![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Feta/telemeaua e ok. Cele mai recomandate sunt totusi cele mature din lapte nepasteurizat. Atentie la urda, asta contine mult zer.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu mi-am cumparat feta greceasca. E buna? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Eu branza am mancat f putina, si nu stiam chestia cu laptele nepasteurizat. Pe asta de care am eu scrie doar branza dietetica,fara continut de grasimi:-s, dar oricum are un gust fff naspa. Si presupun ca e vorba de branza feta tot cu 0.1% grasimi:( ca asa nu mai era nevoie sa tanjesc dupa feta din frigider care arata iamiii:D
In legatura cu ciocolata, am pe aici o Kandia 75%cacao, pot sa mananc in faza I?Si kiwi.Pot sa le mananc impreuna?:"> A,si am gasit faina integrala din ovaz.Kalua,pot sa o iau pentru chifle/paine ceva?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo,GUMA pot sa mestec?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Mersi Pescarush, am vazut ca numai smantana de la western e conforma (aia cu minim 5%, cea cu 0% are prostii). Branza de la ei o cumpar, desi imi mai bag nasul si la alea organice (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (liberté - au un iaurt super cu 0,1% desi numai la cutii de 750 g).
Pastelata, kiwwi are IGul 50. Ciocolata cu minim 75% poti sa manaci in faza I ca desert, dar nu mai mult de 30g pe zi. Nu cred ca o poti combina cu kiwi, fructele e bine sa le manaci singure (din cauza fermentatiei). Singurele fructe care pot fi combinate cu alte alimente sunt cele de padure (mure, zmeura, capsuni, etc. - in engleza se termina cu -berries). Sa ma corecteze fetele daca gresesc. Guma contine ori zahar ori aspartam, deci nu e recomandata (sper sa ma opresc si eu din mestecat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) This post has been edited by ghemotoc: Jan 27 2009, 06:19 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Hei, multumesc frumos pentru raspuns:) 30g is fine for me.adica o treime din ciocolata asta?GOOOOOD:))
Apropo,am slabit 1kg intr-o saptamana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,713 ![]() |
buna, buna... ce-mi place ca toata lumea e bine dispusa, a indicat cineva mai sus ca c-am sa aglomerat pe aici (inclusiv si eu), e de bine ... .
meniul meu de ieri: d- fulgi de ovaz cu un iaurt 0%, (aceias prostie repetata), un cub de ciocolata cu un ciai p- peste cu legume la aburi + salata + iaurt 0 % 15:30 2 mere 16:30 2 cuburi de ciocolata c-linte cu legume 20:00 - un mar mai, nu pot sa renunt la ciocolata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , chiar daca e de 85 %, revin putin mai tirziu cu meniul de azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am descoperit o chestie! Daca iau o masa proteino-lipidica pot sa mananc branza de orice fel,chiar si cascaval?Adica chestii care nu au in denumirea lor 0%?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Pastelata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar ai grija sa fie si niste salata sau legume pe langa (adica sa nu mananci doar carne cu branza/cascaval). Felicitari pentru kg pierdut.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am molipsit de virusul clatitelor Am mancat conform toata ziua, iar la cina l-am determinat pe Mr. Fanny sa prepare bunatatile dulci. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia ghiciti ce face pescarusha de mancare.... ostropel de vitel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deja salivez langa el. Cred ca-mi pun un pic de supa de fasole verde, sa-mi mai astampere foamea pana se face ostropelul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci, s-a conturat si pranzul meu: supa de fasole verde, ostropel de vitel cu salata. De cina, planuiesc sa mananc pomelo, sper ca nu mai vin fetele astea cu vreo ispita. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) This post has been edited by pescarush: Jan 27 2009, 08:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th September 2025 - 03:07 AM |
|