![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Hmmm, clatitele astea armenesti sunt si mai bune reci si asa cu branza parca mananc placinte cu branza cum se fac prin Cluj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nici nu-mi vine sa le mai mananc cu castravetii murati.
Am reusit si sa le fac fara ulei, in tigaie de teflon, am folosit numai un spray cu ulei de masline. Cred ca in weekend o sa incerc si eu un... ostropel dar de pui ca nu prea ne place noua carnea de vita. Mersi de idei. Pastelata, poti sa manaci branzaturi pline de grasimi cu conditia sa le combini corect. Eu am citit prima oara Montignac pentru ca aveam colesterolul cam mare si am reusit sa-l reduc (am si luat niste pastile de omega 3-6-9). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Din meniul de azi:
D: o painita filozofala cu cascaval, cafea. Ati vazut in tara ness fara cofeina de la Jacobs? P: supa de pui, salata de varza si gratar de pui; S: gratar si salata de varza, putin iaurt. Unde o fi gasit Alinice paine in comert cu faina de secara integrala? Mi-e pofta de gustul de paine din comert. Am gasit paine din faina integrala de grau, dar faina 1350 si in alta faina 650. Ce-o fi cu ele? E clar, proclamam in ianuarie Ziua clatitelor si Saptamana ostropelului. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate stiu eu, da! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu mananc de obicei branza la sfarsitul unei mese proteino-lipidica, ca desert.
In seara asta am unit pranzul cu cina si a rezultat: aperitiv: salata de pui cu castraveti tonno al limone asparagus (mmmmm, e tare bun in combinatie cu peste! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar o porcarie in combinatie cu carne de porc! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) salata de cruditati 1/2 pahar vin alb sec (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2476.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2473.jpg) (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2472.jpg) Intr-o ora revin cu reteta la topicul cu pricina. E suuuuuuuuuuuper gustoasa! Sa traiasca amicul meu Antonio, zis si Tonicious! Pescarush, uite ce mi-am luat azi, sa-mi spele of-ul de clatite: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Ciocolata/HPIM2480.jpg) N-am atacat-o inca, dar o tin de emergency! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, am mancat ca sparta ostropelul ala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si Sunny s-a lins pe botic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ciocolata aia e yummy-yummy, mie imi place combinatia.
Eu am tot timpul in casa o ciocolata conforma, just in case. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Atac-o, doctore, ca e pacat de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oau, ciresele sunt preferatele mele. Si v-ati lamurit ca sunt cam pofticioasa. Iar pozele sunt asa de reusite ca nu au cum sa nu-mi faca pofta.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...am atacat-o (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...in timp ce-mi faceam tema la franceza, sa am neuronul energizat...a mers! Ptiuuuu! Ca buna-i combinatia asta cu chili, mai kalua! De ce n-ai zis pana acum ca-i buna cioco cu chili, domle?!!! Am zis ca mai fac o tura de shopping la Karstadt-ul din Saarbucken, dar impreuna cu fiu-meu, sa ne umplem desagii de cioco d-aia de care ne-ai recomandat tu inainte de Craciun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..."Fire"...
This post has been edited by dr_wise: Jan 27 2009, 11:17 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yummi, doftoreaso, de-abia astept si eu sa apara sparanghelul indigen, dar mai am de asteptat ceva. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mie ciocolata aia nu mi-a placut deloc, parca-i ciocolata cu dulceata. Mi-am luat-o si pe cea cu mango si piper cayenne, aceeasi poveste. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu azi: un mar, aperitiv: cateva cubulete de cascaval de stana cu un ardei kapia mare, apoi resturi de aseara, ostropel cu glass noodles. Dupa vreo doua ore m-a apucat o pofta nebuna de dulce, noroc ca avea Mila niste ciocolata conforma la ea, am mancat o patratica. seara: salata de morcovi evoluata (JO), ceva mai neaosa, adica cu marar in loc de coriandru si menta (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0874.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate, chili ala parca intensifica aroma jeleului de cirese si pare sa-l faca mai dulce decat e in realitate, dar pt neuronul meu extenuat a mers. Cam gretoasa, totusi...dar bunaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut la mazainul cu delicateturi ciocolate du-re-re: cu chili (da' ardelu' intreg, nu niste praf de chili presarat printr-un gem), cu boabe intregi de piper, cu nu stiu ce fel de plante, ce mai, erau cel putin 10 combinatii dintr-astea nastrusnice care tare ma-ndemnau sa le cumpar. Dar niciuna nu era cu ciocolata conforma. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmmmmmmm....interesant! Asa sunt si eu, mor de curiozitate sa incerc arome/ combinatii noi. Cateodata o dau in bara, cateodata am revelatii. Fiu-meu rade de mine, de fiecare data cand ma vede cu ceva nou, ma intreaba: era la oferta?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 12:05 PM |
|