IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jan 17 2009, 12:05 AM
Post #2921

Musafir

Haoleuuuu, 16%?! Enorm de mult!
Sa fiu sincera, nu schimb decat la anumite case in Cta, dar, mai nou, folosesc homebank si-mi transfer banii din contul in valuta pe cardul in lei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 17 2009, 09:30 AM
Post #2922

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Blue, daca n-aveau afisat comisionul, fa o plangere la protectia consumatorului. Poti s-o aplici direct pe site-ul lor unde explici toata povestea si scanezi si chitanta. Nu zic ca se va rezolva, dar in mod cert, daca e ceva in neregula vor face un control.
Mi s-a intamplat in urma cu multi ani sa-mi incasez o pacaleala, din prostia mea. Am fost tare uimita cand am fost sunata de firma in cauza sa-mi restituie banii.

Doftorici, sper c-ai infasurat multe sarmale, c-o sa poftim in cor la ele. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
stoina
post Jan 17 2009, 10:00 AM
Post #2923

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata!
Dragelor, plec din Bucuresti, bucuroasa ptr ca Motanic-al meu a venit de-asnoapte-acasa. In drum, trecem prin Paradisu lui Tintareanu, pe la niste prieteni care locuiesc acolo(au 2 copii, un baietel de aprox 4 ani si o fetita de 9 luni, abia astept sa ma gioc oleaca cu dumnealor!!) Va pup cu veselie, dupa un mic dejun gatit cu talent de Marius:
-oua cu oleaca de bacon si brinze. rosii proaspete
-ceiutz: Ingerul protector de la Sonnentor, o bunatate!
-cafea decof+laptic proaspat.

Am sa fac pozuci cu casutza mea de-aici, sa vedeti ce minune de plita si cuptioras mi-am montat! Puuup, weekend frumos!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 17 2009, 11:38 AM
Post #2924

Musafir

Buna dimineata!
Fanny, n-am facut prea multe, cred ca sunt maxim 20 buc, dar s-o gasi una de caciula pt fiecare pofticios, nu? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Le-am pus pe foc de 10 minute, miroase livingul Robertei cum n-a mirosit el niciodata pe vremea stapanei lui de drept. O sa-mi duca dorul vecinii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (avem hota, dar mai scapa o aroma si pe afara)
Stoina, baga pozele! Vreau sa vad o bucatarie de MM convinsa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azi dimineata am mancat:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2378.jpg)
1 portocala babana
lapte cald cu fulgi ovaz
1 cafea black decofeinizata
Weekend placut tuturor!

+Quote Post
scumpic
post Jan 17 2009, 12:12 PM
Post #2925

Incurabil

Member No.: 2,663

Doamne, eu am ajuns sa astept pozele doctoresei! Intru zilnic sa ma uit ce a mai aranjat frumos pe masa. Bravo! Poate sa fie doar o portocala si o cafea, ca prezentarea e atit de frumoasa incit vreau sa maninc si eu asa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 17 2009, 02:44 PM
Post #2926

Musafir

Bine arata mancarurile doftoresei, indubitabil (numai ca servetelul tot pe partea gresita e (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), dar ma gandesc, scumpic, ca nici tu nu mananci de pe ziar.

Azi, ca m-am sculat tarziu, mi-am facut la pranz un mic dejun nespectacular, dar de care chiar mi-era pofta: ou cleios, painica filozofala, cascaval de munte, mezel proaspat de curcan, rosii siciliene si masline. Si ceai de la happy cu lapte.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0808.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Jan 17 2009, 03:15 PM
Post #2927

Musafir

N-am avut de lucru si am deschis topicul asta pe nemancate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum imi ghioraie matele, nici nu mai stiu ce sa mai mananc desi aveam planul pentru cereale cu lapte. Dar oul ala si mezlul lui kalua arata asa de bine ca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mancarica lui dr_wise arata bine, de aceea sunt confuzata acum, sa mananc glucidic sau lipidic? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Inca nu prea stiu ce pap azi, am ciorba de varza pentru pranz, a iesit delicioasa (aveam eu o pofta de vreo 2 saptamani) si am scos la dezghetat ardei copti, dar inca nu stiu ce fac langa ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Blue, imi pare rau de incident si efectiv nu-mi pot reveni cand vad cum esti furat ca in codru. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Fanny are dreptate, eu as urma sfatul ei.

+Quote Post
Fanny
post Jan 17 2009, 03:55 PM
Post #2928

Moderator Global

Member No.: 1,055

Hello. Eu nu reusesc sa pozez. Sunt asa pofticioasa ca n-am rabdare sa-mi trag bucatele in cliseu. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Md: jumatate de pomelo, cafea si dupa jumatate de ora iaurt, fulgi de ovaz si gem de capsuni
P: fasole rosie, o bucata de gratar si doua snitele de pui si salata de varza rosie murata. Iar ca desert un pumn de alune
pentru seara n-am planul inca.

+Quote Post
scumpic
post Jan 17 2009, 04:17 PM
Post #2929

Incurabil

Member No.: 2,663

dar ma gandesc, scumpic, ca nici tu nu mananci de pe ziar.

NUuu, si eu tot asa frumos le asez, dar n-am aparat sa le pozez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si la tine imi place!

This post has been edited by scumpic: Jan 17 2009, 05:29 PM

+Quote Post
dr_wise
post Jan 17 2009, 05:16 PM
Post #2930

Musafir

Hello!
Fir-ar mama lui de servetel! Daca mie-mi place sa-l vad pe dreapta, ce sa fac?!
Wow!
Micul de jun al kaluei e tare tentant, dar eu sunt amatoare de mic dejun glucidic, cu toate ca mi-ar placea sa mananc si cate un ou moale, sau o omleta. Nu poci, domle!
Pranzul(cam pus pe graba, ca eram lesinati de foame):
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2379.jpg)
sarmalute in frunze de vita, smantana, vin rosu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Deseara habar n-am ce sa mananc, sunt prea plina ca sa ma gandesc.
Va pup!

PS: kalua, daca fac paste integrale "carbonara", sunt macar de faza a 2-a?

This post has been edited by dr_wise: Jan 17 2009, 05:17 PM

+Quote Post

413 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 08:23 PM