IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 290 291 292 293 294 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 16 2009, 07:54 PM
Post #2911

Musafir

Mai, ma minunez si eu, dar sa stii ca scade greutatea.
Pana sapt trecuta mai aveam cate o cioco conforma ratacita in casa, dar acum mi s-a pus pata si nu mai cumpar nimic dulce, doar fructe.
Daca n-oi slabi, macar mananc sanatos! Dar eu zic c-o sa slabesc din nou.
Sport de 3 ori/sapt si mancare conforma. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Totul e sa fii hotarat!
PS: ma pregatesc, pana apare si Roxi pe aici, ca si data trecuta eram la intrecere, numai ca ea e mai avantajata, slabeste mai mult si mai repede, asa ca sarcina ei o consider un "time out" pt ea si destul timp de "handicap" pt mine...ca daca apare, ea e chiar hotarata, nu se lasa! Ma prinde din urma cat ai spune "peste"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jan 16 2009, 08:15 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 16 2009, 08:33 PM
Post #2912

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Salutare. N-am mai vazut kiwi auriu. Arata de exceptie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt mare fan al fructului asta.
Pranzul a fost alcatuit din puiul de acasa si o salata de varza murata + o punguta de alune
Dupa vreo 3 ore: un mar verde
La cina am reluat salata de fructe, iar acum astept sa treaca ceva vreme sa mananc si un rest de pui cu branzica. Si sa-mi sorb ceiutul de seara. Dofto, esti pe frecventa?

Roxi, te-astept pe frecventa! Exercitiile Pilates se pot face si acasa. Unele persoane spun ca e mai usor la sala, unde ai pe cineva sa te corecteze. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Eu n-am simtit nevoia.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 16 2009, 08:41 PM
Post #2913

Musafir

Pai doftorici, stii ca atunci cand ma pun pe treaba sunt fata serioasa. Asa ca te anunt de pe acum sa fii 'en garde' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si vreau sa ajung la 65, chiar daca lumea zice ca-s prea slaba si cu nasu' mare la greutatea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Empty (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Fanny, pai eu o sa le fac acasa din cauza de Sara. Las' ca mai vorbim noi sa-mi recomanzi un dvd pentru incepatori ceva.

Eu dau cascavalul ala la o parte de pe omleta doftoresei si ma servesc, c-arata prea bine. Cred ca n-am mancat omleta in sarcina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Ma duc sa-mi desfac 2 portocale, sa-mi treaca offu'.

+Quote Post
Fanny
post Jan 16 2009, 08:53 PM
Post #2914

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cu mare placere iti recomand si explicitez exercitiile, cand va fi momentul sa te-apuci de ele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu pentru mamici vad cele mai faine exercitii cele cu bebelusii. iaca un exemplu

+Quote Post
dr_wise
post Jan 16 2009, 09:28 PM
Post #2915

Musafir

Pai daca esti fan kiwi, Fanny draga, cu prima ocazie cand vin in tara, promit sa iti aduc cateva d-astea aurii, sa vezi ce aroma placuta au. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt din Noua Zeelanda, ca tot vorbi Roxi de NZ la alt topic.
Nu am baut ceai in seara asta, am mancat 2 portocale rosii de Sicilia, sa nu mor de curiozitate, dar acum mi s-a facut foame, cred ca-mi completez cina cu o salata mica mica....d-aia de ieri seara.
Pe mine nu ma tenteaza Pilates deloc, prefer sa ma zbengui ca o apucata. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
stoina
post Jan 16 2009, 10:01 PM
Post #2916

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele, va pup din nou.Sint tot la Bucuresti si am mai calcat si strimb, chiar daca vad cum se tot aseaza kg pe mine....
*Offf, ce m-am intristat Irinici...nu-ti mai fa atitea probleme in legatura cu cei din jurul tau.Persoanele din jurul nostru devin si mai importante atunci cind sintem impacate cu noi si cind ne indragim corpul si sufletul. Incearca sa te placi pe tine, mai intii, si-apoi,avind incredere maxima in tine, te apleci si asupra celorlalti.Esti o fata de toata isprava, crede-ma. Esti o valoroasa si-o cutezatoare, dar trb sa ti-o demonstrezi si tie.Cei din jurul tau 'au crescut' cunoscindu-te asa.Copiii tai,colegele tale, prietenii tai. Imprieteneste-te si cu tine, zau ca meriti asta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
*Pescaruso, iti doresc sa treci cu bine peste perioada asta.Sa fie atit de scurta cit ti-o doresti si in final,sa ai parte de un job bun, care sa-ti exploateze pasiunea si inspiratia!
*Azi am papat cu multe beepuri, asa ca nu mai scriu menuil meu.Maine ajung acasa si ...Monti e iubirea mea.
Motanica al meu e disparut de casa de 3zile. Nu va spun ca sint ...aproape moarta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E posibil sa revina(desi nu a lipsit niciodata asa mult) asa cum e la fel de posibil sa-l fi calcat vreo masina. Asta e riscul vietii in libertate... Va pup.
PS. Kalua, te iubesc.

