IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 294 295 296 297 298 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jan 18 2009, 09:23 PM
Post #2951

Musafir

Apoi nu va suparati, da' eu una, iubitoarea de animale au ba, in plastic nu ma incalt! Daca papucul nu-i de dianafara si pe dinauntru din piele (astia de vara pot avea si textil, dar si ala 100% bumbac), il pun frumos inapoi pe raft si gata. Si bag mana-n foc ca nici astia de la Green Peace & consortii nu umbla incaltati numai in bascheti.
Palton de blana n-am, dar cateva chestii cu blana da (chiar un pardesiuas tricotat cu guler de blana si-o scurta cu un fel de guler-fular care la capete are cozi de nurca, ambele de la Escada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), eu le port fara probleme si fara ganduri negre.

Eu-s tare plina, am mancat si ceva neconformitati azi (doua mini-chifle la micul dejun si o bucatica foarte mica de tarta cu ceapa).

Doftoreaso, din cauza kiwi-ului, care are IG-ul 50, micul tau dejun a fost de faza a doua.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 18 2009, 09:35 PM
Post #2952

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ei, da?!
Sarut mana de info!

+Quote Post
irinica
post Jan 18 2009, 09:39 PM
Post #2953

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragutele mele, va multumesc mult pentru toate gandurile voastre! Ma ajutati mai mult decat credeti!

Pescarelule, nu fi trista, tot raul spre bine si eu cred ca nu e intamplator nimic din ce se intampla. E important ca te poti relaxa si poti oleaca mai mult sa fii langa ai tai. Bucura-te din plin de aceasta perioada si vezi partea buna.

Doctore, m-am dumirit!! Vesela neagra pe fond mov e ce-mi doresc ( nu mai vorbesc de toate minunile alea de bunatati) sa ies din starea asta de grasana. Acum, negru ca negru da' mov nu gasesc cu siguranta ( am sa iau ce culoare voi gasi si il pun pe pictorasu' meu sa presteze...mov!).

Nu zic ce am mancat, ca mi-am bagat nasul in olecut de coliva, ca prea a fost laudata ( eu am facut-o!).

Daca nu mai intru in urmatoarele zile, sa stiti ca sunt bine, numai ca de maine am examene multe si grele ( poate numai pt. mine sunt grele, ca nu am timp de citit cat ar trebui).

Va pup si va imbratisez cu mult drag!

+Quote Post
Fanny
post Jan 18 2009, 09:43 PM
Post #2954

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mult succes, Irinica!

+Quote Post
irinica
post Jan 18 2009, 09:51 PM
Post #2955

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Nu m-as descurca fara voi! Sincer si din inima! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 18 2009, 09:54 PM
Post #2956

Musafir

Bafta, irinici! Si de maine te asteptam cu spovedania zilnica aici!

Stiti ca-i indicat la curele de slabire de mancat din vesela neagra/inchisa la culoare? Cica volumul pe farfurie pare mai mare decat e in realitate. Eu am avut vesela neagra si in anii aia n-am avut probleme cu greutatea, o fi de la asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Jan 18 2009, 10:17 PM
Post #2957

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Kalua, fiindca esti prin zona, te intreb ceva: crezi ca rezist cu programul meselor astfel: 8 micul dejun, 14-15 pranzul si 19 cina? si gustarea merge si pe la 11 A.M.?

+Quote Post
kalua
post Jan 18 2009, 10:29 PM
Post #2958

Musafir

Teoretic, da, chiar e foarte bine asa.

+Quote Post
pescarush
post Jan 19 2009, 05:35 AM
Post #2959

Musafir

In sfarsit l-am lamuit pe photobucket sa lucreze, asa ca pun poza cu ce-am mancat la pranz. Nu arata la fel de aspectuos ca a doftoresei, sau kaluai, dar a fost bun:

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/DSC00801.jpg)

Irinica, multa bafta la examene. Eu te astept sa vii inapoi aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca asta si fac: ma bucur de timpul asta, ma bucur ca petrec mai mult timp acasa, ca nu ma mai trezesc asa de dimineata, ca nu conduc in vremea asta, macar o perioada. Si toti ceilalti sunt bucurosi sa ma stie acasa, petrec ceva mai mult timp si in bucatarie, iar Sunny e de-a dreptul incantata ca are companie peste zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , e tot dupa mine prin casa.

+Quote Post
Fanny
post Jan 19 2009, 08:23 AM
Post #2960

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ai papat ca o vrabiuta, Pesca! Eu cand am ceva bun in farfurie nu pot sa ma limitez doar la o portioara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ieri am mancat, pui cu cascaval si salata de varza rosie murata, la pranz,
mar - gustare,
dupa 8: jumatate de pomelo si ulterior, un copan cu putina telemea de oaie.

Azi: cafea si iaurt cu fulgi si dulceata

+Quote Post

413 Pages V  « < 294 295 296 297 298 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 11:07 AM