IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 306 307 308 309 310 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Jan 23 2009, 08:08 PM
Post #3071

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

hello. Ce s-a colorat petrecerea. Ma bucur sa va vad asa gureşe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am inceput dimineata cu cafea si orez cu lapte. La pranz am papat copan de pui cu varza calita. Gustarea, caci am stat mai mult la serviciu, 2 pungulite de alune.
Pentru cina n-am idee. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2009, 11:48 AM
Post #3072

Musafir

Bonjour!!!!
Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa! O viata aveti si-o dormiti?!
Wake up!
Micul dejun de astazi:
1 portocala
2 wasa 24% fibre cu salata de pui
1 ceasca (sau mai multe) ceai de musetel cu cimbrisor
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2447.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 12:00 PM
Post #3073

Moderator Global

Neata. Eu n-am luat micuol dejun, doar o cafea.
Tre sa alimentez frigiderul, pana nu lesin de inanitie. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

Aseara am mancat un copanel, iar dupa doua ore, pentru a-mi potoli pofta de dulce: 2 fincrisp cu miere. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2009, 12:13 PM
Post #3074

Musafir

Aseara am mancat o portocala si-un mar, apoi mi s-a facut pofta de ceva dulce, fiindca m-a impins "necuratul" sa casc gura la pozele lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , asa ca am rontait niste Caju sa-mi treaca supararea, desi, initial, eram cu gandul la gemul de caise...Offffff, e grele, domle, cu pancreasul asta aurolac!

+Quote Post
sylvia_31
post Jan 24 2009, 01:01 PM
Post #3075

Incurabil

Member No.: 868

QUOTE(dr_wise @ Jan 23 2009, 07:11 PM) *
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2444.jpg)
Plus o salata de "buruieni", sa scada colesterolul si trigliceridele cu viteza luminii:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2442.jpg)

Chiar ca te lingi pe masele ! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Doctore, stiu ca ma repet, dar tot ce-ti iese din maini arata de n-am cuvinte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) . Sigur sunt si tare gustoase.

+Quote Post
nastalia
post Jan 24 2009, 03:02 PM
Post #3076

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

"Si-ti mai spun un "secret": cu "salatica" asta de ton mancata seara am slabit 18kg". - mai chiar ca esti de invidiat, eu azi cred ca am dat-o in bara fiint simbata m-am trezit pe la 11:00 - am bagat in mine o juma. de bol cu cereale cu un iaurt si 2 roti de orez integral umflat, iar la 12:30 ( ca stiam ca nu trebuie sa sar nici o masa, si din lipsa de timp) am mincat 4 wasa cu brinza 0%, o rosie si un ardei.
eu v-as ruga sa fiti dure si sa-mi zice-ti verde-n ochi ca poate asa ma trezesc si mai dimineata ca sa respect ... .

a!!! si inca ceva... curioasa fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu cind pap spre ex. biscuiti wasa (sint un pic necaciosi) pot sa beau in paralel si ciaiul sau doar inainte si dupa gustare? ( citise-m ca nu se poate de baut in timpul mesei).

mai, dar cit de motivate sinteti si de bravo, dr_wise tu esti cea care a papat la micu dejun "2 wasa 24% fibre cu salata de pui" foarte bine arata, dar zi-mi te rog si mie care e receta salate-i cu pui sau unde o gasesc?

kalua iara-si eu te necajesc ai scris ca "cinele glucidice sa fie de max. 2 ori pe saptamana, nu mai mult" dar pentru a verifica daca am inteles corect, la prinz pot sa maninc de mai multe ori?

+Quote Post
nastalia
post Jan 24 2009, 03:40 PM
Post #3077

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,713

un week-end placut tuturor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 05:44 PM
Post #3078

Moderator Global

La topicul de aperitive, gasesti reteta pusa de doftoresa. Dar ai grija sa n-o mananci cu wasa sau finncrisp sub 24% fibre.
Mancatul meselor consecutiv e o prostie. Te pui la masa cand ti-e foame, nu cand s-a facut ora. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cartea lui Monti spune ca micul dejun trebuie sa fie gulidic, iar celelalte mese protice, lipidice sau combinate. Prin urmare incearca sa mananci fibrele doar dimineata, nu la pranz sau cina, daca vrei sa slabesti.

Azi am avut mici scapari. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vina de a merge la supermarket cu stomacul gol. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Pranzul abia acum l-am mancat: snitele, mancarica de linte cu sos de rosii si ridichii negre.

+Quote Post
Alinice
post Jan 24 2009, 06:34 PM
Post #3079

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Dupa o perioada indelungata de absenta de pe site apar si eu cu forte proaspete...
Si pana nu se termina luna Ianuarie tin sa urez tuturor montignacelor (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Anul 2009 sa aiba mai multe bucurii si realizari ca anul ce trecu !
Toata perioada sarbatorilor nu am avut acces la net . Apoi a trebuit sa ma adaptez rapid la programul de serviciu.
Si acum un mic raport: din vacanta am venit mai slaba cu 1 kg. Insa programul de la serviciu m-a dat peste cap si intr-o saptamana l-am pus la loc . (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Drept urmare m-am ambitionat si mi-am controlat strict alimentatia ( in pauza de masa numai fructe ) iar acum am revenit pe pozitii.
Anul acesta lupta incepe de la 63,5 kg (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif)
MD o felie de paine de secara cu telemea si ardei gras , cafea arabica cu lapte si scortisoara
P peste la cuptor + omleta si o salata din andive , rosii , ceapa si verdeturi
C fructe
Nu sunt stricta dar sper sa progresez cu ajutorul vostru (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2009, 06:37 PM
Post #3080

Moderator Global

bine-ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 306 307 308 309 310 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:31 AM