IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 274 275 276 277 278 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Dec 22 2008, 12:30 AM
Post #2751

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Light Blue, cat ai slabit aprox. de cand tii Monti ?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 22 2008, 02:02 AM
Post #2752

Musafir

Doftoreaso, asa o fi cu fundul, dar la fata arati gigea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Se vede ca-ti prieste aerul de Luxembourg!

Eu sunt foarte, foarte neserioasa in ce-l priveste pe d-l Montignac. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mi-am propus sa ma intorc spasita si total la el de pe 7 ianuarie.

+Quote Post
pescarush
post Dec 22 2008, 02:39 AM
Post #2753

Musafir

subscriu si eu la ce-au zis fetele, doctore. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu, cu galeria pe-aici, pana in 5 ianuarie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de-atunci mi-am propus sa trec inapoi la Monti, sper ca impreuna ne mobilizam, macar dupa sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Dec 22 2008, 12:23 PM
Post #2754

Musafir

Multumesc, dragutelor!!! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) Manca-v-as de scumpe ce sunteti!!! Bag seama, imi prieste prea tare... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ehh, ca sa spun tot, acum 2 seri am scapat s eu in Milka aia cu pere...si cand scap, nu ma mai opresc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...dar de 2 zile ii dau puternic cu ceai verde mentolat, fructe si salate.
Astazi am de gand sa fac sarmalute in frunze de vita.
Le trag o poza dupa ce sunt gata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
In dimineata asta am mancat 3 mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz.

+Quote Post
Light Blue
post Dec 22 2008, 02:23 PM
Post #2755

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Sylvia, am slabit cam 5 kg. Din pacate am fost plecata din oras la inceputul lunii si nu am putut sa mananc numai conform. De atunci nu am mai reusit sa ma mobilizez la modul serios. Asa ca au mai fost scapari. Mai ales seara. Ca urmare in decembrie nu am slabit.
Fetelor, apare dr_Wise in pozele puse aici pe 13 decembrie?
Meniul de azi:
MD: 2 mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, cafea fara cofeina;
P: Inainte am baut o cafea fara cofeina cu lapte, apoi dupa un timp omleta cu bucati de telemea si jambon, muraturi, ceai verde cu mandarine- dar nu are aroma de mandarine.
Deocamdata e bine, mai spre seara sa vad daca ma abtin.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 22 2008, 02:53 PM
Post #2756

Musafir

Blue exista un grup pe yahoo, la care poti cere si tu acceptul dat fiind ca indeplinesti conditiile.
Am pus si eu ieri acolo poza cu burtica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
angy03
post Dec 22 2008, 03:20 PM
Post #2757

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,982

Dragele mele Montigniace,

Chiar daca nu am avut timp sa intru pe forum - m-am tot gandit la voi si acum am intrat special sa va urez Sarbatori fericite - Craciun fericit , imbelsugat alaturi de cei dragi si un an mult mai bun si cu rezultate in minus la KG!!!!
Ma bucur ca v-am gasit si sper ca anul viitor sa pot posta corect retetele si sa scriu si eu acolo unde ne laudam cu rezultatele frumoase.
Deocamdata mi-a venit iubitul si este nebunie la servici si nu am prea putut manca MM.
Revin din ianuarie in forta

Kalua - La multi ani - am vazut ca a fost ziua ta - Numai bine si sanatate!!

Va pup - sa ne auzim cu bine la anu'
Cu drag
Angela

+Quote Post
dr_wise
post Dec 22 2008, 06:01 PM
Post #2758

Musafir

Mai blue, da' ti se puse pata rau de tot pe mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vrei sa ma vezi in poze, ma tot intrebi ce caut la Luxembourg...ehhhh, ma bagi la banuieli... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fetelor, eu facui sarmale in frunze de vita, cu orez basmati. Asta se cheama ca jonglez cu limita "imposibilului"?...Am inteles ca sunt de faza II, nu?
Acum ii dau cu ceai verde cu menta.
Si, cu dedicatie speciala pt blue, ceaiul meu preferat, verde - mentolat, si ceaiul care-i suna ei bine, din grapefruit. Le gasesti in aceste ambalaje:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2322.jpg)
Sunt f placut aromate!

This post has been edited by dr_wise: Dec 22 2008, 06:10 PM

+Quote Post
Light Blue
post Dec 22 2008, 08:07 PM
Post #2759

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Meniul din seara aceasta: friptura, castraveti murati si putina telemea. Acum beau o cana de ceai cu lamaie. Am descoperit care e momentul critic al zilei- seara. Acum as manca ceva dulce.
Dr_Wise, cred ca nu am gasit eu cuvintele potrivite. De obicei nu sunt o bagacioasa. Si am crezut ca blonda din prim-plan esti tu, asta-i tot.

+Quote Post
dr_wise
post Dec 22 2008, 08:12 PM
Post #2760

Musafir

Niet!
Eu sunt bruneta pana-n maduva oaselor!

+Quote Post

413 Pages V  « < 274 275 276 277 278 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:51 PM