IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 308 309 310 311 312 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Roxana_
post Jan 24 2009, 11:29 PM
Post #3091

Musafir

Doftorici, de cand cu jocul asta Mafia (care mi-a luat mintile) intru invizibila si d-aia nu ma vezi. Ti-am zis ca la bar vei da tot timpul de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Totul e doar sa cercetezi un pic. Fanny, mi-ai luat-o inainte cu felicitatu' pentru Bogdan. Si eram asa de mandra c-am tinut minte data de 25. Dar maine ma dezlantui.

Alinice, bine-ai revenit! Ma bucur ca te-ai mentinut.
Sylvie, arata bine ostropelu'.
Al meu mai pofteste la salata verde iarna, dar eu prefer sa mancam muraturi facute de mamita.
Apropo de pui, v-am povestit ce i-a spus un doctor unei amice: stiti colega mea frantuzoaica, fata f finuta, cu ten perfect, a venit in Romania si-au inceput sa-i creasca cateva firicele negre in barba (si eu mai am, dar le smulg cu penseta) si se pare ca-i de la carnea de pui care-i plina de hormoni; deci Fanny stie Blue ce stie.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2009, 11:31 PM
Post #3092

Musafir

Kalua, clatitele alea armenesti sunt conforme cu dieta MM, adica pot face asa ceva si sa le mananc linistita cu gem de caise maine dimineata?
Am cautat in fisierul cu retete MM, dar n-am gasit reteta, nici la "dulce", nici la "sarat".
Si arata al naibii de gustoase si pufoase! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Jan 24 2009, 11:35 PM
Post #3093

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Ce bine arata pozele! Desi starnesc cam multe pofte. Nu stiu cum rezistati voi, dar de la un timp ma apuca seara pofta de ce nu trebuie. Ziua e usor de urmarit ce si cum mananc, dar seara parca mi se face si foame mai des.
Azi:
D: 2 felii Wasa cu gem si cafea;
P: ciorba de vita, cascaval si ardei;
S: varza cu costita.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 24 2009, 11:51 PM
Post #3094

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Light, poate n-ai observat, dar asta-i "buba" tuturor fetelor. Banguim seara dupa ceva bun. Cred ca-nseamna, de fapt, c-ar tb sa ne culcam mai devreme, nu sa crailim pe net pana tarziu in noapte.

+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2009, 12:04 AM
Post #3095

Musafir

Doctore, la multi ani fiului tau! Sa-ti traiasca si sa fii mandra de el si de-acum incolo! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Poti face clatite cu faina de naut/soia, sunt conforme si foarte bune.
Sau, cu faina integrala si doar albus (daca ai tigaie in care nu trebuie sa pui ulei deloc), astea doar pentru mese glucidice. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2009, 12:08 AM
Post #3096

Musafir

Doftoreaso, asa ma stii tu pe mine, sa pun la topicul asta neconformitati? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Stai ca pun reteta acum, eu le-am facut cu faina de naut. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
irinica
post Jan 25 2009, 12:17 AM
Post #3097

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

Multi ani sanatosi si fericiti fiului tau, Dr. Wise!!! Mare lucru pentru o mama sa vada ca tot ce a pus bun si frumos in copil, a prins radacini.

Va citesc in graba, in pauza mica de la invatat.

Va pup!!! PS: se va termina si portia asta de sesiune si poate o sa fiu mai buna si mai cuminte cu mine si mai ales cu cei care imi sunt dragi.

+Quote Post
kalua
post Jan 25 2009, 01:30 AM
Post #3098

Musafir

Doftoreaso, sa-ti traiasca printul si sa nu-ti provoace stari de incordare!

+Quote Post
lotte
post Jan 25 2009, 09:20 AM
Post #3099

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetele,

Dr_wise, sa-ti traiasca baiatul, mult succes in viata, si dragoste ca in povesti!
Pesca, genunchiul meu e ok, inca nu am fost la doctor, dar planuiesc fizioterapie in curand.
Eu am fost la catarat ieri, pe o biserica veche, la iesirea din Bucuresti.Ca atare, am mancat doar dimineata si seara, conform.
Mi-am luat bicicleta!Mai bine zis, mi-a cumparat-o un amic, si mi-o livreaza azi in Bucuresti.Ce bine e sa ai prieteni!

In Bucuresti e o primavara minunata!

Pup.

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 09:44 AM
Post #3100

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E o vreme minunata. Excelenta pentru aniversarea fiului doftorestei nostre. La multi ani, inca o data!

+Quote Post

413 Pages V  « < 308 309 310 311 312 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 06:42 PM