![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea G: o cafea P:un mar cat preparam mancarea iar dupa o jumatate de ora ficatei cu sos de rosii si orez brun cu mazare si ciuperci si o salata de varza. Buuuuuuuuuuuuuuun! S: mandarine si migdale Ultimele alimente consumate au fost pe la ora 7 si chiar si acum ma simt plina. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gloriana, ficatul contine si grasimi, deci nu se combina cu orez brun.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Buna seara fetelor!
Trec si eu meniul de azi MD - nu am avut timp sa mananc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pranz - paste fierte 5 min cu sos din rosii cu ulei de masline si o salata de castraveti G - iaurt C - peste la cuptor cu garnitura de ciuperci, tot la cuptor |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Princess, seara iti lipseste o salata. Si ar fi bine ca macar maine sa mananci un fruct.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Nu prea ma omor cu fructele, si sa fiu sincera tin ceva intre monti si SB
Cu monti nu sunt inca f bine familiarizata, de aici am preluat doar MD cu paine Finn Crisp cu gem dietetic si am inlocuit indulcitorii sintetici cu fructoza. E gresit ca nu am mancat seara salata? This post has been edited by princess: Apr 3 2008, 09:17 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i gresit, dar o salata coboara IG-ul intregii mese, deci este foarte recomandata.
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, deci am comis-o! Si eram fericita dimineata ca o luasera la vale 500 de gr. Dar, I'll be back!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna girls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
way to go empty.. bravo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pesca.. eu cred ca tu faci furori pe acolo.. sa stie canadienii ca romancele sunt frumoase domne!! daca mai ajunge si doctoru pe la bush.. afla si america intreaga! ne mandrim!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) meniul meu: MD: (pe stomacul gol, fulgi de ovaz, cateva linguri) o salata verde cu ceapa verde, morcov ras si varza tocata, cateva bucatele de tofu inedit cu chimen. (m'am trezit ca niciodata cu o foame.. de nu stiam ce e cu mine) G: din nou, nush ce a fost cu mine, dar pe la 11.00 m'a traznit o foame... am papat doua mere verzi. apoi tot nu ma saturasem si mi'am luat niste alune de padure si cateva alune prajite.. am papat pana s'a domolit de tot foamea.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) P: o salata mare (salata verde, c. verde, tofu chimen, varza, morcov ras). nu am mai avut timp de altceva G:......... am beut jumate de pahar de cola C: much later un pahar de suc mere 100%.. am sorbit un pic din supa mamei de legume (cu cartofi!!!), cateva linguri, numai zeama si vreo doua frunze de varza. nu mai am niciun fruct in casa.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) i'm tired, need sleep. azi am simtit niste dureeri ciudata pe la ficat, splina.. stomac.. nici eu nu stiam ce ma mai doare. cred ca e oboseala si poate si alimentatia bazata lately numai pe salate si fructe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau si eu o masa calda.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gata, pupici fetelor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vrei neaparat sa bei suc de fructe, bea-l dimineata, la incheierea micului dejun glucidic.
|
|
|
![]()
|
|
Morcovul este permis in prima faza?
Mai am o intrebare, la mancarea glucidica pot folosi uleiul de masline la gatit? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:28 AM |
|