IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 279 280 281 282 283 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 7 2009, 07:40 PM
Post #2801

Musafir

E bine asa, cu sfecla rosie cruda, Light.

Doftoreaso, pai ma cred ca i-a placut baietului, locuri frumoase si toate facute pe placul lui, mama casnica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , si toate astea dupa ce-a avut parte de viata de singur pe lume... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 8 2009, 03:01 PM
Post #2802

Musafir

Preafericita Augustina sunt pana acum: un mar, apoi o conserva de somon in suc propriu cu doi ardei kapia si 3 cornisoni.

+Quote Post
albinuza
post Jan 8 2009, 03:26 PM
Post #2803

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna ziua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am pus 4 kile! Monti neam. Am inceput de azi iar..
O sa revin cu detalii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 8 2009, 04:18 PM
Post #2804

Musafir

Lasa albi, ca mai au si altii constiinta doldora de mustrari... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...eu azi dimineata am observat c-am scapat de 1kg. Duca-se pe pustii!!! Mai am de matrasit inca 4kg si sunt mimozela....si toate sunt pe solduri, damn it!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Aseara n-am mai mancat decat 2 portocale pe la ora 2030 si gata.
Meniul de astazi:
d - 1 portocala, apoi lapte cu fulgi ovaz, cafea decof black
p - salata din 1 andiva, castravete, rosii pitice, masline, ou, telemea Hochland cu verdeturi, carne de curcan preparata de mine la cuptor seara trecuta, ulei de la feta (cu verdeturi aromate), otet. Si cateva guri de vin rosu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Deseara n-am habar...poate o branza proaspata cu 0% grasimi...
Revin!
Domle, nu stiu ce-i cu mine, dar ma pocneste un somn pe la ora 2030, ceva de speriat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai dreptate kalua! Asa le place termitelor mele una bucata dr_wise casnica, de numa numa!
Dar ma bate gandul sa ma intorc acasa in primavara, nu cred ca mai rezist mult "la vatra". Imi vine sa ma urc pe pereti!

This post has been edited by dr_wise: Jan 8 2009, 04:19 PM

+Quote Post
albinuza
post Jan 8 2009, 04:28 PM
Post #2805

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Valeu da ce constiita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am bagat de-a paine si de-a cartofi in mine de am zis ca nu am mancat in viata mea asa ceva si le-am descoperit azi.
Azi am papat niste carnati si 2 bucatele de carnita cu varza murata

+Quote Post
dr_wise
post Jan 8 2009, 06:43 PM
Post #2806

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bravo!
Eu cred ca si respiratia imi miroase a cozonac! Si transpiratia! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma dor dintii, la propriu, de atata zahar din cioco si cornulete si cozonac si coliva! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Chiar simt nevoia sa ma purific, iar andivele alea par dumnezeiesc de bune, asa, usor amarui, imi merg oblu la suflet!
E ca si cum m-as "trata" cu Campari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai, parca am fi "asociatia alcoolicilor anonimi"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Asta e! Sa traiasca nea MM si gasca de MM-te de pe elady in frunte cu gurul nostru drag si scump! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Am chef de-o imbratisare colectiva! Uite asa: (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) Cu toata gasca, inclusiv cele care s-au retras din 2006 incoace.
PS: mi-e dor de ardeii copti ai lui leea.... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jan 8 2009, 06:45 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 8 2009, 07:23 PM
Post #2807

Musafir

Hop si eu: (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Eu sa nu va mai spun, pana si aseara m-am bagat in 3(!) pastete Reber. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dar gata, de-acum trecem la lupta ("lupta, lupta si da-i, si da-i si lupta"). (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 8 2009, 10:18 PM
Post #2808

Musafir

Haideti dragutelor, dezgropati ambitia (va sustin si eu din tribune) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mai dureaza un pic si ma alatur si eu voua. Voi va plangeti de 2-3-4 kg, dar cand o sa ma auziti pe mine de 20 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sper ca la fel de repede cum s-au pus, la fel sa se si duca. Ma tot uit la alte gravidute care vin la dna doctor si unele sunt slabe, doar burta de ele. Cred ca io sunt cea mai umflatica, dar asta mi-i felul.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 9 2009, 06:44 PM
Post #2809

Musafir

Lasa Roxi, voi sa fiti sanatoase! Astea sunt kg puse intr-un timp relativ scurt si se vor duce la fel de repede precum s-au depus, la cat de ambitioasa te stiu. Eu nu-mi fac probleme pt tine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cand trebuie sa nasti, la inceputul lunii februarie?
Salve, dragutelor!
Nu mai tine nimeni dieta today?!
Eu am mancat:
d - 3 wasa cu gem de prune, iaurt, cafea decof black
p - salata din: 1 andiva, castravete, rosii pitice, masline, echalote, ton in ulei, otet.
Acum am rontait 2 cuburi de cioco conforma si ma delectez cu o cafea black fara cofeina.
Nu cred ca mai mananc ceva in seara asta, sunt prea plina. Poate 2 portocale mai tarziu.

This post has been edited by dr_wise: Jan 9 2009, 06:48 PM

+Quote Post
dr_wise
post Jan 9 2009, 10:01 PM
Post #2810

Musafir

Haoleuuuu! Ma apuca o foame acum, ceva de speriat!
Cred c-o sa completez cu niste b proaspata, sau feta cu rosii.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 279 280 281 282 283 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 10:34 AM