IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Apr 1 2008, 09:16 PM
Post #281

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am gatit acum, desi tot zic ca nu mai mananc mancare gatita. Dar ce sa fac, sotul meu nu e la regim (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Am facut un fel de mancare cum am vazut la mama la Tulcea, dar nu a iesit ca la ea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am fiert niste fileuri de peste, niste legume (mazare si fasole verde). Legumele le-am amestecat cu putina maioneza si le-am intins pe un platou. Peste ele am pus pestele fiert si peste toate am turnat maioneza.
Eu indoi maioneza cu iaurt (am vazut ca mai toate facem la fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), asa ca nu e tare ca a mamei mele si cam curge (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In orice caz, a iesit bun, desi cam neaspectuos (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Am mai gatit si niste vinete la cuptor cu rosii si branza. Imi place mancarea asta la nebunie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Asa ca in seara asta nu am mancat iaurt, ci felurile de mai sus, in cantitati f mici, ca eu, cand gatesc, ma satur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ma sitm cvam obosita, asa ca ma pun in pat cu o cartulie si va urez noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post Apr 1 2008, 09:30 PM
Post #282

Musafir

Buna, fetelor,
Astazi :
D: iaurt cu fulgi si mere calite , o cafea
G: o alta cafea
P: o omleta mare cu costita , ciuperci, ceapa si marar si o salata mare de varza
G: migdale
S: mere.
Am fost la maica-mea si tocmai facea gogosi. Erau aburinde. Mi-am luat un mar l-am taiat frumos in bucatele si l-am mancat. Ai mei, gogosi, eu, mar. Mama m-a imbiat initial dar daca vazut ca nu ma ating a inceput sa spuna ca si asa nu i-au reusit, ca nu sunt bune, ca sunt cam indesate. Nu stiu daca era nevoie sa va spun de situatia din aceasta seara dar ma simt mandra de mine in acest moment. Sper s-o tin tot asa.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 1 2008, 10:21 PM
Post #283

Musafir

Salutare!
Am o lene de ma doare! Sunt dupa o baie de 1 ora in apa fierbinte, m-am imbalsamat si acum mai zac o militzara la PC pana-mi vine somnul...
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - ficat de porc la cuptor, ghiveci de legume conform
s - macrou gratar cu ridichi si ceapa verde, o rosie cu tofu, 2 cuburi de cioco
Si eu am programare la masaj sambata de la 12:00, imediat dupa 2 ore de sport...yam, yam! De abia astept vanataile proaspete! Acum sunt in studiu de creme anticelulitice...or fi bune de ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 1 2008, 11:58 PM
Post #284

Musafir

doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) zi asa, astepti vanataile proaspete.
roxanica, de acord cu tine, o femeie nu trebuie sa renunte la a se aranja, sa-i placa ce vede cand se uita in oglinda. m-am exprimat eu gresit, am fost la tratament la fata, combinat cu acupunctura (amanat de 2 ori din cauza de furtuna de zapada (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ). la epilat si celelalte ma duc vinerea viitoare (sper, ca inca n-am sunat pentru appointment). vrea sa incep sa merg si la masaj, ca ma cam doare spatele in ultimul timp, dar trebuie sa ajung la dr. de familie intai. daca am recomandare de la el, imi deconteaza firma masajul. si nu cred ca ajung la el pana la inceputul lui mai, cand sunt programata la o analiza.
empty, multumesc pentru reteta, am studiat-o. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nimphe, de ce nu mananci mancare gatita? eu n-as putea fara.

This post has been edited by pescarush: Apr 2 2008, 12:00 AM

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2008, 11:01 AM
Post #285

Musafir

Eu am mancat aseara spanac cu ochiuri si am zis ca-mi fac damblaua si le mananc cu paine, faza a doua. Mi-am facut chifle filozofice, am mancat aseara doua si azi aveam 300g in plus. Sigur nu-i retinere de apa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca ne gandim teoretic, e faza a doua, cica de mentinere. Dar uite ca nu zice MM degeaba sa nu punem gura pe paine decat dimineata.

