![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai ca eu-s mai tare de cap si n-am inteles 100%: 1)a terminat firma la care esti angajata pe timp nelimitat un proiect si nu-l are inca pe urmatorul sau 2) ai fost angajata numai pe perioada proiectului x?
Ma gandesc ca oricum nu lasa ei sa plece una ca tine ca pe asa cineva nu mai prind usor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am fost angajata pentru acest proiect ce tocmai il finalizam.Urmeaza sa cautam alte proiecte, dar m-a avertizat seful ca vreo 6 luni trebuie sa stam degeaba pana se linistesc un pic apele cu criza asta. Doar ca eu devin nefericita, daca nu am ceva de lucru.Deocamdata o sa particip la intalniri, ca sa fac cunoscuta firma, sa prindem un proiect.
Eu doresc tuturor sa lucreze la o firma, si sa aiba un sef ca al meu. Saptamana trecuta, mi-a spus ca nu exista in toata lumea asta angajat mai bun ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .Ei, dar nu de asta il apreciez eu.Ci pentru calitatile lui intelectuale, un adevarat profesor, si pentru modul cum se comporta cu oamenii.Ca sa nu mai spun, cat m-au sustinut, cand am avut o problema, el si fiul lui. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa fie cu noroc anul urmator, lotte!
Nici nu stii cata dreptate ai cu jobul! Mi-e dor de biroul meu, de partenerii de afaceri, de adrenalina mea on the top...ehhh! Astazi va rog sa ma scuzati, dar am preparat una, alta si n-am mancat conform decat micul dejun. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, sa dea Dumnezeu sa imbatraniti impreuna, tu si firma, cu tot cu sef!
S-apoi nu se stie de unde sare iepurele. Uite, o comuna de langa noi tocmai a avut intalnirea anuala si primarul a spus ca n-are de gand sa stea cu mainile in san si sa se uite la criza, ci sa faca ceva impotriva: vor construi o gradinita, o gara noua si-nca ceva, dar nu mai stiu eu ce. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia cu proiectele e valabila si la noi. Mai avem continuitate pana-n 2010, dar e musai si noi sa castigam o licitatie ceva. Deocamdata eu nu-mi pun prea mult problema proiectelor pentru ca voi sta 1 an pe bara cu Sara, dar cand revin, vreau sa am ce lucra. Eu obosesc daca stau degeaba.
Lotte, poate ca o luna doua de relache iti vor prii, dar dup-aia sigur vei voi sa intri in 'focuri'. Eu iti pumnii si sper sa gasiti unul tot pe aproape de Bucuresti, ca-mi place sa te stiu aproape. Blue, e musai sa renunti la ciocolata. Mi-aduc aminte acum 2 ani, cand m-am apucat eu de Monti exact in luna decembrie si-am trecut peste sarbatori cu multa ambitie. Stiu c-am dat iama doar intr-o felie de cozonac, facuta de maica-mea. That's all. La jumatatea lui ianuarie, aveam deja -8 kg. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa vina doftoreasa sa ne zica cum fu la pitreceri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Multumesc pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu azi cereala cu fulgi de ovaz salata, rosii, un ou fiert tare, branza topita. salata cu de toate, un pic de telemea. Am facut spanac la cuptor, cu ou si telemea.O sa mananc maine. Nu intelegeam eu de ce sunt cam obosita in ultimul timp.Pentru ca e sfarsit de an (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu cum sunteti voi, dar zilele astea dau cu biciul in mine, ca sa lucrez. Dr_wise, ti-e dor de Romania?Numai dorul sa nu te apuce, e dureros!Dar lasa, ca tu esti aproape. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scuze pt absenta motivata de ieri, da' fusei la "pitrecere" si numa' conform n-am mancat. Dar tin sa precizez ca nu-mi mai trebuie nimic dulce prea curand. Ma ingretosai de atata dulce, parol!!! Deci...din toata clasa fuseram doar eu, amore puro al meu, Marc/UK si Pasquale/NL...plus profa/ Carole/ Fr. Restul au taiat-o deja acasa. OK. Eu am adus ce am spus, adica salata boeuf si placinta dobrogeana. Carole a venit cu o tarta cu mere, facuta cu "fromage frais" aia de n-o mananca nici maidanezii din Romania, daca le spui ca-i branza proaspata, dar tin sa precizez ca fuse f buna tarta ei. Fromage frais avea consistenta si gustul cremei de zahar ars. Pasquale a adus numai prajituri, adica una care avea culoarea si mirosul turtei dulci, dar era cu dovleac si spunea ca-i o prajitura traditionala la americani (e maritata de 15 ani cu un american, desi e olandeza) de Hallowin Day. Apoi a mai avut o prajitura cu afine, olandeza, parea ceva asemanator cu stollen-ul ala mult discutat pe alt topic. Plus niste muffins, tot americane. Plus ciocolata mica sun diverse forme (clopotel, con de brad, mos Craciun, etc), f frumos ambalata in rosu, verde si auriu, care e f apreciata