IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 299 300 301 302 303 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Philia
post Jan 21 2009, 07:38 PM
Post #3001

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Doctore, ar trebui sa te bagi in programele de promovare a turismului romanesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 21 2009, 08:06 PM
Post #3002

Musafir

Doctore, esti mortala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am primit si eu anul trecut o sticla de vin de Tokai (nu stiu daca am scris corect) de la prietena mea din Budapesta, dar era foarte dulce, nu l-am putut bea fara apa minerala. Toate soiurile de Tokai sunt dulci? Am mai vazut si pe-aici, dar n-am mai avut curaj sa cumpar. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

P.S. Acum imi dau seama ca se fac de fapt 2 ani de cand am fost in tara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 21 2009, 08:08 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 21 2009, 08:17 PM
Post #3003

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Pesca, si la mine sunt 2 ani de cand am fost in tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . am gasit aici vin romanesc si alb si rosu!
Doctore, daca ai intrebari despre franceza (gramatica, vocabular, etc.) poti sa ma intrebi!
of, raceala asta, cam cate cani de ceai negru si verde putem bea pe zi (contin cofeina si stiu ca nu e prea bine sa bem ceai negru)?

This post has been edited by ghemotoc: Jan 21 2009, 08:25 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2009, 08:34 PM
Post #3004

Musafir

Bravo, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Apropo de limbi, le-am dat azi colegilor o lectie de gramatica despre cazuri in limba lor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Din cate stiu toate felurile de Tokaji sunt de desert.

Azi:
Un mar, apoi mancarica de mazare cu carnati, cu putina smantana si doi gogosari mari umpluti cu varza murata
Acum am o varza a la Cluj in cuptor, cu putin orez Basmati integral (faza a 2-a din cauza orezului), din ea ma infrupt la cina.

Ceai negru deloc, ghemotoc.

+Quote Post
Pastelata
post Jan 21 2009, 08:48 PM
Post #3005

Dependent

Member No.: 2,031

Imi dati si mie niste idei de gustari pentru la scoala?De la fructe(de fapt numai mere am mancat pana acum,adica ieri si azi:)) ) mi se face foame.
A,si mai voiam sa va intreb ceva.Am citit mai devreme articolul despre zaharina..OK,deci ingrasa.Dar pot folosi macar putin aspartam dimineata pentru lapte/ceai?

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 21 2009, 08:50 PM
Post #3006

Dependent

Member No.: 5,691

pastelata, foloseste numai fructoza, e singurul indulcitor admis (desi nu e prea recomandat in 1 faza) sau incearca sa pui niste lapte cu 0% (eu asa fac), chiar si in ceai.
iar pt gustari eu rontai branza, legume - morcovi, ardei, rosii etc si incearca-le cu hummus de exemplu. la sectiune cu retete sunt niste saratele cu faina de soia si branza, incearca-le

This post has been edited by ghemotoc: Jan 21 2009, 08:53 PM

+Quote Post
dr_wise
post Jan 21 2009, 08:50 PM
Post #3007

Musafir

Merci!
Ghemotoc, multumesc mult pt oferta, dar am deja "ajutoare" foarte "available" la orice ora.
Din cate am inteles din explicatia lui Imre, vinurile de Tokai sunt toate dulci dintr-un motiv foarte simplu: se obtin prin combinarea mustului stors din struguri normali cu boabe de struguri stafidite, uscate.
In aceste conditii va dati seama ca vinul nu poate rezulta decat cu un procent f mare de zahar.
In seara asta voi manca (mai stau putin, sa se raceasca ciupercile):
1 mar, apoi
Salata de cruditati:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2399.jpg)
Ciuperci umplute, preparate la cuptor:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2400.jpg)
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O tai la masa!

+Quote Post
pescarush
post Jan 21 2009, 09:06 PM
Post #3008

Musafir

Ce foame mi s-a facut, vazand mancarea doftoresei. Noroc ca si spaghetele mele sunt aproape fierte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ghemotoc, stiu, si noi luam feteasca alba de Panciu si parca e tot feteasca (dar neagra) si celalalt soi. Mai ales daca mergem in vizita la altii si nu sunt romani. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Pastelata, atitudinea ta de a nu renunta cu orice pret la lichide indulcite nu prea merge cu Monti. Ce crezi ca ti se intampla? Am renuntat noi, care am folosit zaharul cu cel putin 20 de ani in plus fata de tine, si n-am patit nimic. Aspartamul este foarte periculos. Totul pleaca de la creieras.
Gata, am tulit-o si eu la masa, ca s-au fiert spaghetele.

+Quote Post
Fanny
post Jan 21 2009, 09:19 PM
Post #3009

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Salut. Azi am mancat haotic, iar cina a fost de faza a II-a.
Dimineata cafea. La pranz, 3 portocala si apoi un mar. Seara,:lihnita dupa alergatura si munca, vreo jumatate de duzina de chiftelute de naut, putina branza light, cascaval si orez basmati cu ciuperci. Un talmes balmes. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 21 2009, 09:37 PM
Post #3010

Musafir

Chiar asa, mai Pasltelato, ori cu Monti, ori ba. Cu ideile pe care le ai tu acum nu te vei dezvata probabil niciodata de dulce (stiu pe propria piele ce greu e (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , dar tot asa stiu ca se poate). Pentru la scoala poti sa-ti mai faci sandwichuri cu paine de soia. Sau iti iei morcovi si rozi la ei, astia nu provoaca foame precum fructele. Si nici nu contin fructoza naturala.

Doftoreaso, poza cu salata e mortala!

Cina mea:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0825.jpg)

+Quote Post

413 Pages V  « < 299 300 301 302 303 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:54 PM