IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 281 282 283 284 285 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Pastelata
post Jan 11 2009, 01:35 PM
Post #2821

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Multumesc frumos.
E cea mai grea dieta,jur. Tre sa fii f destept sau sa zicem fff atent ca sa o poti tine
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 11 2009, 02:43 PM
Post #2822

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

viconahual, am mutat postul tau aici

+Quote Post
kalua
post Jan 11 2009, 03:06 PM
Post #2823

Musafir

Pastelata, 0% grasimi inseamna mai mic de 1% grasimi la Montignac. Atentie la iaurturile astea sa nu contina amidon (folosesc unele firme ca sa le faca cremoase). Astea se folosesc in cadrul unei mese glucidice.
Se consuma si iaurt sau lapte normal, cu mai mult procentaj de grasimi, dar asta numai in cadrul unei mese proteino-lipidice.

Am ajuns la greutatea normala cu greata asta.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 11 2009, 04:01 PM
Post #2824

Musafir

Kalua, felcitari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si tie doftorici pentru determinare!
Blue, ma bucur c-ai gasit gemul cu pricina.
Mie mi se pare tare chinuitoare dieta Dukan asta. Stiu ca-n clasa a 12 a am incercat sa mananc doar protenie si-n a 3 a zi era sa cad pe strada.
In sarcina, dimineata am mancat fruct (banana sau portocala) si dupa 30 de min iaurt cu gem si fulgi. Slava Domnului, pana acum n-am avut probleme cu constipatia, desi stiu ceva gravidute care s-au confruntat cu aceasta problema. Dupa ce o sa nasc, probabil cel mai rau voi duce dorul fructelor crude, pentru ca, daca alaptez, n-o sa am voie fructe si legume crude.

+Quote Post
kalua
post Jan 11 2009, 04:11 PM
Post #2825

Musafir

Ce n-ai voie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Legume si fructe proaspete? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Asta n-am mai auzit-o de cand sunt! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce motiv baga la inaintare?

+Quote Post
Roxana_
post Jan 11 2009, 04:20 PM
Post #2826

Musafir

Toti pediatrii le interzic. Se pare ca nu-i prieste bebe-ului laptele. Adica se deranjeaza la burtica etc. Va fi o perioada grea, ca eu sunt mare amatoare de fructe, dar voi tine cont de ce-i bun pentru Sara.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 11 2009, 05:24 PM
Post #2827

Musafir

Salutare!
Roxi-foxi, m-am facut mimosela...sper eu....
Astazi am mancat:
d - 1 mar, apoi iaurt cu fulgi ovaz, cafea decof black
p - 1 portocala, apoi 2 file de somon, preparat la cuptor, in folie, o minunatie!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) plus salata din andiva si rosii pitice
Acum tropai pe elady, dupa reteta de prajitura cu mere, a lui Deea. O s-o fac fara fructoza, ca n-am asa ceva in casa, dar nu-i bai.

+Quote Post
kalua
post Jan 11 2009, 05:38 PM
Post #2828

Musafir

Roxi, se pare ca in Germania bebelusii n-au aceleasi corpuri ca in Romania. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie personal mi se pare o tampenie, mai ales ca te privezi de vitamine astfel. Daca Sara va avea probleme, uita-te exact de la ce vine, dar cum mama ma-sii sa interzici toate fructele si legumele proaspete?
Aici zice de avut grija cu zaharul, ceapa cruda, varza, fasole, naut. M-am uitat acum pe niste siteuri de specialitate, aici chiar le recomanda mamelor care alapteaza sa manance multe fructe si legume proaspete.

Si ca oricum nu exista absolut niciun studiu de medicina care sa arate ca un aliment mancat de mama dauneaza bebelusului.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 11 2009, 06:25 PM
Post #2829

Musafir

Kari, mersi de lamuriri. E bine sa mai afli si o parere din alta tara. Si eu ma gandesc ca fructele nu fac rau nimanui, dar cate mi-au auzit urechile in aceasta perioada, nici nu mai stiu ce sa mai cred (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Chipurile am voie doar fructe din compot, adica vitamine ioc.

Si vorba aceea, mi-o zice pediatra ceva, dar sunt si eu om cu capacitate de decizie si cu acces la informatie. Deci nu trebuie sa iau chiar totu' de bun. Sefa mea a avut o lista f stricta pe care a respectat-o, dar bine ca nu-mi iau aceeasi pediatra. Ce-i drept, copilu' n-a facut colici.

+Quote Post
kalua
post Jan 11 2009, 06:37 PM
Post #2830

Musafir

Rox, din pacate, daca copilul e sa faca colici, le face orice ai manca tu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cu alimentatia le inrautatesti sau diminuezi cu ceva, nu mai mult.
Ideea e sa te feresti de chestii care baloneaza, dar astea-s diferite de la om la om. Eu stiu multe mame care au mancat absolut totul cat timp au alaptat si copiii n-au avut nici pe naiba, nu colici, nu plangaciosi, niste ingerasi.
De cand e cu feritul de toate celea, creste si numarul alergiilor, si al bolilor la copii.

+Quote Post

413 Pages V  « < 281 282 283 284 285 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2025 - 04:10 AM