![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa intru sa va laud ca nu rezist, asa de mult imi place cum aranjati bucatele eu nu prea le am cu aranjatul oare exista topic cu aranjatul mesei in functie de feluri de mancare ? trebuie sa ma uit si sa invat , e asa frumos sa fi invitat si sa fi servit a la carte, spune mult despre gazda.
eu una nu stiam ca servetelul e in stanga peste tot unde am fost era in dreapta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaaa, doftoreaso, da-te tu oleaca pe un scaun alaturat, sa ma pun eu in fata farfuriei fermecate. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Hai, bre, ca nu ti-am spus cu rautate chestia cu servetelul. Sunt niste chestii precum mancatul cu cutitul in mana dreapta si furculita in stanga. Pastele integrale carbonara sunt de faza a 2-a teoretic, dar e cam dezmat acolo (de-aia si prefer eu sa le fac cu glass noodles). Lost, chiar, om face un topic cu asa ceva. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaaa, doftoreaso, da-te tu oleaca pe un scaun alaturat, sa ma pun eu in fata farfuriei fermecate. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Kalua, incapem doua pe-un scaun? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu fac pulpe de pui la cuptor cu mujdei de usturoi si ardei copti. yum-yum, deja salivez. De cina cred ca ma voi servi cu niste fructe, sper sa ajunga. Am mancat pana la urma cereale cu lapte dimineata, eu sunt ca doftoreasa, imi trebuie mic dejun glucidic, altfel ma ia o pofta de dulce dupa-masa, si ma bag in tot ce prind. Si, in plus, incerc sa nu-mi schimb rutina, pe cat posibil, in timpul cat voi sta acasa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
pesca si kalua, luati voi farfuria lui doctoras, ca iau eu oala cu sarmale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))
hai cu "poznele" ca`mi place sa ma uit prin farfurioarele voastre ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haide, domle, cum sa ma supar! Dar sa-l ia naiba, ca niciodata nu tin minte sa-l pun pe stanga...o fi din cauza ca-s stangaci? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Anunt in mod oficial ca mai am trei sarmale...mari si late! Cate una de pofticios! Fusera prea bune in combinatie cu vin rosu. Pescarush, suna asa de bine ce-ai pregatit pt pranz, ca-i pacat sa nu faci o poza "de colectie". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am mancat prea bine la pranz, am tras si-un somnic de infrumusetare, asa ca cina se compune din fructe (2 pere + 1 portocala) si ceai en gross. Maine fac snitele din muschi de porc. Am avut intentia sa cumpar piept de pui, sau de curcan si sa fac frigarui, dar la magazinul unde am fost la cumparaturi in dupa-amiaza asta nu aveau asa ceva la un pret convenabil. Asa ca, daca-i duminica, e snitel (cu faina de soia, sare, piper, usturoi tocat si patrunjel proaspat). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, ia sa ne mai spui d-astea cu servetelu'. Pe bune daca stiam ca se pune in partea stanga si-am aranjat la mese... Cred ca nici maica-mea n-o stie. Ia sa fac un pic misto de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Am salivat si eu la micul tau dejun proteino-lipidic. Eu am stat azi nemancata pana ora 1, c-am fost la analize. Oricum, mananc din ce in ce mai putin, ceea ce ma multumeste. Pesca si pranzul tau suna bine. Maine trebuie sa ma pun si eu pe gatit. Trebuie sa fac un felul 2 conform. Desertul va fi neconform, inspirat de Cleo. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as pune maine de niste gutui coapte, umplute cu gem de caise sau de piersici, conform (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hmmm.....am vazut desertul lui kalua cu gem de gutui si mi s-a facut dor de aroma de gutui coapte.....sa moara vecinele de pofta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si parca as face si niste oua umplute conforme (cu pate Inedit, din soia, si mustar Dijon), dar cand sa le mananc, dimineata? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) vad eu. This post has been edited by dr_wise: Jan 17 2009, 10:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De ce nu la pranz? Langa snitelul de porc si multa salata.
Aseara am papat o salata de fructe si am fugit in vizite scurte. Ca sa scap de tentatiile pe care socrella mi le tot invartea prin fata, m-am infipt in bolul cu ardei gras. Ulterior, la alta destinatie, am rontait migdale. Am ajuns acasa dupa ora 9 si ne-am intins la masa de tip bufet: rest de gratar de pui, cascaval si masline verzi. Dimineata de azi mi-am inceput-o cu cafea si iaurt+fulgi de ovaz+ dulceata de capsuni |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaa!
Am facut oua umplute aseara, asa ca o sa incerc un mic dejun mai deosebit, dar voi manca doar 1 ou: kiwi verde lapte cu cacao ou umplut (mustar, pate Inedit, galbenus) telemea Hochland (de acasa :blush:adusa in geamantan) rosii wasa 24% fibre (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2386.jpg) Veeeeery important!...servetelul e pe stanga (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) l-am pus initial in partea dreapta, dar mi-am amintit si-am corectat (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) O duminica placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: ptiuuuu! Uitai cutitul! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2009, 11:05 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ei, mi-am mai revenit. Multumesc pentru cuvintele de intelegere. Incerc sa uit ce a fost.
Dar ce vad aici, talente culinare in plina desfasurare! Bravo! Am o intrebare si o pofta. Sarmalutele au si orez? Sunt de faza II? In meniul de azi: D: 4 felii Wasa cu gem si cafea; P: ciorba de vita cu smantana si va trebui sa ocolesc o varza a la Cluj pentru ca are orez alaturi de carne. Disera nu stiu ce o sa fie in meniu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 04:48 PM |
|