![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da pentru ca nu am timp, Am ceva probleme cu trezitul de la un timp, si nu fac fata. Unde stau eu, portocalele sunt aiurea.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martha, am inteles bine ca esti din Iasi? Si eu-s ieseanca la origine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, maioneza e facuta normal (numai dintr-un galbenus si max. 100 ml ulei, mustar, lamaie, sare, piper), la urma am adaugat vreo 300g iaurt. Vezi ca exista si un index cu toate retetele montignace, tocmai pentru a le gasi repede. Eu ma mai uit cateodata in index si cand sunt in pana de idei. Da, din Iasi va bombardez cu tot felul de intrebari si va stresez (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-am apucat de citit si la diete despre Dieta Montignac, am ceva de citit dar nu ma las, si am gasit si acolo indicatii despre maioneza dar multumesc de indicatie. Sper sa ma obinuiesc repede sa caut intai la index si apoi sa intreb. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu beau de decenii cafeaua pe stomacul gol, dimineata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar voi sa nu faceti ca mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si io cafea pe stomac gol...asta decof. parca ma roade mai tare decat aia cu cofeina...off, si am zis ca nu mai fac!
Sa va zic boacana: de sarbatori am pus ceva pe mine, aproximativ 4 kg..am dat 2 deja jos...cu pseudoMonti...Doamne, pai e o comoara dieta asta! E adevarat ca-s stresata cu atata invatat, cu licenta, cu sesiune si altele...poate si d-aia am reusit sa dau jos...mai am 2, si-s iar ca in vremurile bune. Hai sa mai postez si eu un meniu aici sa nu ma dati disparuta: MD - cafea decof cu lapte 0,1% (cam apa chioara laptele asta da` merge..) - 2 kiwi, 2 patratele cioco amaruie 85% cacao P - broccoli la cuptor cu branza, cascaval, ou ...FOARTE bun...si cu muraturi...da, iar combinatia "fatala" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) C - bag fructe, clar...mere sau portocale... La cat de cuminte ai fost in ultima vreme doctore, eu in locu` "guru"-ului te-as ierta pt combinatia de azi-dimi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma iarta guru, dar nu ma iarta organismul meu. Ajunsesem la 75kg dupa sarbatorile de iarna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (dar am mancat ca o vacuta incaltata, inclusiv coliva...), acum oscilez intre 73.7kg si 74.5kg, dar ale naibii kg, nu vor sa scada mai repede, desi sunt mimosa pudica de pe 5 ian incoace.
Nu-i nimic, perseveram! Revin cu pozele promise. PS: Empty, da-i cu lecitina si amestec de nuci, alune, etc, daca esti in sesiune. Fac bine la creieras! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bafta multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2009, 05:39 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as manca cu mare placere mai mult peste si dracovenii din apa (si Mr. kalua le iubeste de numa), dar copilul nu se atinge de ele... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De-aia, cand fiica-mea nu-i acasa, e singur ca noi mancam peste.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la noi la fel, kalua.
"Copilu", care intentioneaza sa devina medic, deci ar tb sa dea exemplu de alimentatie sanatoasa, nu mananca peste, iar daca se atinge de el, bodoganeste 3 ore dupa, ca l-am lasat muritor de foame. Poate ii ajuta Dumnezeu si se insoara cu vreo fata de lipoveni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa....pranzul de ora 1700 s-a compus din: iahnie de fasole cu costita luxemburgheza afumata (are un soric care arata a piele fiarta, nu-i ca aia romaneasca, sa simti ca votezi): (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2484.jpg) plus salata "L" size din buruieni fel de fel...aceeasi treaba, simt ca-mi curge clorofila in vene: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2487-1.jpg) Cina o sa fie usoara, cu mozarela si rosii. Revin cu poza mai tarziu. PS: am uitat sa precizez ca eu mananc iahnia EXCLUSIV din castron, cu lingura. Sa nu va intrebati de ce am pus lingura. This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2009, 06:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Nici eu nu ma omor dupa peste. In general, mi se pare ca se simte la gust ca au stat toata viata sub apa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi: D: 3 felii Wasa cu branza 0%, cafea. Imi place sa lipesc cate 2 felii Wasa, seamana cu biscuitii. P: supa, tochitura cu salata de varza murata; S: gratar cu salata de rosii si castraveti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, cred ca ai mancat peste malos si de-aia nu-ti mai trebuie. Pestele care traieste intr-un lac cu mâl nu se mananca, tocmai pentru ca intra in el gustul ala scarbos. La fel n-are voie sa miroase a "peste".
Eu am mancat un mar, apoi mancarica de fasole alba cu doi gogosari mari umpluti cu varza. Dupa-amiaza am avut un beep mititel. Seara: chiftelute cu linte rosie si ardei kapia copti. Poze pun la topicul celalalt. later peseu: si-am facut si-o ora de sport, am iesit de-acolo parca beata, zau. This post has been edited by kalua: Jan 29 2009, 11:16 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, mie-mi place pestele de apa sarata, cu gust de apa de mare.
In seara asta am mancat branzeturi: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM2488.jpg) peste care am picurat niste ulei de masline + telemea Hochland cu verdeturi. Imi fuse pofta! PeSeul meu: n-am facut sport, ca-mi fuse lene, dar m-am plimbat si am stat la taclale cu o alta romanca timp de 3 ore. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 29 2009, 11:30 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:49 PM |
|