![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am intarziat la job ca am uitat sa-mi fac cafeaua, mi-am amintit doar uinainte de a iesi din casa! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la mine, asta e primul semn de Alzheimer. bineinteles ca n-am plecat, pana nu am facut cafea!
meniul meu de azi: D - finn crisp cu pate vegetal, castraveti ora 11 - un mar P - mancare de linte cu usturoi si patrunjel verde, castraveti murati C - mai am ceva linte, probabil ca acelasi lucru ca la pranz, cu o salata langa ea. P.S. eu mai mananc paste seara (f. rar, ce-i drept) dar la mine nu se vede la cantar. sa aveti o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna ,buna...
MD juma de painica cu pate de soia si ardei gras;2 muffins cu mere si scortisoara+cafea cu lapte degresat P orez basmati cu ardei copt , brocoli si sos de rosii cu maghiran ,cimbru ,oregano si piper C chiftelute de dovlecei cu branza de vaci si salata de rosii cu castraveti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, nu ma pot abtine sa nu intreb... Oare cum e posibil sa te ingrasi 300g de la doua chifle? Si peste noapte? Cum s-au transformat ele instant in grasime? Mie mi se pare ca sfideaza legile fizicii... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daaaa, Montignac chiar ca sfideaza toate legile existente inainte de el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu se transforma imediat in depozit de grasime, normal. Dar tasneste mai multa insulina, surplusul se amesteca cu grasime si asta devine dupa aceea depozit de grasime. Empty, de conform e conform micul tau dejun. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut, fetele,
Azi: D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea P: resturi de omleta de ieri cu salata de varza si niste dovlecei umpluti cu ton deliciosi S: mandarine si 2 patratele de ciocolata neagra 85% cacao. Am simtit ca mor de pofta dupa ceva dulce dar voi reveni la normal. Si am savurat-o cum zicea kalua: visand si simtind-o in fiecare particica a fiintei mele |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 16-March 08 From: Timisoara Member No.: 3,481 ![]() |
Asa e Empty, cu Monti iti poti satisface majoritatea poftelor!
O idee interesanta: Am fost la un consult neurologic (probleme cu spondiloza) si tanti doctor ma intreba ce greutate am; ii spun ca acum, dupa dieta, mai putin. "Ce dieta?" intreaba ea "Montignac." raspund eu "Da", zice ea, "si eu trebuie sa ma apuc, pana nu e prea tarziu, pana nu mi se modifica liniile corpului..." " (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) " schitez eu (tanti doctor era chiar o draguta, dar din punctul meu de vedere burtica si soldurile se vedeau destul de bin, asa ca...) "Stii ce sunt liniile corpului?" "Nu." zic eu. "Sunt liniile corpului asa cum te vezi tu atunci cand te gandesti la tine; daca tu nu te vezi si nu te imaginezi decat cu colacei si burtica, e mult mai greu sa scapi de ele." Si meniul meu de ieri (cel de azi a fost tare neinteresant): MD: FinnCrisp cu gem si iaurt P: vinete umplute cu dovlecei, rosii ardei, cascaval, la cuptor C: crema de branza (facuta de mine) cu tarhon, chimen (mi-a placut foarte mult sa incerc combinatii), ardei gras si rosii. V-am pupat si va urmaresc! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) This post has been edited by contact_criss: Apr 2 2008, 09:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna fetelor.. of ce rau e ca nu prea mai apuc sa stau pe net.. va citesc acum din urma si imi vine greu ca parca fiecareia vreau sa'i rasund cate ceva.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
completez doar spunand ca si eu am un milion d eidei cu meniul monti, doar ca nu am timp de ele si pana la urma apuc sa pap tot doar o mega salata cu cine stie ce altceva facut in graba.. de cand zic ca stau si eu sa'mi bat capul si sa mesteresc prin bucatarie... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . poftesc numai la ce spuneti voi pe aici si rar apuc sa'mi prgatesc ceva asemanator.. ah si pt dr_wise.. eu mi'am luat ocrema anticelulitica cellulight (elmiplant), am auzit eu cum ca ar fi bune: iti incalzeste pielea foarte tare, te pisca asa.. si trebuie sa masezi tu cat poti. iar in legatura cu vanataile.. eu mi'am facut singura cateva tot masand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu'ti pot spune cat e de eficienta, nu o folosesc de mult si nici constanta nu am avut. idee e ca'mi da o senzatie de bine dupa ce o aplic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meniul meu: md: o salata mica verde, un pic ceapa verde si telina rasa, dar inainte pe stomacul gol cateva lingurite de fulgi de ovaz (stiu, nu bun ovaz + salata.. dar eu simt ca'mi prietse.. adica ma simt mult mai bine si simt ca'mi regleaza digestia.. oricum nu fac abuz). P: o salata mare (s. verde, ceapa verde, varza, telina, ridichi) G: un mar verde C: doua mere si am gustat un pin din ciorbica mamei de legume (cu cartofi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ), dar doar zeama. si doar un pic. gata fetelor.. va las... too tired.. sleepy. ah sa nu uit, azi am avut treaba prin oras si era asa o atmosfera tragico-comica: din 10 in 10 m numai politisti (care mai de care mai aratosi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), masini nu zareai mai pe nicaieri... tare frumos.. te puteai plimba in voie . partea urata era cu mascatii aia de prin masini.. ma simteam ca in kosovo, ma temeam sa nu'si intoarca unu mitraliera aia mare, neagra si rece spre mine.. scary..! gata, pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaaaaaaaaaaa, am asteptat sa-l vaz pe nea Bush natur, asta pe la vreo 14:35 cand m-am dus la Billa in pauza de pranz, da' m-am plicitisit si-am taiat-o la office. Sa-i fie de bine, alta ocazie nu mai are sa ma vada, a pierdut momentul!
