![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, salatele tale arata bestial!
eu n-am mancat conform ultimele zile, asa ca am amanat seriozitatea pe dupa sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) azi incerc ceva mai apropiat de monti: D - crackers whole wheat cu ceai P - mancare de fasole batuta cu un sos de rosii, cu ceapa si usturoi, muraturi C - incerc fructe. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu sunt total "necinstita" (antonimul de la mimoza nu-l stiu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) in ultima vreme. Am mancat ce-am apucat si cand am prins momentul.
Ma fac cuminte dupa sarbatori. Sa m-asteptati cu batul dupa usa, din ianuarie! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, salatele tale arata bestial! Merci! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Le fac ca pentru sufletul meu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pana la ora asta am mancat: d - lapte cald + 2 finn crisp cu gem cirese p - 1 mar + salata de cruditati + ceafa porc gratar ( cu mustar): (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2302.jpg) Desert: cateva cubulete mici de feta in ulei cu condimente de Provence. Acum sipuiesc un ceai verde cu menta, tare bunacios! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by dr_wise: Dec 19 2008, 06:22 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ne-ai mai pus o salata aici, sa mai salivam un pic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
am vrut sa-ti spun, si am tot uitat: cottage cheese ala la cutie si mie mi se pare de-a dreptul gretos, eu nu-l pot manca. nu stiu ce produse aveti acolo, dar cauta pressed cottage cheese, noi il avem aici vidat si este cel mai apropiat de branza noastra de vaci, din Ro. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Meniul de ieri:
MD: mar ras cu fulgi, cafea; P: ciuperci prajite cu muraturi; Gustare: alune de padure. S: fallafel cu salata de varza murata. Azi ne-am impodobit bradul! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, pescarush! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Astazi mi-a venit studentul in vacanta!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Meniul zilei: d - lapte cald cu fulgi ovaz, ceai verde p - ceafa de porc in folie, preparata la cuptor, spanac cu ou si lamaie, tot la cuptor....1 pahar de sampanie frantuzeasca ca, mde, ne-am reintregit familia dupa 4 luni. s - 2 portocale Acum ma bate gandul sa le pregatesc baietilor ceva bun. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am pus bradutul, dar nu l-am impodobit inca. Ma bate gandul sa dau o raita cu baietii la Saarbrucken luni, sa-mi cumpar niste ornamente frumoase pt pereti si masa de Craciun. Aveau niste chestii f dragute si frumos mirositoare data trecuta, din brad natural, scortisoara si cuisoare. Daca reusesc sa merg si gasesc ce mi-a placut, le pun la topicul cu pricina. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Meniul de astazi: d - un ceai verde, apoi mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz p - ceafa porc in folie la cuptor, salata de cruditati, desert alune macadamia ceai de grapefruit s - habar n-am, cred ca fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu am facut ieri niste chiftele vegetale, din morcov, telina, dovlecel, toate rase, am pus un pic de faina de soia, sa se lege, si am dat prin susan, apoi le-am fript.
Eu le-am mancat, dar altii nu cred ca s-ar baga.Mai lucrez la reteta, si cand par comestibile, pun reteta. Dr_wise, arati excelent. Pup. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, lotte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa fiu sincera, mi-a crescut fundul again! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Tre' sa trec la regim serios dupa Sarbatori. Mi-e dor de-o intalnire in Bucuresti...offffff... In seara asta am mancat fructe. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Cred ca sunt bune chiftelutele tale, Lotte. Merg de minune cu o salata alaturi.
Suna tentant "ceai de grapefruit", dr_Wise. Meniul meu de azi; MD: un mar ras cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea; P: supa de legume, pui la rotisor cu muraturi; S: pui, masline, telemea, muraturi. Urmeaza: o cana de ceai, apoi ceva ce nu trebuia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:48 AM |
|