IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ghemotoc
post Jan 22 2009, 06:23 PM
Post #3031

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Frisca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (vroiam sa fac inghetata) - in retete am vazut ca e vorba de frisca fara zahar, grasimi, poate nu mai tin eu bine minte.
Mersi de poza, o sa mi le cumpar si eu.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2009, 06:26 PM
Post #3032

Musafir

Pai ia frisca lichida, la cutie. Sau creme fraiche (am scris corect?) asta este ca o smantana foarte groasa - 30% grasimi.

Acum am vazut ca ai scris de grasimi. Oricum, ouale puse la inghetata au grasimi, deci merg combinate cu frisca.

This post has been edited by pescarush: Jan 22 2009, 06:28 PM

+Quote Post
ghemotoc
post Jan 22 2009, 06:28 PM
Post #3033

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Super, mersi mult!

+Quote Post
kalua
post Jan 22 2009, 07:00 PM
Post #3034

Musafir

Pastelata, si eu am fost grasunica bine la pubertate, pana atunci fiind o schilodenie. S-a dus totul asa cum a venit, dar a stat grasimea pe mine cativa ani. Slava Domnului ca pe-atunci nu era nebunia asta cu siluetele si nu mi-am facut deloc probleme. Zic si eu s-o lasi moale cu dietele in general, poti tine faza a doua Montignac, dar lejera, asta numai pentru ca-i sanatoasa. Fa sport in continuare.
Grasimea de pubertate si menopauza e tare greu de franat pentru ca-i vorba mai mult de hormoni.

Nastalia, inlocuieste neaparat ceaiul negru cu altceva. E chiar recomandat de mancat carne/peste cu legume conforme si multa salata alaturi.

+Quote Post
nastalia
post Jan 22 2009, 07:11 PM
Post #3035

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

merci pentru primire din R. Moldova, dar de citeva luni sint in Franta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2009, 07:19 PM
Post #3036

Musafir

Mai, si eu am fost grasuta la pubertate si in adolescenta. Aveam 50 kg (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) adica tot atat cat am si acum, dupa mai mult de 20 de ani. Apoi am slabit, cand eram in facultate. Si eu sunt de acord cu kalua, nu e ok cu diete si regimuri la varsta asta.

+Quote Post
nastalia
post Jan 22 2009, 07:21 PM
Post #3037

Contaminat
*

merci pescarush............ "Atentie la branzeturi, contin zer"- am inteles s-o raresc un pic, dar e bine daca maninc spre ex. de 3 ori pe saptamina la dejun?
"prea multe fructe pot incetini procesul de slabire, din cauza fructozei continute" ma gindesc ca la asigur are importanta si ce fructe, eu ma dau in vint dupa mere cel mai mult si 1 lamiie pe zi in apa in care o beau, uneori portocale, rare ori pap un alt fruct, luminatim-a va rog si aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2009, 07:25 PM
Post #3038

Musafir

Nastalia, n-ai spus cat ai de slabit. Fructe, mananc si eu cel putin 2-3 pe zi, merele mai ales sunt foarte bune.
Iar branza, e ok de 3 ori pe saptamana, zic eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu cred ca mananc mai des. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
nastalia
post Jan 22 2009, 07:33 PM
Post #3039

Contaminat
*

mai am o intrebare ce ma framinta, dar... mi-e si rusine si frica s-o adresez, deci risc cu speranta sa nu ma credeti p......, eu locuesc la moment cu o familei, deci se prepara pentru toata lumea, incerc din rasputeri sa respect in tocmai, deci intrebarea: pot sa extrag din supa care a fost preparata cu cartofi si taitei sau altceva interzis, (spre ex.) carnita si sa maninc cu legume crude?

da, ai dreptate nu am indicat ce e mai important, am 60 de kg si as vrea sa ajung la 50 de kg, m-as simti foarte bine sint sigura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 22 2009, 07:38 PM
Post #3040

Musafir

De ce sa-ti fie rusine sa intrebi? daca ai neclaritati, intreaba, asa am facut (si mai facem si acum) si noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu zic ca e ok sa scoti carnea fiarta din supa si s-o mananci cu legume.
Bafta la scapat de kg! Nu sunt asa multe, incet si cu rabdare le biruiesti.

+Quote Post

413 Pages V  « < 302 303 304 305 306 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:05 PM