![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
misto decorat...ai imaginatie doctore ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io nu am rabdare sa stau sa le bibilesc, ca si asa le mananc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, same here. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Las' ca-mi rezolvara astia stressul azi. Sunt jobless. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Intr-un fel, ma simt usurata, macar stiu in ce pozitie sunt si ce am de facut. Doctore, ingros randul de casnice. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Dar sa nu va asteptati ca ma apuc de nus' ce gatit, ca am de umblat o gramada. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Partea buna (vorba ta, Lotte, ca trebuie sa gasim si ceva bun) este ca nu ma mai trezesc la 5:30 si nu mai conduc in furtuna de zapada si nu mai ies din casa asa de dimineata. O perioada, of course. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pesca, iti doresc ca tot raul sa fie spre bine. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Eu azi am avut ceva mai mult de alergat prin oras si la un moment dat eram atat de ametita si ostoita ca mi-am luat un cola light sa ma refac. Cand am ajuns in final la serviciu, dupa 3.30, am mancat rapid gratarul de pui cu o salata de varza murata. Seara am avut in meniu tot pui: copan, telemea de oaie, o gulie si un iaurt de baut. Acus ma pregatesc s-o acompaniez pe doftorici la un ceai! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (am potrivit-o?) Sper ca odata revenind la meniul consform, corpul meu sa se simta mai bine, iar somnul sa-mi fie mai lin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ati auzit cumva de rezonanta Schumann? Fizicianul Schumann a explicat ca e posibil ca timpul sa se scurga prea repede. Astfel o zi de 24 ore sa fie perceputa ca si cum are 16 ore. Oricum parca nu prea este placut.
Azi am fost cuminte: D;3 felii Wasa cu gem-s-a terminat, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , cafea; P: ciorba de pui, copanele cu sos si salata de varza; S: jambon cu salata de varza si morcov, 2 patratele de ciocolata. Ce salata apetisanta, dr_Wise. Eu n-am rabdare din pacate sa aranjez mancarea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Insalata caprese a mancat si fiica-mea la pranz, dar fara masline. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar stiti cu ce? Cu restul de orez basmati de-aseara, rece. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am fost si la Pilates, sper sa ma mai pot misca maine, nesimtirea mea cu nefacut de sport, miscare, tinerete a durat peste un an jumate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Seara am mancat glass noodles carbonara cu bucatele de salsiccia, le-am ras in doi timpi si fara trei miscari (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0795.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0794.jpg) Pesca, chiar asa, tot raul inspre bine! Iti doresc sa-ti gasesti ceva bun, unde sa te duci si de placere, si asta repejor! Iar pana atunci, sa vezi ce-o sa le placa alor tai s-o stie pe mama acasa, dupa fundul lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny si Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi de gandurile bune.
Voi trece si peste asta, am trecut prin altele (sper eu mai grele), si sunt alive si ok. Glass noodles alea arata o nebunie, kalua. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt facute dupa retea de pe site? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, asta-i alta reteta din cauza salsicciei se face un pic altfel. Dar si aia de pe site, cea normala de carbonara, e o nebunie.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleuuuu, ce bine arata! Mi se facu foame iar si-mi ploua in gura!!!
