![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
Pesca, multa bafta in cautarea unui job pe masura ta! Dr_wise, ma uit in fiecare zi la pozele tale,si salivez! Tot la 54.5Kg batute in cuie am ramas.Dar eu sa fiu sanatoasa. Am de gand sa fac o salata de ton cu morcov in seara asta, sa o iau maine la munci. In rest, nu sunt schimbari majore in alimentatia mea. Sa va povestesc peripetie in weekend.Am plecat la tura de munte cu inca 22 persoane, si la 10 minute dupa ce ma dadeam pe munte, mi-a sarit rotula destul de rau, si a revenit, dar durerea a fost crunta.Toata lumea a sarit in ajutor, unul cu alifie, altul cu pastila antidurere, fasa, bandaj, bete, carat rucsac.Acum intrebarea era, mai pot sa merg?Trebuie sa ma intorc in Bucuresti? Eu, nu si nu, ca vreau sa vad daca pot sa merg, daca nu reusesc, raman la prima cabana. Si am mers eu, asa, incetisor, incetisor, mai cu batul, taras grabis, apoi mai repejor, repejor, pana am ajuns nu la prima cabana, ci la destinatia finala, prima din grup, cu un record de o ora in avans, fata de timpul prestabilit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si iarasi i-am indus in eroare cu machiajul meu, cand eu de fapt sunt o capra de munte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A venit primavara, imi iau bicicleta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pup. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Trimite-o si aici ca ne-am saturat de atata zapada!
Tocmai am fost sa-mi cumpar salata si mi-am dat seama ca pantalonii sunt destul de larguti acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Cred ca aparatul de masaj anticelulita ajuta si el destul de mult... merita toti banii! La kg nu se simte nimic dar pantalonii stau altfel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ola, gamuza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu te-au intrebat de pe ce planeta vii, asa sprintara pana si cu rotula sarita din tatani?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cica, mai, tu te-ai prefacut ca ti-a sarit rotula, ca sa-ti care altul rucsacul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie mi-a parut rau ca am fost desconspirata, cand au luat rucsacul, au intrebat, mai femeie, dar ce ai tu acolo, ca e super greu! Io nu le-am spus ca am smacuri pentru toata lumea, daca raman inzapezita, si n-am cu ce sa ma fardez??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Beheheeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pana una, alta, ce-ti mai face rotula? E bine, merci? In seara asta am mancat salata cu ton: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM2434.jpg) si niste telemea maturata desert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mumos mumos!
Eu am mancat de faza a IIa azi. Pranzul: orez cu ciuperci, copanel si salata de varza; gustare: 4 patratele de ciocolata 85%, iar cina orez cu lapte... cred ca ma infig si-ntr-un copanel, ca nu ma satura glucidele seara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
F. apetisanta salata ta.
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Pe maine le-am pregatit la ai mei copii la reading un text despre Monsieur Montignac, dintr-un manual de Oxford, asta ca sa discutam despre mancatul sanatos and so. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce vreau cu asta, ah, nimic, doar ma laud. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bravo, walpu! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Macar doua idei sa le ramana in cap despre mancatul sanatos. Felicitari ca depui efort nu doar sa-i inveti materia, ci si pentru a le arata cai bune de urmat pe viitor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, cool! Stii ce-ai mai putea face? Un mic dejun sanatos in clasa, cand ai prima ora cu clasa ta, fiecare aduce cate ceva. Adica tu pregatesti lista cu chestii de adus (toate chestii sanatoase, normal) si fiecare copil isi alege ceva de-acolo sa aduca. Si pe langa mancat binenteles ca vorbiti despre alimentatie. Fiica-mea a avut activitate de-asta incepand cu scoala primara si vad ca se continua traditia, chiar daca a schimbat scoala.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Walpu, tare frumoasa ideea ta! Felicitari! Sa revii cu impresii dupa ora. Sunt curioasa daca au fost deschisi pentru o astfel de discutie. Micul dejun din dimineata aceasta: 1 kiwi auriu 2 wasa cu b proaspata sarata si ardei multicolori (am taiat ardei pt frigaruile de la pranz) 1 cana cu lapte...sau mai multe.... 1 cana cu cafea black (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2440.jpg) Incepe weeeeeeeeeeeeekendul! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 10:05 AM |
|