![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunteti de coma gagici (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Laudati voi de zor 'tofu' asta, dar eu n-am chef sa-l incerc. Numai cand ma gandesc ca arata ca o branza, nu pot. Asta seara am mancat 3 portocale si alune, migdale si alune de padure. Avusei musafiri si fuse tare greu sa nu dau iama in spirale si prajituri, dar am rezistat eroic. Contact_criss, interesanta filosofia d-nei doctor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare buna tare filozofia doctoritei. Seamana cu aia - sa te porti si sa mananci ca si cum ai fi slaba chiar daca esti abia la inceputul schimbarii felului de alimentatie.
Doftoreaso, daca te bagai in bushulet cred ca nu mai avea America de asteptat pana la alegerile normale ca praf il faceai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa faci tu cu unu' ca el? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa-mi bata covoarele! ei, ii gaseam eu un job in Ro, nu-i bai! ati vazut cum a pupat-o cu foc pe Dna Basescu la dineul oficial? Deja l-au facut praf romancele, iar Dna Base' nu-i de lepadat. Mi se pare mult mai aratoasa decat artificiala de fiica-sa.
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) scuze! Am rupt filmul cu merele in dim asta si am mancat iaurt cu fulgi ovaz si 2 lingurite de gem de coacaze negre. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata, dragelor!
Sa pun si eu meniul meu de ieri: MD: peste cu legume si maioneza si o rosie P: vinete la cuptor C: restul de peste cu legume si maioneza Doftore, si eu ma gandeam sa-mi iau o crema anticelulitica, dar stiu ca niciuna nu are niciun efect fara un masaj care sa dureze mai mult de 10 minute. Ma hotarasem sa-mi iau una d ela Yves Rocher, dar nu gasesc niciun reviw, bun sau rau, si ma gandesc ca e mai bine sa merg la masaj profi. Anul trecut am avut-o pe aia de la Elmiplant (Cellulight) si nu a avut niciun efect. Era extrem de grasa si intra f f greu in piele, ceea ce era bine, ca trebuia sa frec pana lesina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nasol era ca ma dadeam in perioadele alea caniculare si ma treceau toate transporatiile de la atata masat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deci cred ca m-am lecuit de creme anti... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi meniul partial este urmatorul: MD 2 muffins cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte 0,1% G arahide cu 100gr.vin sec(a fost ziua unui coleg) P varza calita cu carnat de casa C (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si va anunt. apropo de cremele anticelulitice,am folosit si eu acum 2 ani de la Avon formula cellu-sculpt si pot sa spun ca a avut ceva rezultate dar daca nu continui tratamentul se pierd in timp (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe dear, oricum daca mergi la masaj, ti-l va face cu o crema anticelulitica! Asta e clar, nu te maseaza pe uscat, daca tot te chinuie, macar sa impusti 2 iepuri dintr-un foc. Eu am pus ochi pe o crema de la ROC, recomandata de farmacista, da' habar n-am ce sa fac. Nu mai dau banii pe celelalte ape de ploaie, ori dermatocosmetica, ori nimic!
Mii de scuze pt off topic, da' aici e gasca MM, ce sa fac?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, Wise, normal ca nu face pe uscat masaj. Am mers si eu la masaj anul trecut si era tare bine! De-aia zic sa nu dau bani aiurea, mai bine ma duc la masaj...
Nu te mai lua dupa farmaciste, ca ele au traget...am mai zis eu pe aici. Eu cred ca toate-s o apa si-un pamant. Am o prietena care si-a luat de la ROC sprayul anticel si nu a avut niciun efect. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut dragelor,
Micu`-dejun a constat la mine in iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz mai alternez cu laptele de 1,5%,ca sa am rezultate scontate) Azi ma premiez cu un pranz de faza II :un pilaf din orez basmati cu bucatele de piept de pui in el si cu niste urzici tocate-->l-am gustat deja,oregano asta face tot dichisu`...ce sa mai,sunt addicted to oregano (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) C - nici nu stiu,fructe cred...da` nu prea mai am...mai am un mar si 2 grapefruit-uri,care stau de 1000 ani in frigider...cre`ca-s oxidate si mamele vitaminelor din ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns finally la 50,1kg... deci Monti e super...totusi,macar un 49,9 sa vaz` pe cantar,ar fi super...oricum,o sa alternez de acu` incolo faza I cu II.. O sa pun si poze..daca ma primiti in albumu` familiei Monti... A inceput lumea sa`mi zica ca-s prea slaba...intr-adevar am picioare slabe,maini slabe,fund mic,dar nu am talie,ma enerveaza...as fi preferat sa fiu mai talioasa asa,si cu un fund mai generos...uf! Sper sa raman la regimu` asta,ca ma simt f energica,in sfarsit nu mai dau banii pe prostioare,imi iau strict ce e sanatos si conform...inainte cheltuiam f multi bani pe bau-bauri si aveam o permanenta senzatie de foame...mancam multe dulciuri,imi crestea rapid glicemia,apoi scadea brusc,se manifesta prin ameteli,foame...incep sa-mi revin...inca poftesc la dulciuri de mor,de fapt la cioco poftesc...mai ales aia cu portocale cu 65% cacao e o cioco reusita si pe gustu` meu...dar are cam putina cacao si mi se pare dulce... Si pentru ca ati deschis subiectu` creme anticelulitice,eu folosesc de 1 an juma` Gerovital,lapte anticelulitic si-s multumita...cremele-minune probabil costa o caruta de bani,iar eu caruta o am,da` banii nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dr_wise,m-am gandit la tine cand am auzit ca vine Bushu` la Constanta... nimphe,combinatia de peste cu maioneza si legume,e durere de buna...am facut si eu cateva zile la rand mai demult,am mancat cu atata pofta,pana m-a luat greata...acu` mi`m revenit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pescarush,tu ai fost slaba dintotdeauna?pe la 20,cum te prezentai? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) roxanica,bag mana in foc c-o sa-ti placa tofu`ul prajit cu condimente...nici urma de gust de branza,poate doar consistenta... Pupici gagici |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, impaca-te cu conformatia corpului tau (eventual daca o poti ajuta cu gimnastica este foaret bine). Nu slabi exagerat, ca nu e bine.
Eu am fost mai plinuta ca si copil, pana in adolescenta (nu grasa, dar cu "forme"). La 20 de ani ma prezentam bine (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , aveam 45-47 kg. Inainte de nunta am slabit, am avut probleme cu stomacul + sesiunea de vara, asa ca ajunsesem la 43 kg, se speriase maica-mea cand m-a vazut. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Meniul meu pe azi: D - apple sauce cu fulgi de ovaz, germeni de grau, nuci, seminte de in si un ceai P - mancare de linte cu salata de varza C - ratatouile de legume cu tofu, salata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Asta seara am mancat salata a la emtyG cu tofu prajit si 3 feliute de muschiulet .Toate foarte bune (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:14 PM |
|