IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 320 321 322 323 324 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
MarthaToma
post Jan 29 2009, 09:32 AM
Post #3211

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza fetelor si o zi cat mai buna!
Meniul de azi:
6.30: iaurt + 2 wasa cu peltea de coarne + cafea
10.00: seminte decojite de floarea soarelui 50g + smochine confiate 100g (sper sa ma pot opri si sa nu maninc tot pachetul ce are 200g)
13.00: pipote cu foarte putin sos facut din ceapa si usturoi + salata de ardei copti + 2 cubulete de ciocolata 80%
17.00: inca nu m-am hotarat dar cred ca niste rasol de pulpe de pui si salata de cruditati (morcov + telina + patrunjel)
Kalua, spune-mi te rog cum ai facut salata de morcovi caci arata demential si la salata de pui ('beuf') cu ce pot inlocui gulia caci nu cred ca voi gasi pe la aprozarele din zona...sa nu uit, mazarea e buna din aia congelata si fiarta putin?

Vreau sa va anunt ca sunt foarte mandra de mine caci ieri am reusit sa nu mai maninc intre mese, nici fructe nici ciocolata nimik ... doar ceaiuri si apa ... sper sa reusesc si astazi aceasi performanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2009, 10:45 AM
Post #3212

Musafir

Martha, combinatia seminte-smochine uscate e de faza a 2-a deoarece smochinele au IG-ul 40, iar semintele sunt foarte uleioase.
Salata de morcovi e dementiala, reteta e la topicul cu retete montignace de aperitive. Gulia o poti inlocui cu putina telina. Mazarea-i congelata. Eu pun un strop, doi de ulei intr-o tigaie, pun mazarea acolo, iar dupa vreo doua minute adaug si gulia casapita, adaug niste apa si acopar cu capac. In vreo 5 minute sunt facute. Le pun fierbinti in salata.

+Quote Post
dr_wise
post Jan 29 2009, 10:57 AM
Post #3213

Musafir

QUOTE(Light Blue @ Jan 29 2009, 01:13 AM) *
Adica branza proaspata 0%?

Da! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neata!
In dimineata asta am o lene de ma doare si nu stiu ce sa mananc. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Pana la urma am mancat:
1 wasa 24% fibre cu o adiere de...unt (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) imi era pofta!
1 wasa cu branza topita, rosie si castravete
1 cana cu lapte...tot de pofta
1 cafea black

This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2009, 11:09 AM

+Quote Post
MarthaToma
post Jan 29 2009, 11:33 AM
Post #3214

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

QUOTE(kalua @ Jan 29 2009, 10:45 AM) *
Martha, combinatia seminte-smochine uscate e de faza a 2-a deoarece smochinele au IG-ul 40, iar semintele sunt foarte uleioase.
Salata de morcovi e dementiala, reteta e la topicul cu retete montignace de aperitive. Gulia o poti inlocui cu putina telina. Mazarea-i congelata. Eu pun un strop, doi de ulei intr-o tigaie, pun mazarea acolo, iar dupa vreo doua minute adaug si gulia casapita, adaug niste apa si acopar cu capac. In vreo 5 minute sunt facute. Le pun fierbinti in salata.

Ah, si le-am si mincat deja dar noroc ca m-am oprit la putine smochine, semintele in schimb nu le-am iertat... restul de smochine am sa-l maninc maine, singure intre masa de dimineata de la 6 si cea de prinz de la 13.
Am notat salata de morcovi (o cautasem peste tot numai la aperitive nu) si de acum sa ma apuc de cautat ingredientele prin supermaket cd ajung.
Ma gandeam: pot sa folosesc maioneza cu iaurt ca si dresing la salata de cruditati de diseara? Maioneza o fac normal din ou/ulei/lamaie si adaug si iaurt?

This post has been edited by MarthaToma: Jan 29 2009, 11:34 AM

+Quote Post
albinuza
post Jan 29 2009, 11:40 AM
Post #3215

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Helau! Kalua, iti raspund aici la intrebare. D-nul Montignac mi-a facut scandal aseara, dar nu am putut sa ma abtin.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Oricum calc in strachini, de asta nici nu prea imi fac simtita prezenta pe aici. Am o pofta de mancare ceva iesit din comun, nush ce-i cu mine! Da' depun eforturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 29 2009, 12:24 PM
Post #3216

Musafir

albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martha, am inteles bine ca esti din Iasi? Si eu-s ieseanca la origine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da, maioneza e facuta normal (numai dintr-un galbenus si max. 100 ml ulei, mustar, lamaie, sare, piper), la urma am adaugat vreo 300g iaurt.
Vezi ca exista si un index cu toate retetele montignace, tocmai pentru a le gasi repede. Eu ma mai uit cateodata in index si cand sunt in pana de idei.

+Quote Post
ToothFairy
post Jan 29 2009, 12:42 PM
Post #3217

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

unde-i poza doctore???(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 29 2009, 12:56 PM
Post #3218

Musafir

Bre.....as fi facut una, dar ma certa "guru", ca-i wasa cu unt si unt nu prea avem voie (desi combinatia e OK)...ca sa folosesc un termen oltenesc, respectiv "nu prea"...dar jur ca aratau bine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lasa ca pun 2 poze pt pranz, ca sa ma revansez!
Dar ce, pozele mele induc "dependenta"?! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O tai la sport acum...dar am o lene...doare in continuare...si bantui putin magazinele de profil, ca mi se puse pata rau pe "calamari farciti". E musai sa va conving sa mancati peste mai des! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2009, 12:58 PM

+Quote Post
albinuza
post Jan 29 2009, 01:04 PM
Post #3219

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Io azi am inceput bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
D: cafea
G: Mar(acum)
P: in juma de ora urmeaza sa pap oua ochiuri cu niste muschi de nu stiu ce afumat. Si salata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diseara.. nu stiu inca.
E bine pana acum ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 29 2009, 01:18 PM
Post #3220

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Tu bei cafeaua aia direct pe stomacul gol?!
E bine asa?
Eu n-as putea si nici nu cred ca-i sanatos...ma gandesc...macar niste fructe, portocale, de exemplu, sau un strugure. Am mancat portocale si struguri, o minunatie, din Italia!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E pacat sa fii acolo si sa nu profiti!

+Quote Post

413 Pages V  « < 320 321 322 323 324 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 11:46 PM