IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 270 271 272 273 274 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post Dec 14 2008, 09:30 PM
Post #2711

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Vaaaaai Light, ce m-ai amuzat cu "friptura de porc necontaminata"....loool
Azi scapai cu bine:
MD - 1 mar, 2 patratele cioco Kandia 75%...ati incercat-o ?Doamne, ce`mi mai place...deci e mai amaruie decat aia de la Heidi care are 85% cacao..
P - o salata super-buna din fasole galbena pastai, ceapa, morcov,masline, maioneza...pfuai...belea de buna...cu cascaval pane
G - iar o patratea cioco si o cafea decof. cu lapte 0,1%
C - seminte floarea-soarelui de rontaiala, kefir.
De-as ramana asa mimozela pana de Craciun ar fi ideal...dar, mira-m-as...oricum, eu incerc..
Rox, ma bucur sa aud ca esti cat de cat bine...ai luat ceva in greutate..dar la cat de ambitioasa te stim, sunt sigura ca-n cel mai scurt timp dupa nastere o sa-ti revii...mai ceva decat N. Luciu, de repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
doctore, ghici la ce m-as da io din pozele tale? "manastire intr-un picior, ghici ciuperca...?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) bineinteles ca la peste.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si apropo vezi ca cioco tre` sa aiba peste 70% cacao...deci nu-i conforma...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Dec 14 2008, 09:35 PM
Post #2712

Musafir

Domle, sincer, sunt tare nelamurita in privinta procentajului de cacao admis. In cartile citite de mine la inceputul dietei scria de cel putin 75% cacao, acum am o carte in care zice de cel putin 70% cacao....pana la urma care-i adevarul?
Light, ai dreptate!
In seara asta am mancat 2 rosii + cascaval razuit + 1/2 felie de sunca presata si am baut 2 cani de ceai verde cu lamaie.

+Quote Post
pescarush
post Dec 14 2008, 10:19 PM
Post #2713

Musafir

Eu stiu ca se accepta 70% cacao, deci e conforma ciocolata. Eu imi iau Cote d'Or cu 86 % cacao, pe-aici nu am vazut marca asta sa aiba 70%.
Meniul meu azi:
D - cereale cu lapte
P - mancare de mazare cu pulpa de pui (tocanita), o bucatica dde After Eight 70 % cacao. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) fructe

Light, eu sunt ok cu fructe seara numai daca mananc pranzul tarziu, ceea ce se cam intampla in week-end. In timpul saptamanii iau pranzul al ora 12 si pana la 6 - 7 mi-e foame, as aca mananc mancare normala si seara

+Quote Post
kalua
post Dec 14 2008, 10:36 PM
Post #2714

Musafir

Incepand cu 70% cacao orice ciocolata e conforma.

Doftoreaso, eu am vrut sa-ti zic sa nu-ti faci prea multe vise in privinta sarbei, da' mi-am zis sa nu te amarasc dinaintea evenimentului. Asa-s astia, statici, si rar vei intalni restaurante unde se si danseaza.
La noi au adus intotdeauna astia de la firma un DJ si-au avut grija sa lase si loc de dans, ca altfel... Anul asta masa si programul artistic s-a tinut intr-o sala, apoi am coborat la subsol, intr-o "crama" de bere, unde a fost o banda live, chiar buna. Numai ca locatia proasta tare pentru asa ceva, erau o gramada de separeuri si n-a incaput nici jumatate din lume in picioare in bucatica unde era muzica, iar mai incolo trebuia sa ciulesti bine urechea ca sa-ti dai seama ce cantec se canta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Dec 15 2008, 12:12 AM
Post #2715

Incurabil

Apai sa`mi fie cu iertare ca si la mine`n cartulie scrie tot de la 70% incolo...na las`ca oricum faceam o exceptie pt tine, doctore !:))) si daca zice kalua ca-i asa, apoi asa e...
Noapte buna.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 15 2008, 11:06 AM
Post #2716

Musafir

Empty, am voie sa ma duc la stomatolog? Sorry de offtopic, dar se pare ca n-ai vazut intrebarea mea din postul precedent? Ca vreau sa sun acum sa ma programez. N-am dureri, dar stiu c-aveam cateva carii mici, din-nainte sa raman insarcinata.

+Quote Post
ToothFairy
post Dec 15 2008, 04:57 PM
Post #2717

Incurabil

Rox, poti fara probleme sa mergi la stomatolog..si mai ales pt niste cariute..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 15 2008, 06:01 PM
Post #2718

Musafir

eu scriu constiincioasa aici ce pap.

D - o portocala, pauza, cereale cu lapte
acum beau un vinulet fiert (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (ramas de aseara, si indulcit cu fructoza), sa am spor la curatat bucataria (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
P - va fi faza 2, un sandwich cu paine pumpernickel, vad eu ce pun pe el, probabil branza si salata
C - mazare cu pulpa de pui.

P.S. doctore, suna delicios pane-ul ala pentru pangasius, il fac neaparat de sarbatorile astea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Dec 15 2008, 06:03 PM

+Quote Post
dr_wise
post Dec 15 2008, 08:19 PM
Post #2719

Musafir

Ti-l recomand cu caldura! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Azi am mancat:
d - 1 kiwi, lapte cald cu fulgi de ovaz
p - branza Philadephia cu 2 wasa, branza proaspata, apoi 2 buc de pangasius pane cu ciusca murata
Acum imi fac un ceai si imi pregatesc planul de bataie pt maine.
Sa vedeti ce-am patit. Am cumparat branza proaspata cu 40% grasime in ideea ca voi pregati o placinta cu branza pt party-ul de miercuri.
Azi am deschis cutia sa gust branza. Stupoare! E o smantana mai groasa, dar in nici un caz nu seamana cu b proaspata din Romania.
Habar n-am cum sa procedez...sa ma apuc sa fac placinta, sa nu fac placinta.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Maine fac salata boeuf si ma gandesc daca pun de niste sarmale, dar nu cred......salata si placinta doar.
Si am uitat sa va spun ca nu se gasesc foi de placinta aici, domle! Sunt f indignata! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

This post has been edited by dr_wise: Dec 15 2008, 08:24 PM

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2008, 08:46 PM
Post #2720

Musafir

Ba se gasesc, la turc sau la grec.
Cu branza aia 40%: probabil ai cumparat quark, care-i un fel de branza cu smantana. Branza de vaci se numeste Körniger Frischkäse pe germana.

+Quote Post

413 Pages V  « < 270 271 272 273 274 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:56 AM