![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au un strop de orez basmati si sunt de faza a II-a. De multe ori le fac fara orez, dar ies cam pietroi...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, sorry, dar la cat ne-a fost de foame, n-am mai stat sa pozam pranzul ieri. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Poate reusim azi, ca e cam acelasi. La mine au scapat si cativa cartofi prajiti ieri (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) si am vazut eu dupa aceea, ca nu m-am simtit bine (asa-mi trebuie, ca stiu ce patesc cand mananc ceva mai uleios) si am facut carare pana la baie.
Menul pe azi: D - iaurt cu fulgi de ovaz, gem de visine P - ciorba de varza, pulpa de pui la cuptor cu mujdei de usturoi si ardei copti C - fructe, si daca mi-e foame, poate si cateva pecans (un soi de nuci). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am experimentat ceva: rulada din muschi file de porc, umpluta, plus varza de Bruxelles la cuptor, in sos de vin rosu si cascaval.
Arata asa inainte de razbel: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2392.jpg) in farfurie: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2393.jpg) plus o salata babana: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2389.jpg) si un pahar de vin rosu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) din pacate, n-am avut vin alb sec "on stock". Varza a iesit tare buna, avea gust de varza normala, pregatita la cuptor. O sa scriu reteta la topicul corespunzator. Pescarush, eu cred ca am devenit obsedata. Nu-l invit pe amore puro la masa, pana cand nu pozez totul in liniste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2009, 05:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vrei sa fii mamica mea? sau mamitza sau mam`mare?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mamica nu pot sa-ti fiu, dar prietena cu cea mai mare placere, mai ales ca-mi si place tare mult de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cine stie, poate prin 2011 vom fi vecine de cartier si-o sa fii "clienta" mea fidela la mesele de duminica. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma simt ca o anaconda care a inghitit un vitel, nu mai incape nimic! Mai stau pana la 1600, sa-mi fac digestia, dupa care imi scot iubirea la plimbare. This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2009, 05:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) anaconda!
Sa va spui un secret: am impresia ca slabesc mai repede, de cand salivez la bucatele astea delicioase. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi spui?!
D-aia urasc sa stau acasa, fiindca sunt pasionata de gatit si-mi vin idei peste idei, nu ma pot opri din experimentat. E mult mai bine sa mergi la servici si sa mananci din an in Paste...dar si mult mai stresant! Cred ca numai stresul ma slabeste! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
In seara asta am mancat 1 portocala + 1 mar.
Gata! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Dr_Wise, am vazut la televizor ca la malul marii, in Constanta, au aparut lebede. Au venit din Delta.
In seara asta: medalioane din pui |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am ochit de vreo luna niste rate grasute in Grund (orasul de jos), s-au cam inmultit cu localnicii astia pasnici, ar cam trebui decimate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cate ori ma plimb pe acolo, visez la una pe varza, in cuptorul Robertei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oare asa au procedat si tiganii aia din Viena, care-au mancat lebedele din fata nu stiu carui castel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana la urma, se cheama ca pastram echilibrul ecologic. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) "Green peace" scrie pe fruntea noastra!
Aaaaaa! Daca va povestesc ce-am facut weekendul trecut...a propos de "echilibrul echosistemului"... Am iesit cu amore puro pe "Lipscanii" de aici la plimbare, iar undeva, pe o straduta din centru, erau niste tineri cu o taraba, invitau trecatorii sa semneze impotriva maltratarii animalelor si impotriva utilizarii blanurilor naturale de catre o casa de moda, parca Escada, dar nu bag mana in foc. Tocmai iesisem din magazinul Escada, oripilata de "soldurile" lor, ramase astronomice pt buzunarele mele. Si ma duc eu frumusel sa semnez. Erau 3 liste. Una impotriva celor care maltrateaza animalele, alta impotriva celor care jupoaie animale pt blana si piele si alta impotriva casei de moda respective. OK Ma asez eu la rand murmusel si, cand sa semnez, imi dau manusile jos....si observ ca manusile mele sunt dintr-o frumoasa piele intoarsa neagra...naturala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) injur in gand si dau sa le bag in poseta...numa' ca poseta era aia gri, cat un hectar, toata din piele. Ptiuuuu, m-am gandit! Rusine sa-ti fie! Da' poate observa careva mai radical din fire si ti-o face franjuri cu foarfeca, sau cutitul (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Hmmm! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) M-am uitat banuitoare in jurul meu, i-am fixat pe toti cu privirea, am semnat tot ce era de semnat, fiindca altfel, sunt o iubitoare de animale (well, cu mici exceptii...) si m-am teleportat urgent din zona "fierbinte". Asta a propos de lebede... This post has been edited by dr_wise: Jan 18 2009, 09:36 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:52 PM |
|