Pescarush, ce sa zic? Eu continui sa cred ca nimic in viata nu-i intamplator si fiecare eveniment din viata noastra are rolul lui, ramane doar sa descoperim singuri care-i ala si sa facem conexiunile potrivite. Poate ca-i vremea de-o vacanta binemeritata, sa te linistesti, sa-ti faci ordine in idei, apoi sa vezi ce si cum procedezi pe mai departe. Eu sunt alaturi de tine. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Sincer, daca ramaneam in Romania, nu stiu ce branza faceam in shipping. E jale mare si acolo, stau navele degeaba, iar navlurile (banii incasati pe transportul marfii) au scazut la mai putin de jumatate. Venitul aici n-a fost visul vietii mele, adica nu asa, sa stau fara un job, dar gandesc ca era oricum cea mai buna solutie de moment. La fel gandesc si despre tine...am mai zis eu, caut sa gasesc partea buna a lucrurilor tot timpul...macar esti acolo si nu in Romania, adica iti poti permite (banuiesc) sa traiesti confortabil din ajutorul de somaj. Noi sa fim sanatoase, si fizic, si psihic, ca, vorba aia, ce nu ne omoara, ne intareste! Astea sunt vremurile si trebuie sa ne adaptam. - at -fanny: sunt la ceai.... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) tu? - at -light: pai daca nu arata bine mancarea, nu ma imbie s-o mananc. Si apoi, la cat timp am, de ce sa nu-mi infrumusetez viata cumva? PS: am uitat sa va spun. Prietena mea m-a anuntat ca i-a obligat la job sa semneze niste hartii prin care declarau ca sunt de acord "benevol" cu reducerea salariului cu 20%. N-a semnat! A zis asa: ce pot sa-mi faca? Sa ma dea afara? F bine! Vreau si eu sa stau acasa si sa fiu o femeie intretinuta! Eu cred ca, pe undeva, unele firme profita de situatia generala creata. This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2009, 11:20 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca se si profita de starea de criza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu oricum ma astept si la mai rau anul asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Da, mai, doftoreaso, am citit si eu cum au scazut preturile navelor de transport de la 100k la 6k euro pe zi! Colosala diferenta! Iar la tv am vazut portul din Hamburg, unde-i buluceala de obicei, iar acum vine agale cate o nava pe zi! Stai si tu acolo pe fundul tau, ai grija de tine si de ai tai ca se pare ca nu ti-a dat Domnul degeaba sansa asta! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Meniul meu de azi:
- trezit de dimineata cu durere de cap - pe la 10 durere groaznica si pt. ca vreau sa ma pedepsesc am sunat alta doctorita decat a mea ( a noastra fiind homeopat) si mi-a zis sa iau 800 mg ibuprofen+ 2 g paracetamol+ 500ml pepsi ( sau cola sau cafeina). Luat toate astea in conditiile in care eu nu iau pastile, nu beau chestii carbogazoase si indulcite de...mult. Groaznica migrena m-a lasat pe la ora 18. -pana la ora cand m-a lasat olecuta capul n-am mancat nimic, pentru ca aveam si senzatie de greata. - ora 19-pastai cu piept de pui, inghitit cu greu si cu multe noduri si ganduri Nu stiu ce se intampla, n-am nici o motivatie sa slabesc, sa ma imbrac, sa ma vopsesc la par, sa ma pensez, epilez... merg la servici cu 2-3 randuri de haine, aceleasi de la inceputul iernii...Ma uit la pozele voastre, va admir, ma uit la haine prin magazine, imi plac , imi cumpar marimi mai mici, am o nunta importanta in iunie, am petrecere de sfarsit de facultate, multele kg. in plus dauneaza sanatatii... nimic din toate astea nu ma impulsioneaza. Vreau sa ma adun, vreau sa ma trezesc cumva si sa ies din starea asta de... ,,oricum nu intereseaza pe nimeni ce e cu mine si cum arat". De aceea am indraznit sa mai calc pe aici, de aceea imi pare rau ca am calcat stramb inca de la primii pasi. Pentru ca sunt convinsa ca sfaturile voastre sunt sincere si fara interese ascunse. Ori vad eu stramb, ori nu mai percep corect sentimentele celor din jurul meu dar parca toata lumea vrea cate ceva de la mine si eu nu mai reusesc sa ma adun si sa VAD ca sunt si eu pe undeva si uite asa ca sa simt ca exist: MANANC. Mananc pana uneori imi este rau si ma bucur ca imi este rau si ca sufar fara sa stie nimeni. Va pup! Nu vreau decat sa rad si sa fiu vesela si sa fiu asa cum am fost: atat de vesela incat nu vedeam nimic rau si urat! ( Stoina stie!) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 05:06 PM |
|