pun numa' cu produse din peste, conforme 100%:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Christmas%20party%20Germany/HPIM2261.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Christmas%20party%20Germany/HPIM2263.jpg)
Urmeaza niste specialitati din piept de curcan, muschi de porc si caprioara, plus amestec de legume sotate (conopida, broccoli, etc) cu maioneza:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Christmas%20party%20Germany/HPIM2264.jpg)
Aici nu va uitati la ce-i in fata, adica orez (care cred ca fuse Basmati), a se studia numai tavile din planul 2, una cu muschi de porc intr-un sos f gustos, si alta cu carne de caprioara, de asemenea intr-un sos care cred ca avea in compozitie vin rosu....
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Christmas%20party%20Germany/HPIM2265.jpg)
Iar doamna din poza urmatoare e romanca de-a noastra, tare simpatica, lucreaza acolo ca sefa de restaurant, impreuna cu inca 2 romance si un baiat:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Christmas%20party%20Germany/HPIM2262.jpg)
Dansa ne-a recomandat sa bem un Riesling nemtesc suuuuuuuuuuuuuuuuuper placut la gust.
...dar am dat-o in bara la capitolul dulciuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) adica au fost atatea sortimente interesante si toate numai crema, cioco si inghetata, fara pic de cocaturi, incat am dat iama in toate cate putin... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am uitat sa precizez ca au fost si platouri cu mezeluri din porc gen prosciutto, plus carne de vita murata, plus branzeturi fel de fel, inclusiv niste ardei iuti murati, umpluti cu o branza cremoasa f buna...plus, dupa desertul compus din dulciuri a urmat un platou enorm de mare cu branzeturi si struguri, dar cine mai putea sa manance?!

This post has been edited by dr_wise: Dec 13 2008, 06:14 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Dec 13 2008, 06:03 PM
Post #2702

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa`ti fie de bine. O data e petrecere, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lumea pare cumintica... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma intreb daca ai apucat sa tragi si sarba pe care ti-o doreai!?

Eu am calcat in strachini azi. Partea buna e ca tot praduind mancare prin supermarket, am gasit o pasta de somon conforma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 13 2008, 06:17 PM
Post #2703

Musafir

Pe dracu! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Am plecat neterminata!
Auzi, domle, atata mancare fara dans!
Vorba ofiterului ungur, pai dupa sampania asta, nu avem loc de-un ceardas!
Da' managerul general a zis ca dam tavile la o parte si dansam pe masa.
Ehhhh, nu m-ar fi deranjat asta deloc, la ce pofta de topaiala aveam, dar am inteles ca nu aveau muzica pregatita...
Dar ne-a cantat un turc f simpatic in lb franceza. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Dec 13 2008, 08:58 PM
Post #2704

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

(IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) `ai de capu` meu ! nu vreau sa-mi imaginez cum arata masa plina de dulciuri... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa dedicatie, sa tot primesc..hihihi
Eu fusei conforma pana la un punct..pana la partea cu cina, cand am halit juma` de cioco neconforma (cu lapte si alune) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) na las`ca e baiat bun cantaru` si nu se sesizeaza ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Pacat ca nu ai plecat pe deplin satisfacuta ... si ma refer la partea cu dansu`...dar las`ca te razbuni tu la aerobic cu instructorii aia meseriasi.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Scuzati excesul de emoticoane ..sunt foarte expresiva la ora asta.
Pupici

+Quote Post
Light Blue
post Dec 13 2008, 10:37 PM
Post #2705

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ce pacat ca nu ai pozat si platoul cu dulciuri, dr_Wise. Dintre toate bunataturile astea, ma intereseaza ardeii iuti murati umpluti cu branza. Cum i-au umplut? Ce fel de ardei, din aceia mici si iuti sau kapia? Astept pozele de la aerobic promise!
Pescarush, faceti bradul deja?
Kalua, asa ceva nu am auzit pana acum. Ce ciudat mod de a amesteca alimentele, ca sa nu zic altfel.
Azi:
MD: branza de vaci, rosie si jambon;
P: ciorba de pui, varza cu carne;
Gustare: mar
S: branza Feta, rosie, jambon.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 14 2008, 01:21 AM
Post #2706

Musafir

Ardeii aia umpluti erau gen kapia, dar maxim de cca 5cm lungime, iuti, murati, umpluti cu o branza cremoasa alba si cu condimente. Fooooooooarte buni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 14 2008, 01:29 AM
Post #2707

Musafir

Doctore ardeii aia sunt jalapeno, si sunt umpluti cu feta. Sunt yummy!
Bine ca la cat am mancat ieri, nu mi-e foame chiar daca vad pozele alea puse de doctoreasa.
Light Blue, pe-aici majoritatea si-au facut brazii la inceputul lunii decembrie, noi am intarziat anul asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa vezi tu amestecaturi la pot luck ( e o masa la care trebuie sa ducem fiecare cate ceva din bucataria traditionala). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi am facut ieri la servici, dar eu sunt civilizata si nu mi-am umplut farfuria. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) M-am dus doar de 2 ori. Si inca de 2 ori pentru desert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by pescarush: Dec 14 2008, 01:48 AM

+Quote Post
Roxana_
post Dec 14 2008, 11:29 AM
Post #2708

Musafir

Doctore, sa-ti spun drept nici eu, nici Sara n-am poftit. Dar cred ca daca vedeam dulciurile, luam foc. Oricum, alea nu erau clar de pus la acest topic.
Empty, sunt bine, multumesc. Pana acum am luat 20 de kg, am trecut prin tot felul de intamplari (citeste la topicul despre viitoare mamici) dar totul e bine, cand se termina cu bine. Acum am o durere de mijloc care imi ingreuneaza ridicatul de pe scaun/pat si incaltatul. Chiar ma gandeam ca-n luna ianuarie sa fac o vizita stomatologului, ca probabil dupa ce voi naste nu mai am timp. Stiu ca tu mi-ai zis ca-i permisa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Pesca, dragut obiceiul vostru cu pot luck. Cred ca-i si la Kalua. Ia sa-l propun si eu fetelor.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 14 2008, 05:29 PM
Post #2709

Musafir

Pai tu crezi ca am vrut sa fac poze ca sa poftiti?!...pot sa fac si poze d-astea, dar nu e frumos.....
Astazi am papat:
d - 2 kiwi, lapte cald cu fulgi ovaz, cafea black
p - pangasius pane cu salata de cruditati, un pahar de vin alb sec, 1 cub cioco:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2270.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Vinuri/HPIM2272.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Ciocolata/HPIM2274.jpg)
Acum ma "destept" (dupa somnul de dupa-amiaza) cu un ceai verde cu lamaie.
In seara asta voi manca fructe, mere si kiwi.
Pane-ul de pangasius o sa-l scriu la retete, e tare placut la gust.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by dr_wise: Dec 14 2008, 05:31 PM

+Quote Post
Light Blue
post Dec 14 2008, 08:58 PM
Post #2710

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ce bine arata pane-ul de pangasius! Nu-mi pot imagina cum reusiti sa mancati seara numai fructe si sa nu va fie foame.
Azi:
MD: 3 felii Wasa cu gem de prune si cafea(Ma gandesc sa cumpar un gem dietetic de zmeura);
P: ciorba de pui, friptura de porc necontaminata si o rosie;
S: cascaval pane cu o rosie.

Azi a nins!

+Quote Post

413 Pages V  « < 269 270 271 272 273 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:12 AM