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2008, 12:14 PM
Post #286

Musafir

Azi la pranz: omleta mare cu cascaval, salata mare asortata (verde de mai multe feluri, de varza rosie si alba, morcovi rasi)
Seara: probabil un mar cand ajung acasa, apoi bors de fasole uscata.

+Quote Post
happyCat
post Apr 2 2008, 12:21 PM
Post #287

Musafir

Kalua, nu ma pot abtine sa nu intreb... Oare cum e posibil sa te ingrasi 300g de la doua chifle? Si peste noapte? Cum s-au transformat ele instant in grasime? Mie mi se pare ca sfideaza legile fizicii... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 2 2008, 01:28 PM
Post #288

Musafir

Sa-mi pun si eu meniul de mimoza de astazi:
D: iaurt cu gem conform si fulgi (sper sa nu va fi plictisit voi de cat de 'permanent' l-ati vazut la mine in meniu, ca eu una ioc)
P: 5 ciocanele (ziceai ca-s aripioare la cat de mititele erau) cu salata greceasca fara branza
G: 2 clementine
C: fructe
Kalua, si eu zic ca daca-i dam cu fainoase seara punem. Am mancat paste din alea cu ton seara si am pus (asta mai demult). Eu scazui (mai nou imi place sa folosesc perfectul simplu in scriere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) 400 gr, dar pana nu vad ceva care incepe cu 63 sau cu 62 (intr-un mod optimist) nu ma las. Sunt fericita ca azi n-am mai simtit pofta de dulce dupa masa de pranz.
Incep sa se contureze detaliile mini-vacantei de Paste. In Praga o sa stam 3 zile, la pensiunea asta
Click here!

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 2 2008, 01:45 PM
Post #289

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salut dragelor,

Sa-mi continui datoria mea zilnica: (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (dar si placere)
MD - cam mult:iaurt cu fulgi ovaz,mere rase,calite,cu branza dietetica,fulgi de ovaz (iar) e conform kalua MD`ul asta al meu bogat ?
P - la pranz am avut o masa pe cat de usoara pe atat de gustoasa,FOARTE BUUUUNA: mancarica de urzici cu o omleta (1ou) cu bucatele de tofu cu mirodenii care mai de care - a fost o-r-g-a-s-m (gastronomic) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a fost prima data cand am papat mancarica d-asta facuta de manuta mea...pana acum mancam acasa la mama ciorba de urzici cu orez...d-asta face mama...era buna...dar neconforma..
G - nu stu`,ca ies in oras cu fetele,ele or sa-si ia frappe... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) vreau si eu ! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) sa vad ce-oi gasi in menu conform...
C - fructe probabil
Poate ca trebuia si`o salata la pranz,da` mi-a fost lene sa ma apuc s-o fac,ca tocmai facusem curat in bucatarie si eu cand fac salata,zici ca a fost razboiu` legumelor pe jos in bucatarie...si mi-era tare foame...
Inca mi-e gandu` la pranz,chiar daca-s plina-ochi...a fost extra-bun!!
Cleo a dat startu` la tofu si bine a facut...merci Cleo !
gloriana,felicitari pt taria ta de-a le da ignor gogosilor! eu cand ma gandesc ca vine vacanta de Paste cu tot felu` de bunataturi facute de mama...ma iau cu mainile de cap!
Urmatoru` obiectiv e sa`mi fac mustar conform ...tre` sa studiez retete...ca am vazut la plafar faina de mustar si boabe de mustar...ca nu am gasit Dijon,si apoi o sa-l halesc cu niste mici si salata multa...yummy!de cand cu Monti am mii de pofte,si culmea,majoritatea mi le pot satisface,mai putin cele cu dulciurile...

+Quote Post
Girl on the moon
post Apr 2 2008, 02:22 PM
Post #290

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,938

Ciao dragelor!

MD: ton cu o felie de wasa si cu cateva rosioare + 1 iaurt...
P: ananas, o salata combinata si 5 creveti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
C: chiar nu stiu, dar cred ca atentez la lintea cu smantana, ca tare buna mai e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:48 PM