IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ghemotoc
post Jan 19 2009, 08:48 PM
Post #2971

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Mersi pescarush. Sper ca o sa.ti gasesti de lucru repede!
Completare la pranz (pe care nu l-am papat incat): am mai rontait si un ardei rosu (in plan era sa-l manac cu humus dar am uitat sa cumpar).
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 19 2009, 08:56 PM
Post #2972

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pesca e cu familia de ani buni in Canada de cel putin 4ani (de atit o stiu numai eu). (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nu toti romanii din Canada de-abia au aterizat si i-a asteptat o casa cu net, Oricum,sa raminem on topic.

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 19 2009, 09:44 PM
Post #2973

Dependent

Member No.: 5,691

Stiu ce vrei sa spui Maàt, dar cred ca acum e greu peste tot...
Noi macar am venit aici dupa ce toti prietenii nostri s-au mutat aici (inclusiv cumnatul meu), altfel cred ca am fi ramas pe undeva prin Europa (sunt din Brasov).

+Quote Post
Pastelata
post Jan 19 2009, 10:02 PM
Post #2974

Dependent

Member No.: 2,031

Auziti, ma intreaba mami daca pot sa mananc si ciorba de perisoare:D
A,si inca o intrebare legata de ficat(de pasare):la anexa din carte scrie ca la faza 1 tre' sa mananc carne si specifica in paranteza 'fara ficat', iar in cartea cu retete sunt mai multe cu ficat.Deci ficatul e doar pentru faza 2?
Azi mi-am mai luat si eu niste chestii:cereale integrale din ovaz parca,sunca de praga,ciuperci si arahide(in coaja).Merg arahidele la gustare? Migdale nu am gasit decat prajite si le-am ocolit.Sau sunt bune?
Voi mancati oul prajit in tigaie normala,cu ulei?(oricum eu mananc mai mult fiert dar intreb fiindca ma apuca din cand in cand o pofta de ou prajit)Maica-mea are de la teleshopping o tigaie din aia in care se prepara mancarea fara ulei,se poate face si ou(dar nu prea imi place) si macaroane..alte idei?

+Quote Post
kalua
post Jan 19 2009, 10:15 PM
Post #2975

Musafir

ghemotoc (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Pastelata, ficatul era interzis in primele carti montignace, apoi a dat liber la el (contine si glucide, si proteine). Nu-i totusi indicat totusi de mancat des la faza 1.
Oul il poti face si ochi, cu putin ulei.
Atentie cu arahidele, migdalele la gustare! Pot impiedica slabitul!
Perisoarele sunt conforme fara orez. Cu orez basmati sunt de faza a 2-a. Cu orez salbatic ar fi de faza 1, numai ca asta nu se potriveste deloc la perisoare.

Eu am mancat azi asa:
un mar mare, apoi doua painici filozofale cu mezel proaspat de curcan si cascaval de munte, cu doi gogosari mari umpluti cu varza murata.
Seara: linte cu smantana si papadum
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0818.jpg)

Celorlalti din casa le-am prajit si niste cabanos si le-am presarat lintea cu ceapa prajita crocanta (poze la topicul aferent).

Si-am bagat si o ora de Pilates.

+Quote Post
Pastelata
post Jan 19 2009, 10:47 PM
Post #2976

Dependent

Member No.: 2,031

Adica..alune si migdale canci?Pai si eu ce mai mananc?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Eu ma gandeam sa mananc asta la scoala, ca in rest nu prea am ce..fructe..hm:-s

+Quote Post
irinica
post Jan 20 2009, 07:51 AM
Post #2977

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dimineata!

Tare-i frumos si bine cu voi, mai ales cand Kalua ( sefa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ma tine din scurt si nu accepta nici o sesiune , nici o scuza ci ma someaza sa raportez urgent meniul. Te pup!

Cum o fi ceapa aia crocanta? Adica ma intereseaza cum se procedeaza sa devina crocanta.

Azi am avut examen la Asistenta copilului cu handicap si din 4 subiecte, n-am stiut - terapia cu delfini. N-am citit cursul ala ca nu credeam ca o sa dea din el. Oricum m-am descurcat si am scris ce mi-am amintit din... carti, reviste si TV.

La mine in dormitor e carantina, barbatul meu e gripat rau. Pe mine ma doare rau in gat , e rosu si intepator dar nu sunt puncte albe. O sa treaca!

Acum mananc cu greu juma' de grapefruit.

Ieri nu mai stiu ce am mancat dar nu mult (ca ma intepa gatul) dar am supt pastile cu polen si vit. C. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ( am dat si cu albastru de metil in gat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Plec sa duc fetita la gradi, apoi merg la munca si revin pe seara cu meniul de azi. Promit!

Poate am timp sa trec sa imi iau vesela neagra. Kalua, multumesc!

Va pup! O zi minunata!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 20 2009, 09:11 PM
Post #2978

Musafir

Buna seara!
Astazi am mancat:
d - 1 kiwi, apoi lapte cu fulgi ovaz, cafea black
p - 2 mere
19:00 - snitele din muschi file de porc, cu faina de soia, patrunjel si usturoi:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2398.jpg)
plus o salata cu capere:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2397.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Jan 20 2009, 09:22 PM
Post #2979

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Foarte frumoasa cina ta.
Eu am mancat azi dimineata de faza a II-a. Finn crisp cu branzica light si peste din conserva + cafea cu lapte
Pranz: salata de varza (in lipsa de altceva a fost excelenta)
Gustare pe la 4: alune si 4 patratele de ciocolata 85% cacao
Pe la 7 niste smochine
Acus pregatesc cina: linte cu smantana, pui, chiftelute de naut. O sa pap o selectie din cele trei, cu varza rosie murata.

+Quote Post
Light Blue
post Jan 20 2009, 09:56 PM
Post #2980

Dependent

Member No.: 4,661

Bine ati venit , Ghemotoc si Pastelata.
Pastelata, daca mananci dimineata, in scurt timp nu o sa mai simti nevoia sa mai ai si gustarea de dimineata. Cam acelasi lucru si cu gustarea de dupa-amiaza.

Meniul meu de azi:
D: 3 felii Wasa cu gem de visine, cafea. Am incercat lapte cu fulgi de ovaz, dar nu e pe gustul meu. Iaurtul cu fulgi imi plac, dar nu lapte cu fulgi.
P: ciorba de vita, omleta cu gogosari murati, 2 cubulete de ciocolata;
S: varza calita, o feliuta de cascaval si gogosari murati.

+Quote Post

413 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 05:34 AM