+Quote Post
kalua
post Jan 16 2009, 10:18 PM
Post #2917

Musafir

Roxanico, si eu am facut acasa ezerciti dupa nastere, daca vrei intr-adevar sa faci, poti face foarte bine si-n sufragerie.

irinico, asa-i cum spune Rox, noi suntem alaturi de tine, dar cea cu vointa poti fi numai tu, ca noi putem sa-ti spunem lucruri extraordinare, daca tu nu vrei sa le-asculti, degeaba. Oricum, primul pas l-ai facut, felicitari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am mancat astfel:
un mar marisor, apoi un ardei capia umplut cu varza murata, o bucata de cascaval cu bucatele (minuscule) de trufe si (astea tot mici, dar nu chiar puncte ca alea de trufe) hribi, doi ardei kapia proaspeti.
seara doua fileuri de Limada Aspera cu putin broccoli, mazare si ardei kapia copt
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0800.jpg)

Si-acu' cred ca-mi fac si eu un ceai, nu stiu inca de care.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 16 2009, 10:34 PM
Post #2918

Musafir

Eu am mancat o salata. Acum infasor de zor la sarmale in frunza de vita pt maine la pranz.

+Quote Post
Light Blue
post Jan 16 2009, 10:43 PM
Post #2919

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ma tot invart pe aici de ceva timp. Vreau sa zic ceva, dar cuvintele nu se ordoneaza in fraze. In primul rand, cateva cuvinte pentru Irinica . Uite, mie imi pasa ca esti asa intoarsa pe dos pentru ca ma gandesc ca e o stare tare neplacuta cea prin care treci. Si sper sa treaca repede, ca e greu asa. Am citit intr-o carte ca cineva era tare demoralizat, nimic nu-i mergea. A primit un sfat care a functionat: in fiecare zi trebuia sa-si noteze trei lucruri care i-au adus bucurie, putea fi chiar si un petic de cer albastru vazut la un moment dat. Se pare ca sfatul a fost de folos. Hai, noi iti tinem pumnii, ca sa ne spui intr-o zi ca esti vesela si viata-i frumoasa.
Si ca sa nu credeti ca mie imi merge totul perfect de dau sfaturi, sa va zic ca azi am avut parte de o experienta traumatizanta. Am schimbat o suma mare de bani in lei, fara sa mi se spuna ca percep comision 16%. Eu am intrebat la inceput cat este cursul, iar cand mi s-a dat sa semnez acordul de schimb, am semnat fara ezitare. Am crezut ca semnez chitanta. Si iata ca am fost furata in mod legal, desi au facut-o cu buna stiinta. A fost un soc pentru mine.
Pescarush, bine ca nu ti-ai pierdut optimismul in conditiile astea.
Dr_Wise, bune salate si frumoase. Si "Buna ziua!" si pentru celelalte fete.
Azi:
D: 3 felii Wasa cu zacusca, cafea;
P: ciorba de pui, friptura de pui si muraturi;
S: omleta, putina carne si muraturi. Apoi un beep, cum ziceti voi.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 16 2009, 11:24 PM
Post #2920

Musafir

Aoleu Blue, imi pare rau pentru incidentul cu schimbul valutar. Asta-i o chestie demult stiuta in tara. Acum sunt obligati sa afiseze la vedere comisionul, ca sa-ti sara in ochi. In trecut, trebuia sa te uiti cu lupa ca sa-l vezi. Sunt totusi f putine casele de schimb care mai percep comision. Probabil te-a incantat cursul avantajos, dar ce-ai luat pe mere, ai dat pe pere.

Mi s-a facut foame dupa ce-am vazut poza Kaluai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cred ca ma duc sa-mi fac un ceai. Sorb acusica dintr-un ceai de zmeura. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 290 291 292 293 294 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 09:13 PM