![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Contine suc concentrat de struguri, asta-i da dulceata. Sucul asta nu-i conform.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, am mai discutat noi pe aici de aceasta dulceata. Si eu am luat plasa cu ea. Abia ce-am terminat-o. Fanny m-a atentionat ca IG-ul sucului de struguri in mod logic sare de 50. Caut-o pe cea nemteasca, ca aia e conforma (contine si fructoza). Eu o gasesc la Cora. S-ar putea sa fie si la Carrefour.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Mihaela, sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iti doresc o sarcina usoara si sa ne reintalnim cu bine aici dupa.
Incepand de astazi incerc si eu sa revin la dieta... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Astazi am mancat: d - 1 para, apoi lapte cald cu fulgi ovaz, cafea decof black p - spanac la cuptor cu cateva bucatele de pulpa de porc (mici) g - portocale s - salata de avocado |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
chiar azi ma gandeam la tine doctore, daca inca mai petreci. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) a plecat baiatul inapoi deja? bafta, ca incepe sesiunea.
eu ieri n-am fost cuminte, sper ca de azi sa fie un alt inceput. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) D - un mar, pauza, cereale cu lapte P - ardei jalapeno umpluti cu feta, un pic de salam, rosii, ardei C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) revin. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Va multumesc din suflet tuturor.Voi fi cu siguranta la topicul cu gravidute acum ca mi-ati spus despre el.
In cealalta sarcina am pus si eu vreo 27 kg din care am scapat doar de 15. Apropo de monti, dulceata aceea nemteasca cu fructoza e super, incearc-o pe aia de visine. Salutari si pe curand; (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc, pescarush!
Inca nu a inceput sesiunea, dar a intrat in plin in perioada testarilor. A avut deja un colocviu astazi, la anatomie...pe cadavru....9.50! Manca-l-ar mama! Sunt tare mandra de el! Ia placut asa de mult aici, incat a zis ca dupa sesiune vine intins inapoi, sa colindam imprejurimile. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
MD: ovaz cu lapte de soia.
D - mancarica de linte Cina - inca nu stiu sigur, avem chef de Sf Ion, sper sa gasesc ceva conform pe acolo. Daca nu, astept pana ajung acasa si voi manca o fripturica cu legume, cel mai sigur. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, ma bucur ca-i place baiatului acolo. inseamna ca ai sanse sa-l vezi mai des decat sperai. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) felicitari pentru note!
eu aseara am mancat cam aiurea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am avut si un bip (asa mai micut) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , dar acum sper ca s-au cam terminat dulciurile care sa ma tenteze. in rest, am mancat o ciorba de legume, cu varza murata, in care am pus un pic de smantana, un mar si niste alune. pe azi mi-am propus: D - un mar, pauza, cereale cu lapte P - iahnie de fasole cu muraturi asortate C - o conserva de ton in ulei de masline cu ceva legume (sa vad ce mai cumpar, daca ma lasa zapada asta sa ajung si la cumparaturi azi). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana acum am mancat:
d - 1 portocala, apoi lapte cald cu fulgi ovaz, cafea decof black 1100 - 3 pere 1600 - spanac la cuptor, cateva rosii pitice cu telemea Hochland Acum beau un ceai de cimbrisor. Daca ma apuca foamea mai tarziu, imi fac o salata cu andive si ton in ulei. This post has been edited by dr_wise: Jan 7 2009, 06:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Din meniul de azi:
D: 2 mere rase cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea; P: ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat, peste si hrean amestecat cu sfecla rosie cruda(are IG=30)- e bine asa? S: carnaciori cu salata de varza murata. Si un pic de ciocolata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:16 AM |
|