Dragelor, tin sa va anunt ca dadui cep la dermatocosmetice, a propos de celulita. De ieri seara. Sa vedem ce-o iesi. Anyhow, tipa de la farmacie imi facu un compliment cand mi-a tras testul de piele, adica m-a intrebat cati ani am, 35-37? Buun asa, mi-a mai trecut oful de "mamaie"... Meniul de astazi: d - sfintele mere cu scotisoara si fulgi ovaz...cafea cu lapte p - iahnie de fasole, salata verde s - tofu la tigaie de teflon cu o salata babana din ceapa verde, ceapa rosie, rosii, ridichi, castravete, 2 cuburi de cioco...recunosc c-as fi mancat mai multa, nu stiu ce am dar simt nevoia, da' nu mai exista picior de cioco amaruie in casa, fir-ar sa fie de treaba! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaaaaaaaaaaa, am asteptat sa-l vaz pe nea Bush natur, asta pe la vreo 14:35 cand m-am dus la Billa in pauza de pranz, da' m-am plicitisit si-am taiat-o la office. Sa-i fie de bine, alta ocazie nu mai are sa ma vada, a pierdut momentul! Anyhow, tipa de la farmacie imi facu un compliment cand mi-a tras testul de piele, adica m-a intrebat cati ani am, 35-37? Buun asa, mi-a mai trecut oful de "mamaie"... Doctore (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti bestiala!!! Nici nu stie Bush ce-a pierdut (acum vorbesc serios). Ah, sa va zic ce bine m-am simtit si eu azi, ca mi s-a tras un compliment. M-a intrebat unu' daca am fost model inainte de a veni in Canada. Yeah right! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai ales la inaltimea mea ametitoare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Anyway, mi-a ridicat putin moralul, vedeti, asa suntem noi astea mai babe, usor de multumit cu un compliment. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) edit: no offense, doctore. This post has been edited by pescarush: Apr 2 2008, 10:55 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, eu fusei serioasa! Pierdu' momentul! Parol!
Faza tare e ca l-am intrebat de dimineata, inainte de a pleca de acasa, pe frendu' din Sierra Vista/ Arizona...Walter: btw, trece Bush prin fata casei mele, vrei sa-ti trimit un cadou din Ro prin el? Ar fi o ocazie buna sa ma vezi la CNN news in seara asta, daca opresc coloana oficiala...s-o fi speriat...nu s-o fi speriat Walter al meu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...l-o fi luat FBI cu duba...nu l-o fi luat.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...cert e ca pana la ora asta nu mi-a scris nimic, desi nu-i sta in fire sa nu-mi trimita un msg zilnic....mai, cred ca-i pusei o vorba buna la FBI sau CIA....saracul, lucreaza si-n armata SUA.... PS: auzi, e tot ala care te-a intrebat daca romancele sunt toate slabe ca tine?.....daca da, sa sti ca puse ochi pe tine. Ia baga o poza cu baiatul asta, sa-l vedem si noi pe-un fan declarat "Romanian ladies". Bravo lui, n-are gusturi rele! This post has been edited by dr_wise: Apr 2 2008, 11:05 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doctore, imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar asta-i altu'.
Si vroiai sa-i spui la Bush ca ai si tu un student amarat in State si vrei sa-i trimiti un pachet? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sigur l-ai spariet pe bietu' om. Pe-aici nu stiu sa glumeasca asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) That's why (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) edit: a, si n-am poze cu colegii (imi ajunge cat ii vad acolo). dar hai c-am deviat rau "subectul". This post has been edited by pescarush: Apr 2 2008, 11:13 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:46 PM |
|