![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Meniul de azi:
MD: painica filozofala, rosie si branza Feta, cafea; P: Ciorba, varza cu costita; Gustare: ceva ce nu trebuie nici gustat, nici declarat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ; S: friptura de porc cu rosii. Empty, mie imi place mai mult ciocolata Heidi 75% sau 85% decat Kandia, dar fiecare are alte gusturi. Din cate spunea Montignac, chiar putem manca zilnic 2-3 cubulete de ciocolata si sa slabim? Spuneti-mi daca gresesc. Stiu, ideea e sa ne dezobisnuim de dulce, dar am inteles bine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Light, zilnic 2-3 cubulete mi se pare mult...in perioada de intretinere e ok, dar daca vrei sa slabesti, tre sa experimentezi mai rar gustul ciocolatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) nu, kalua ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare cam mult, insa asa scrie negru pe alb la FAQs:
se poate manca zilnic maximal 30-40g ciocolata cu mai mult de 70% cacao (de preferat cateva bucatele la sfarsitul mesei). Nah, eu ma gandesc ca persoana care aplica metoda asta nu trebuie sa se minuneze daca stagneaza sau da un kil pe luna sau la doua luni jos. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba se gasesc, la turc sau la grec. Cu branza aia 40%: probabil ai cumparat quark, care-i un fel de branza cu smantana. Branza de vaci se numeste Körniger Frischkäse pe germana. Uite asta am cumparat si-n mintea mea aia de pe urma... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...am compilat ca ar tb sa fie branza proaspata: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2275.jpg) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2276.jpg) Ingrediente: lait ecreme pasteurise, creme pasteurisee, fements lactiques. Tararaaaaaaaaaaaaam! Ca sa nu fiu off topic, am mancat la micul dejun 3 finn crisp cu gem de cirese, 2 iaurturi mici, iar acum beau un ceai verde cu lamaie...si "prestez" la legumele pt salata boeuf pt party... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu produsul asta si exact ca tine as fi gandit si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parca arata mai cremos decat quark-ul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am mancat o bucata de friptura de porc cu (virgula) crusta, varza rosie calita, niste salata asortata. Deseara vreau sa fac varza de Bruxelles gratinata. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
No!
Acum luai ce ai zis tu, plus ca m-a ajutat "cottage cheese" pe care o stiam de b proaspata, dar e altfel, frate!!! Nu seamana cu b proaspata de acasa de nici o culoare, adica asta e o smantana lichida in care sunt guguloaie de branzica satara (usor, nu tare), pe cand b proaspata de acasa e cu totul altfel. Ehh, o sa iasa o placinta dobrogeano-luxemburgheza, asta e! (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2278.jpg) arata asa, scuze pt neclaritate, dar nu ma pricep sa fac poze de aproape... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2279.jpg) PS: le-am amestecat pe amandoua si am concluzionat ca intrarea Romaniei in UE e un castig mare pt restul UE. Hotarat!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astia habar n-au ce-au ratat pana acum, parol!!! This post has been edited by dr_wise: Dec 16 2008, 03:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Eu mananc cate doua patratele de ciocolata 85% cacao in fiecare zi.Si nu slabesc deloc!Ia sa o dau deoparte, sa vedem daca se intampla ceva. In ultimul timp am mancat cam variat(eu mananc la fel, de obicei,pana la infinit), ca am mancat prin oras, sau acasa am avut alt gen de pofte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ieri am mancat salata, rosii,castraveti, cu branza mucegaita, ca sa mearga la un pahar de vin alb. In seara asta vreau sa fac spanac cu branza si ou la cuptor, si mananc la pranz, maine. Nu mai am timp sa mananc, cu sfarsitul asta de an (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici nu stiu ce fel de Craciun imi doresc.Am un program super plin, de pe 22 pana in ianuarie.Parca vreau sa-mi dau liber, macar 2 zile. M-a intrebat seful ce cadou imi doresc de Craciun.Singurul cadou pe care mi-l doresc, si nu mi-l permit, este un nou proiect! M-am plictisit sa cumpar cadouri.Si nu am terminat.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Kalua, am descoperit azi ca esti nascuta in perioada asta. Se pare ca e cu intarziere, dar vine din inima: La multi, multi ani foarte fericiti! Te astept sa ne rasfeti in continuare cu sfaturi, poze si retete si nu numai. Apreciem efortul pe care il faci pentru noi!
Din meniul de azi: MD: paine filozofala si cascaval, cafea; Gustare: mere; P: supa de legume; Gustare: alune de padure; S: incerc doar fructe. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Light! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
lotte, ce nou proiect? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chiar m-ai facut curioasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
A intrebat seful ce cadou vreau de Craciun, si i-am spus ca vreau un nou proiect cu firma asta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu lucrez in constructii, si am terminat proiectul, din ianuarie nu prea mai am ce face, decat sa mut hartii dintr-o parte in alta.
Asta a fost, si inca mai e jobul vietii, sper sa nu fiu nevoita sa ne despartim. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:55 AM |
|