![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello !
La multi ani ! baiatului, draga dr. Sa termine cu bine sesiunea si sa va reuniti sanatosi . Si tatal Dianei e nascut astazi, sa nu uit s-o pun sa-i dea telefon. Iar maine e ziua nepotelei mele dragi. I-am cumparat aseara o carticica frumos ilustrata cu autocolante si o carte cartonata, iar in interior cu desene in relief, o poveste cu un dragon, febletea ei. Ce minunatii se gasesc pentru copii acum... Kalua, foarte estetice clatitele armenesti (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , imi place ca arata de parc-ar fi facute cu faina alba si nu cu faina de naut. Le incerc si eu neaparat , astept mai intai sa inceapa declinul kg mele incapatanate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, dragutelor!
Multumesc din suflet pentru urari! Ma faceti sa ma simt minunat! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Revin la pranz cu o sticla de sampanie conforma, sa ne facem de cap o "militzara". (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si la Cta au fost ieri 14 C, soare si cer senin (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) ...doar aici e vremea asa: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Luxembourg/HPIM2450.jpg) Hmmm..... Cred ca ma pot obisnui cu toate, mai putin cu vremea de aici. In dimineata aceasta am avut de gand sa "prestez" la clatite armenesti, arata bestial de gustoase, numa' ca atunci cand am intrat in bucatarie am cugetat adanc si am concluzionat ca nu pot manca clatite cu grasime dimineata, las desertul asta pt pranz, sau gustarea de dupa-amiaza. Micul dejun: 1 kiwi auriu iaurt cu fulgi ovaz 1 cafea black (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM2449.jpg) La pranz am de gand sa fac ton la cuptor, sau...ostropel de pui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa traiasca Sylvia! Si sa fie iubita asa cum ii place, de cine-i place!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, doftoreaso, la voi o fi vreo coada de la furtuna frantuzeasca.
La noi si ieri, si azi, soarele-i cat o roata pe cer, da-s numai vreo 4-5 grade. Am avut zile insorite toamna si iarna asta de cred ca n-au fost atatea vara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, sa-ti traiasca baiatu' si sa te faca fericita a la long (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar eram ingrijorata un pic, ca ieri au dat la tv de niste inundatii din Luxemburg. Probabil n-au ajuns in zona la voi. O sa incerc si eu clatitele Kaluai, c-am ingredientele in casa. Apropo de fulgii de grau, pe care-i mananc la micul dejun: mai gasesc 2-3 spice printre ei (dovada ca-s chiar de la mama natura). |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, nu vrei sa stii cum e vremea la noi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ieri au fost -12 grade. Si am niste munti de zapada, la capatul driveway-ului, ca nici nu vad sa dau cu spatele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dar macar a fost soare si mi-am spalat, in sfarsit masina! Ca aveam un bon din noiembrie, mai un pic si expira (e valabil 3 luni) si nu apucasem s-o mai spal, ca a nins aproape intr-una. Sa nu spun cum arata masina mea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce de sarbatoriti pe-aici. Noi o sarbatorim pe Sunny maine, implineste un an. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sa revenim la oile noastre - meniul meu pe azi arata cam asa: D - cereale cu lapte G - 2 mandarine sau un mar P - supa de fasole verde, ficat de porc la tigaie cu legume aburite C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) depinde cat de tarziu mananc pranzul, daca e mai tarziu, doar niste fructe deseara. This post has been edited by pescarush: Jan 25 2009, 04:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce dragut. La mutli ani cu anticipatie, pentru Sunny! Sa va insenineze zilele multi ani de acum inainte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am papat azi cafea, pauza mare, un mar. Dupa 13, doua snitele de pui cu jumatate de ridichie neagra. Mi-e o pofta de neconformitati de nu va spun. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A plouat cu varsatori! Sa ne traiasca!
Baieti buni, dar incapatanati rau de tot! Pe de o parte e bine, fiindca tot ce-si propun, se realizeaza prin munca sustinuta, pe de alta parte, au o gura, mama mama! Ehhh, nimeni nu-i perfect! Totul e sa-si gaseasca perechea pt care sa fie perfectiunea intruchipata! Un pahar de sampanie frantuzeasca conforma pt toate fetele vesele: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2455.jpg) Multumesc pentru urari si va doresc, la randul meu, sa aveti parte numai de bucurii din partea odoarelor voastre! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Astazi la pranz am mancat: 2 clatite a la Kalua, armenesti, cu gem de caise conform (asta pe la 13:00): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2456.jpg) Apoi, pe la ora 15:00: ostropel din carne de vitel, cu masline salata un pahar de vin rosu (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2453.jpg) Acum mai trag 2 clatite si ma culc. A propos de clatite, parca erau mai aratoase ale lui Kalua. Ar tb sa curga aluatul, sau sa fie mai gros, astfel incat sa-l intind cu lingura? Al meu fuse gros. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 25 2009, 04:45 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le-am facut ochiometric si aluatul era grosut, dar curgator. Ce fel de iaurt ai pus, cu cate % grasime?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu 0% grasimi, ca frigiderul meu e plin de "light"... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc ca poate si de la iasca aia de iaurt o fi iesit mai altfel aluatul, dar asta-i numai o presupunere de-a mea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 09:18 PM |
|