![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Neatza fetele si o zi plina de soare in suflet, ca afara e asa urat ca nici cainele nu-mi vine sa-l scot sa-si faca treaba aia rusinoasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Meniul de azi: 6.30 - iaurt + fulgi de ovaz + fulgi de secara + o lingurita de peltea 10.00 - smochine 13.00 - ardei gras + telemea ... am vazut masline si am inceput sa salivez, sper sa gasesc la chioscul de linga firma sa le adaug linga telemea 17.00 - ar trebui sa plec la ai mei si acolo nu stiu ce au gatit dar daca raman acasa ma infing in niste aripioare de pui (rotisor sa fierte) si o salata de cruditati. Am niste sfecla coapta cu hrean oare e cu IG <50 ? Stiu ca cea cruda are 30, dar coapta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am mai reusit o performanta: prima zi fara cafea!! Am baut o cana de ceai verde in loc de cafea dimineata si acum pe la 10 mai fac un ceai verde, sper sa nu ma pocneasca somnul cand mi-o fi lumea mai draga. Citeam ca cei 2l de apa ar fi obligatorii doar ca apa simpla nu prea merge asa ca fac ceaiuri de toate mamele si beau, se pune la socoteala in contul celor 2l? Vine weekendul si am mari emotii caci sambata am o taiere de motz si cine stie ce bunatati vor fi pe acolo (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , sper sa ma pot abtine. De la mincare nu cred ca va fi problema (zic acum) dar nu stiu ce voi face cu dulciurile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Pe linga faptul ca e acest party, mai e si ziua de duminica cand, stand acasa, sunt mai mult pe la frigider (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sper sa trec cu bine si sa nu calc stramb prea tare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A murit tatal Roxanicii! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si condoleante!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
saracuta de Rox...ii transmit putere sa treaca peste aceasta mare pierdere si condoleante !:(
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...am ramas socata cand am vazut vestea la "bar". Chiar intru foarte rar acolo, ma simt mai in mediul meu aici, la MM-te, dar nu stiu ce mi-a venit astazi sa deschid "barul" mai intai. Poate din cauza ca Roxi imi face observatie de fiecare data cand ma prinde ca nu intru pe acolo. Parca Dumnezeu m-a impins.
Am citit mesajul lui chinte de 2-3 ori, nu-mi venea sa cred ca-i vorba de prietena mea. Am sunat-o, dar sincer, nu stiu ce i-as putea spune ca sa-i alin durerea. Culmea e ca maine il inmormanteaza si tot maine e pomana de 40 de zile pt tata. Parca-i un facut. Dumnezeu sa-l odihneasca! N-o sa postez nimic aici pana luni, din respect pt doliul Roxanei. Nu pot, imi cer scuze. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca! Sunt exact 2 ani de cand a murit si tatal meu...
Dar sa nu sar de la subiect. Utimile 2 zile am stat acasa cu gripa, am mancat numai prostii adica ce-mi pica in mana (numai ciocolata ca altceva nu prea am putut manca, inca ma mai doare si gatul). Azi - MD - cafea cu lapte 0%, mere (am vreo 3 la mine, cred ca o sa mananc 2 si las unul pt dupa-amiaza) P - o sa ma duc sa-mi cumpar o salatata greceasca cu piept de pui la gratar C - tot legume, branza, ce-o sa gasesc prin frigider ca e cam gol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si eu beau cafeaua tot pe stomacul gol (de vreo 12 ani deja) si nu am nicio problema. De cativa ani am inceput totusi sa beau o cana de apa calduta cu niste lamaie (sau lamaie cu apa) ca sa nu mai am probleme cu gatul (faceam des amigdalita). Am inteles ca e buna si la slabit dar nu stiu, nu cred. Am uitat sa adaug ceaiurile verzi pe care o sa le beau azi, macar 3 (sunt la serviciu si aici e oricum frig, au canadienii astia o boala cu aerul conditionat si vara stam cu pulovere pe noi)... This post has been edited by ghemotoc: Jan 30 2009, 04:44 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu nici n-o cunosc personal pe Roxanica noastra, dar m-a podidit plansul cand am citit. Nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce trece acum. Poate ca le-a carnit Dumnezeu asa, sa vina Sara imediat dupa asta, sa-i umple mintea cu alte chestii si sa nu aiba vreme sa se gandeasca la ce-a fost. De durut doare crunt oricand ne pierdem un parinte, dar nu stiu, asa, cu cateva zile inainte de a-ti veni primul copil pe lume...
Eu voi fi oricum neconforma pana luni seara si mai putin pe-acasa, deci ne auzim in cateva zile. Pup fetele! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne, am crezut ca nu vad bine! Ii transmit si eu condoleante Roxanei, imi pare foarte foarte rau, si stiu ca orice am spune noi nu putem sa-i alinam suferinta. Imi vine sa plang cand ma gandesc ca au lipsit doar cateva zile, sa-si vada prima nepotica! Nu-mi vine sa cred. Roxy draga, incearca sa fi tare, sa treci cu bine si hopul nasterii si desi va ramane un mare gol in sufletul tau, viata merge mai departe, si o vei avea pe Sara sa iti mangaie durerea. Nici n-am cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Doctore, iti doresc si tie toate cele bune, si Dumnezeu sa va odihneasca tatii in pace! This post has been edited by pescarush: Jan 30 2009, 05:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata si o zi minunata!
Meniul de azi: 6.30: 1 cana lapte + 2 wasa cu dulceata 13.00: branza de vaci + rasol de vitel. Intrebare: branza de vaci facuta in casa din lapte de tara e prea grasa pentru faza I? 17: ciorba de pasare + tocanita de pipote |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Eu nu m-am hotarat inca, decat pt micul dejun: 2 wasa cu b proaspata sarata 0% grasimi si rosie, 1 wasa cu magiun, 1 cafea black. O saptamana minunata tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:35 AM |
|