![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
De la creier e totu',clar.Dar toootusi nu mi se pare asa o tragedie ca nu tin strict-strict-strict.Ati vazut Twilight?Cum zicea Edward...mancarea asta te face mai puternic si mai sanatos dar nu esti satisfacut:)) Asa ma simt eu, care pana acum mancam ca nesatula orice aveam chef si acum cu mese la aceeasi ora(nici macar asa nu mancam,ci cand aveam chef,pe baza de stres mai mult,si cum sunt stresata la maxim de obicei va dati seama)
In dimineata asta am mancat lapte 0.1% cu fulgi de ovaz si n-avea niciun gust,absolut niciunul.Mancam doar asa,ca sa nu-mi fie foame apoi.Ce trist:( |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, Pastelata, la Montignac chiar ca nu-i cazul sa mananci ce nu-ti place, mancarurile posibile sunt infinite, nu se poate sa nu gasesti unele pe gustul tau si de faza 1.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, Pastelata? Cred ca esti prea mica sa te bagi la un regim serios. Nu stiu cat de mari sunt problemele tale cu greutatea (eu stiu sigur ca la varsta ta n-as fi putut tine un regim), dar ti-as recomanda doar sa eviti junk food si sa faci miscare cat poti de mult. Esti asa de tanara, probleme prea mari cu metabolismul n-ar trebui sa ai, plus ca nu esti pregatita sa tii regim. Eu te-as sfatui sa incerci doar sa eviti pe cat posibil ceea ce stii ca ingrasa, in rest sa mananci cu masura. Si, bineinteles, mult sport.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pana sa ma culc ieri am mai mancat niste orez cu o chifteluta de naut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi, vreau sa ma alimentez mai bine in cursul zilei, sa nu mai dau iama in frigider dupa apus. Am inceput cu cafea si fructe (portocala, mandarina, kiwi) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastelata, chiar, cati ani ai?
Las', Fanny, ca eu am dat iama in alte celea aseara, dupa ce-am vazut pozele cu baclavale. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neaaaataaaaa!!!!
Bre Kalua, ce mancasi aseara soro, ca arata bine?!...mai ales ca am vazut si-un pahar cu vin rosu alaturi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..ma facusi curioasa. Si eu am vazut baclavalele alea, dar vreti sa stiti un secret?...sunt doctor docent in facut baclavale! Numa' ca mi-e frica sa fac, fiindca dau iama in ele si sunt pline de zahar, sau miere, la alegere. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Asta-i singurul lucru care ma deranjeaza la dieta MM: ca nu pot manca dulciurile pe care le prepar cu fooooooooooarte mare placere. Ehhhh..... Micul dejun de astazi, simplu si gustos: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2401.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Varza a la Cluj, bre, acompaniata de-un paharel de Negroamaro, hic! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Si eu fac baclavale bune, dar de-astea normale, blat, stropeala cu unt, blat, etc. Dar am vazut pozele alea cu toate felurile de baclavale, alea cu fistic...si mi-am adus ce minunatie e sa ai un platouas cu cate doua mini-bucatele din fiecare varianta... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci n-am fost singura care a facut prostii aseara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am mancat cascaval cu zacusca (in lipsa de alte legume, ca tocmai am descoperit ac sufla vantul la mine in frigider) si apoi am mancat niste resturi de macaroane cu branza de la copii (erau macaroane integrale, deci, sa zicem ca erau de faza 2, numai ca mancasem glucidic si dimineata, si la pranz).
Pe azi mi-am propus: D - un mar, pauza, cereale cu lapte P - sarmale (faza 2) C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) trebuie sa fac cumparaturi, si apoi vad ce mananc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Sunt mandra, am fost cumintica aseara, omleta cu branza, cu nici macar o jumatate de felie de sunca si cu ceapa verde. Si 2 bucatele de ciocolata cu 85%.
Azi am de gand: MD - cafea cu lapte 0% (s.a dus deja), 2 mere, capsuni si ceai verde P - probabil o salata greceasca cu pui (trebuie sa ma duc sa o cumpar) C- o sa ciugulesc ce o sa gasesc ca trebuie sa fac cumparaturile in seara asta, probabil ca o sa mananc iar legume E buna si raceala asta de ceva ca nu prea ma chef sa mananc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,713 ![]() |
ieri nu mai tin minte, dar azi exact asa:
imediat cum ma scol din pat un pahar de apa de la robinet, ca in Franta cica e buna D- un ciai negru slab, 4 biscuiti Wasa 16% fibre cu brinza 0% 10:00 un pic pasta din mere fara de zahar si un mar crud 13;00 carne de pui inabusita cu un gogosar si o rosie, peste 10 minute 2 b de ciocolata 72% cacao ( gasise-m undeva ca e nu e interzis imediat dupa masa, dar eu nu sint sigura) 16:00 cred un mar sau portocala 19:00 orez integral ( aici complet se zice) cu salata ......... c-am mult nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 06:03 PM |
|