![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, dragile mele Montignace!
Eu recunosc ca desi am mincat numai prostii, tot la 53 de kilograme sint. Ceea ce e super-bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sa-ncep eu cu tupeu:
MD- mar, cafea cu lapte P - peste la steamer cu salata fasole pastai, un ardei murat umplut cu varza C - 2 mere, ceva de rontaiala: arahide Is hotarata intr-un timp f scurt sa ajung iar la greutatea optima...am mancat ca sparta , si tone de dulciuri...acu` suport consecintele... Haideti, incet incet si voi aici...sa ne incurajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu mi-am inceput ziua cu o cafea si iaurt 0,1% cu kiwi si fulgi de ovaz.
Dupa amiaza tre sa dau fuga la supermarket sa fac aprovizionarea cu pui pentru gratar, varza pentru salata, fructe si iaurturi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
LA MULTI ANI!,sanatate si fericire sa se reverse in sufletele voastre si casa sa va fie plina de bucurie si belsug!
Multe scuze in primul rand pt. lipsa mea, salutari tuturor in special pt. Light care mi-a simtit lipsa. Pe scurt:acum vreo 6 sapt. mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, mi-am facut testul si intr-adevar sunt insarcinata;nu ma prea asteptam insa am hotarat sa facem un fratior(surioara) pt. Bianca caci daca nu acum atunci cred ca niciodata...acum 4 saptamani am avut pb...sangerari, dureri...am ajuns la spital unde m-a internat de urgenta, am stat acolo o saptamana, injectii,tratament...dupa care alte 2 sapt acasa mai mult in pat. Acum sarcina este f. bine-am fost sambata la alte controale, urmez un tratament dar eu ma simt foarte rau.Indiferent ce mananc in max. 5 min. imi vine sa vars, de cele mai multe ori nu pot, e cumplit dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine peste toate.Voi face peste ceva timp si alte analize undeva intr-un centru universitar pt. a ma convinge pe cat posibil ca totul e bine. deci...va dati seama ca nu s-a mai putut pune pb. de un monti ca la carte cum mereu mi-e rau si greata.Deocamdata am pus pe mine 1 kg in ultima luna, sper sa nu scap de sub control. Poate cand va misca nu-mi va mai fi asa rau si voi putea din nou sa trec cat de cat pe dieta. Sper ca nu v-am plictisit prea mult si acum ca mi-am luat inima in dinti sa va scriu voi mai vb. cu voi despre monti. Va pup,pa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mihaela, felicitari pentru sarcina! Sa dea Domnu' sa fie totul bine! Las' ca-i timp destul sa te intorci la Monti dupa. Am trecut si eu prin greturi si tot asa, a trebuit sa renunt la Monti dupa 1 an jumate. Poate te muti la topicul despre mamici, ca mai sunt gravidute pe forum.
Eu mai am putin si nasc. Am luat cam multe kg ce-i drept (24), dar nu-mi fac griji ca nu le voi da jos dupa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Felicitari, Mihaela! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa sanatate iti doresc.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, felicitaaaari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sper sa nu te mai tina mult starea de rau!
Te asteptam cu toate la topicul cu insarcinate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Felicitari, Miha! Un bebe super-sanatos si sarcina usoara iti doresc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te asteptam cu drag si mult interes si la Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miha, ma bucur pentru voi. Sa va dea Domnu' un bebe sanatos, de care sa va bucurati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cand am citit ce-ai scris, am avut un deja-vu, cam la fel s-a desfasurat si sarcina mea cu cel mic. Partea buna a fost ca n-am pus decat 12 kg. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Trebuia sa gsesc si ceva bun in chinul ala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricum, uiti totul cand tii ghemotocul in brate. Sa fie intr-un ceas bun! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ce veste minunata! Ma bucur pentru voi, Mihaela! Acesta este cel mai frumos cadou de Craciun! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
Ce veste minunata! Ma bucur pentru voi, Mihaela! Acesta este cel mai frumos cadou de Craciun! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare. Sper sa-ti fie mai bine dupa primele luni. Bine v-am regasit fetelor! Am gasit o dulceata la raionul de produse dietetice. Arata super, dar pare prea frumos ca sa fie adevarat. Scrie ca nu are zahar adaugat, este din cirese amare, alaturi de suc concentrat de struguri, pectina si suc de lamaie. Nu are nici macar fructoza, probabil e un produs pentru cei care au diabet. Dar ce ma mira este ca e dulce, dulce. Ce ziceti de asta? Azi: D: 2 mere, cafea; P: fasole cu salata de varza murata; S: salata si mai tarziu mere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 02:20 PM |
|