![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Iubitele, neata!
Magazinasul asta du-re-re are urmatoarea adresa: Leacul Strada Hatmanul Arbore, nr. 11, sector 1, Bucuresti (punct de reper: restaurantul Perla, prima strada la dreapta). Mobil: 0732 32 08 88, Telefon: 031 425 22 88 Program: Luni-Vineri 10.00-20.00 Sāmbătă: 10.00-16.00 Produsele sunt importate si distribuite de S.C. Radix S.R.L. Tel: 021 444 7766 Leacul este proprietate a S.C. Bio Solaris S.R.L. Se exista si un site cu ajutorul caruia putem doar sa ne facem o parere despre produsele existente, nu sa si cumparam(e in constructie) Astept acceptul admin. daca pot posta www-ul. Astazi , m-am hranit doar cu izul de lemnuc (am un meserias care imi monteaza plita in blat ) si cu vocea Kaluei, de care mi-era dooor.Astept sa plece domnuii, ca mi-e o foamee!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da,da, d-acord cu fetele...doctore, nu te lasa...eu intru aici special sa vad ce-ai mai papat azi, sa ma inspir...din papa tau bun si aspectuos...si oricum, irinica n-a zis-o cu intentia rea...cel putin, nu vad nuanta rea din postul ei...
La mine au inceput sa se topeasca cele 2 kg puse de sarbatori...incep sa fiu in forma. O astept pe Rox cu vointa ei de fier si ambitia ... sa ne arate ce poate ! hihi Ieri am papat: Md - mar, para, cafea decof cu lapte P - o conserva ton cu chilli (al naiba de piperata), cu un snitel..legume ioc, ca-i criza domne...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) glumesc, da` nu ma atrag legumele in sezonu` rece deloc...le resping din prima ca stu ...ca nu au nici un gust. G - iar un mar C - o ditamai clatita cu cascaval...mergea si-o leguma da` am io o problema cu ele:) Pupici |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Azi prepar copane de curcan la cuptor (le-am pus deja in cuptor de-o ora (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) si varza de Bruxelles gratinata. Revin cu poze mai pe "racoare"... De dimineata am mancat 3 wasa cu gem de prune si am baut (inca mai beau, ca-mi place) ceai de musetel. Va doresc o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa va zic noutatile de pe frontul de vest cu dieta Dukan: a slabit 4 kg relativ repede, dar a zis ca nu simte ca a pierdut vreunul, nici la haine, nici asa, cum se simte.
Empty, dar exista o gramada de legume de iarna, unde-i problema cu ele? Nici eu nu mananc rosii, salata verde, dovlecei, vinete, etc. iarna, dar avem, slava Domnului, de unde alege si-n anotimpul asta. Trebuie sa fac si eu iar varza de Bruxelles, am zis! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off, doctore. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Condoleante, n-ai spus nimic pe-aici, sau mi-a scapat mie. Imi pare rau, cred ca esti mai sensibila acum, in perioada asta, cu toate adunate. Si probabil ca n-ai putut nici macar sa mergi la inmormantare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nici mie nu mi s-a parut ca irinica a spus-o ca sa te supere. Mie imi sunteti dragi amandoua, mi-ar parea rau sa ramaneti careva suparate. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si da, eu ma delectez cu pozele tale, asa ca, nu te opri. Nu stiu ce e cu noi, dar se pare ca anul asta n-a inceput tocmai bine pentru majoritatea. Eu tot mai sper ca nu se va aplica legea lui Murphy: "ce incepe bine se termina prost, iar ce incepe prost se termina si mai prost". Un big hug pentru toate montignacele (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, nu-i voie linkul si gata.
Doftoreaso, fii atenta: are Lea Linster, bucatareasa luxemburgheza cu o stea Michelin si Bocuse d'Or-ul (singura femeie care l-a primit vreodata), o reteta de oua...mimoza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Is oua umplute, galbenusul fiert amestecat cu mustar, maioneza si niste frisca lichida. Si imediat m-am gandit la tine, mimezolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa postez neaparat salata de morvovi evoluata a lui Jamie Oliver, e o nebunie la care nu m-as fi gandit vreodata s-o fac asa si se face unu-doi. Am mancat un mar marisor, apoi foarte putina fasole cu foarte multa salata de-asta evoluata, iam, iam. Cu cina revin pe seara. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Stoinici, atata timp cat ai spus numele, e destul de usor de google-it. Multumiri de pont! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, condoleante, si capul sus, cu siguranta ai de invatat ceva si din pozitia de emigrant.Asa e la inceput, pana iti gasesti locul.Si oricum, poti oricand sa te intorci acasa, nu?
Mai fetelor, uite ca eu nu sunt depresiva ca voi.Stiti ce, eu nu-mi mai permit sa fiu depresiva, de mai bine de un an.Sunt atatea lucruri de facut, si asta e viata, e imposibil sa mearga totul pe roate.Cand sunteti depresive, schimbati-va un pic modul de abordare a problemelor, si o scoateti la capat. Si eu voi avea un an foarte interesant, nu am nici un proiect, deocamdata, cam stau degeaba, in curand o sa stau acasa, dar platita.Cred ca ma voi si muta cu locuinta.Poate plec din tara, cine stie?Dar nu ma stresez prea tare, ma descurc eu cumva. Eu am 55kg.Vreo doua zile am avut chiar 56Kg, dar am renuntat total la branzeturi (mai putin dimineata, cele doua iaurturi, si vad ca s-a dus un kil. Am facut vreo doua zile salata de ton cu morcov ras, ceapa, un pic de ulei de masline si lamaie.O bunatate. Si doua zile la rand, m-am dus la Caru cu bere, si am mancat rata cu varza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cand merg la Caru cu bere, numai asta comand.O bunatate! Ca sa nu mai spun, dupa Craciun am stat 2 zile acasa, si la pranz, si seara, ce credeti ca am mancat, 2 zile? Curcan cu varza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fanny, de-aia am si spus numele, m-am gindit eu ca cine are de inteles, pricepe...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Kalua, ai ceva vesti ptr mine si ...Doina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Puuuup! Am papat aiurea tare azi si painica neconforma, aici,, la Buc. Da de azi am cuptor, maine cumpar ce trb si purced la trebusoara! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, sper sa fi gasit mesajul cu pricina.
Gata, s-a terminat dieta Dukan. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A zis ca i se intoarce stomacul pe dos cand se gandeste la carne, a inceput sa fie prost dispusa din cauza asta si era atat de fericita ca face in continuare Montignac 0,5 si strict, cel putin pana la sfarsitul lunii si fara dulciuri conforme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:53 AM |
|