de americani si e atarnata in bradul de Craciun. Iar Marc, deoarece e singur aici (sotia si copiii sunt in Croatia) a adus un dulce pur englezesc, dar n-am mai avut ochi pt "ceva-ul" ala, eram deja cu glicemia la cote alarmante. Va dati seama ca din toate astea, salata mea, fiind singura mancare sarata, a fost f apreciata. Pasquale a zis ca au si olandezii ceva asemanator, dar cand am plecat acasa si am intrebat-o daca vrea sa ia ea portia ramasa de salata, a sarit in sus de fericire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In concluzie, le placu salata, ca au mancat toti cate 2 porti. Iar placinta cu branza arata f bine in interior pt ei...dar pt mine arata cam cash, cu bobitele alea de branza care acum se facusera galbene si pareau boabe de porumb (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ...dar, de asemenea, au mancat-o cu placere si le-am rugat sa ia acasa bucatelele ramase. Au fost foarte incantate amandoua. Bineinteles ca m-au invitat sa iau din prajiturile lor. Le-am explicat ca deja am bagat in sperieti dieta mea si am mustrari de constiinta cat pentru urmatorul cincinal, asa ca sa ma scuze, dar nu mai vreau nici un fel de tentatie aproape de mine pe o raza mai mica de 1km. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mimozela pur sange, ce mai! Cam asta a fost. Aaaaaaa! Si am baut un pahar de coca cola, fiindca n-am fost inspirata sa cumpar si-o apa plata si, de sete, am fost nevoita sa beau ce era pe masa...bleahhhh! Sincer, mi-e scarba de bautura asta, n-am mai baut cola si, in general sucuri, din 2006, asa ca am inghitit-o de parca luam verde de Paris. Si chiar a avut efectul unei otravi, fiindca dupa aceea m-a durut burta si am stat balonata toata dupa-amiaza. A fost o lectie f placuta, fiindca am mancat si am sporovait, bineinteles mai mult in engleza decat in franceza, dar oricum, am incercat sa spun ceva si in franceza, sau macar sa repet ce zicea Carole. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri seara am trecut la planul de emergency, adica am baut ceai de musetel cu cimbrisor si am mancat doar 2 mere. N-am avut curaj sa ma urc pe cantar. Acum mananc mere cu scortisoara (de Ceylon...ffffffffffffffoarte placut mirositoare!) si fulgi ovaz, dupa care beau o cana de ceai de musetel cu cimbrisor. Sa-mi ajute Dumnezeu sa am ambitie suficienta ca sa slabesc vreo 5 kg dupa Sarbatori. Amin! Dr_wise, ti-e dor de Romania?Numai dorul sa nu te apuce, e dureros!Dar lasa, ca tu esti aproape. Lotte draga, imi lipsesc zilele insorite din Cta, fara ploi, fara umiditate in aer, fara ceata asta densa si nesuferita de aici, care-ti intra in oase si se transforma fara sa-ti dai seama intr-o ploaie marunta, tare enervanta. Ieri le-am intrebat pe fete cum sunt verile aici si mi-au spus ca vara trecuta, de exemplu, au fost doar de 2 ori la barbeque in weekend, in rest a plouat. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pai, daca-i asa, vara viitoare am nevoie de tratament intensiv cu soare, mare si salvamari cipandei!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Dec 18 2008, 11:14 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Deci..incercam sa devenim mimosela again: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz ceai de musetel si cimbrisor all day long! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ...un bip mic de tot la Auchan, ca mi l-au bagat pe gat sa gust... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da' sa stiti ca-i mic in comparatie cu constiinta mea aproximativ curata... s - salata cu bacon si feta (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2297.jpg) ceai, runda a doua |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Hai, dr_Wise, ca si mie au vrut sa-mi bage pe gat la Gima un pahar de sampanie, dar eu nu si nu. Asa ca nu i-am lasat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Daca tot ai deschis vorba, de mult ma gandeam : Cat mai stai tu in strainatate? Ca nu stiu in ce circumstante ai plecat. Am inteles ca sotul este cel care lucreaza acolo, asa ca mi-am imaginat ca ai mers cu el. Si e super salata!
Roxi, nici o sansa sa ma tenteze vreo felie de cozonac. Mie imi place doar inghetata si ciocolata sau ceva cu ciocolata. Azi: MD: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea; P: supa de pui, un copanel cu muraturi; S: mozarella si jambon. Ieri am facut fallafel. Am impresia ca atunci cand mananc ceva prajit se vede la cantar. Chiar si cand am facut snitel dat prin faina de naut am observat ca am luat un pic in grautate. Sau cand mananc seara paste integrale, chiar si daca nu le pun ulei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:52 AM |
|