![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Blue, eu am mancat chiftelutele alea, dar cred ca faina aia de soia le-a stricat un pic gustul.
Mai exersez si apoi pun reteta. Pup. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, ai putea pune ou ca sa se lege si, poate un pic de faina de naut. Mie aia mi se pare mai comestibila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Meniul de azi:
MD: un mar ras cu scortisoara, fulgi de ovaz si o cafea fara cofeina; P: ciorba de legume, mancarica de mazare, friptura de porc si muraturi, urmate de 1 cubulet de ciocolata si un ceai verde; Gustare: un mar; S: va fi o omleta cu putina telemea, cu putin keiser si muraturi. Poate, cel mult 1 cub de ciocolata. Maine sa vad ce va fi, ca mama face niste turte cu nuci buuune! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Este o vreme magica, a colindelor si a bucuriei. Fie ca steaua Craciunului sa lumineze viata fiecareia dintre voi, sa va aduca in casa numai sanatate, fericire si bunastare.
Craciun fericit pentru toata lumea! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sarbatori fericite si fara excese culinare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Craciun Fericit tuturor montignacelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Craciun fericit fostelor/actualelor si viitoarelor montignace! V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Craciun fericit, dragelor!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Craciun fericit !!!
|
|
|
![]()
|
|
Nimeni nu mai mananca sau nu este conform? Pentru mine gata cu rasfatul! Incerc sa revin:
D: Iaurt cu fulgi de ovaz si cafea; P: Ciorba de pui si cateva caise deshidratate. E bine asa? S: Ardei gras cu ciuperci pane, dar date prin ou si faina de naut. Trebuia sa nu le dau prin faina de naut? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 08:48 AM |
|