IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Feb 2 2009, 08:01 PM
Post #3251

Musafir

Doftorici, interesant arata selvatico ala, eu chestii maronii sub numele asta n-am mai vazut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si sigur e scump la magazinul ala, dar n-ai sa saracesti acum de la o punguta, nu?
Ce-mi place ca-ti iei camera cu tine cand mergi in patrula prin targ. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Eu am fost neam prost din punct de vedere montignac, dar din seara asta ma fac fata serioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martha, painicile filozofale cred ca sunt cele mai apreciate pe forum, mai ales ca se pot combina cu lipide. Si se mananca exclusiv dimineata.

ghemotoc, insanatosire rapida!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 2 2009, 08:53 PM
Post #3252

Musafir

S-a intamplat sa am camera la mine.
O sa dau o raita maine dupa ora de body pump, de curiozitate, sa vad ce pret are, dar sunt pregatita sa-mi cada falca pe jos. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
In seara asta am mancat: telemea maturata amestecata cu smantana 15% grasime + 1 rosie.
Acum astept sa vad cum reactioneaza stomacul la combinatia asta.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 2 2009, 09:18 PM
Post #3253

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Kalua, deci painea asta doar cu faina integrala si tarate nu o pot manca cu lapte, branza sau oua fierte? (cam astea sunt alimentele ce le maninc dimineata), Inca nu m-am obisnuit sa le clasific in lipide-proteine-etc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si sa nu uit: ai mei bunici imi furnizeaza in fiecare saptamana lapte si branza de casa, eventual smantana. Sunt ok pentru faza I sau sa renunt la ele si sa iau din magazin din cele degresate? Laptele il maninc doar dimineata cu cereale de secara/ovaz si eventual cu painea de mai sus; branza, daca e sa fie cu paine, la fel dimineata sau fara paine la prinz; smantana as folosi-o doar la sosuri (in genul tocanitei de mai sus) sau la dres ciorba (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 2 2009, 09:27 PM
Post #3254

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

O intoarcere la carticica este esentiala, macar din cand in cand.

Micul dejun glucidic trebuie sa fie preferat cât mai des posibil şi mai ales când suntem acasă. Va fi compus, fără restricţii cantitative, la alegere sau în totalitate din :
• glucide bune: pâine integrală; cereale complete fără zahăr; gem de fructe fără zahăr.
• lactate: brânză de vaci 0 % grăsimi sau iaurt slab.
• băuturi: lapte degresat; cafea decofeinizată; ceai uşor; cicoare; lapte de soia.
Din acest mic dejun, toate grăsimile (unt, margarină) sau lactatele integrale vor fi excluse.

Si inca doua vorbe despre lactate: cele degresate sunt necesare cu atât mai mult cu cât sunt lipsite de acizi graşi saturaţi.

Pentru ca pranzul a fost diferit si cina a fost schimbata:
2 portocale si jumatate de pomelo.. dupa vreo ora, snitel de pui, chiftelute si ridiche neagra

+Quote Post
dr_wise
post Feb 2 2009, 11:48 PM
Post #3255

Musafir

Eu am incheiat seara cu o portocala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 3 2009, 12:06 AM
Post #3256

Musafir

Si eu la fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nu c-as fi fost conforma in rest.

+Quote Post
MarthaToma
post Feb 3 2009, 08:56 AM
Post #3257

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Neatza si o zi minunata!
Meniul de azi:
6.30: o cafea neagra neagra dar fara zahar ... m-am trezit cu fata la cearsaf si nu am putut minca de nervi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
10.00: 2 mere ... sper sa revin la sentimente mai bune si sa le pot manca. Am facut o plimbare lunga cu catelul si se pare ca incep sa-mi revin
13.00: tocanita de pipote cu sos de rosii + o salata mare de varza
18.00: pui cu smantana de casa + varza murata

OffTopic: ne-avand timp de miscare fiind cu serviciul si piticul de 7 luni mi-am zis ca ar trebui sa fac cumva sa pot face macar cateva miscari asa ca am pus piciul in carucior si am inceput sa adaptez exercitiile astfel incat sa includa si caruciorul. Si uite asa, am reusit sa fac abdomene/genoflexiuni/exercitii pt picioare si maini si sa distrezi si piticul in acelasi timp, radea de se prapadea cand ma vedea cum ma strofoc eu impingand/tragan/aplecandu-ma peste carut. Cred ca ar trebui sa ma filmez si sa pun pe net ca un nou stil de gimnastica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 3 2009, 09:03 AM
Post #3258

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu mi-am inceput ziua cu portocala si ...cafea.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S-aveti o zi buna.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 10:09 AM
Post #3259

Musafir

Buna dimineata!
Mic dejun:
iaurt 0% grasimi cu ananas si mandarina (proaspete) + fulgi ovaz
cafea black

+Quote Post
Light Blue
post Feb 3 2009, 02:27 PM
Post #3260

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

Am gasit orez salbatic la Kaufland:multe boabe lungi, albe si subtiri cu putine boabe negre. Intr-un timp spuneati ca nu se gaseste.
Am facut in sfarsit salata boeuf cu boabe de naut. Este f buna la gust.
Fanny, chiftelutele de naut le faci cu boabe de naut? Este pusa o reteta, cred ca ies bune, dar nu am incercat inca.
Martha, ai putea face painisoare cu tarate-reteta filozofului, ca sa poti sa mananci dimineata cu ou, proteine in general.
Aztazi:
D: un "biscuite" Wasa cu gem de visine, cafea;
P: ficat cu muraturi sau salata de varza.
Pentru seara, as vrea salata cu ton sau orez salbatic cu salata si ton.

+Quote Post

413 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th September 2025 - 12:47 PM